Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Belki de kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız. Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti göstermiyorsunuz.

İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, sizi tanıyanları şaşırtıyor. Bunun sizi gaza getirip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek.

Bir kefalet işinin sonunda bazı sıkıntılar görünüyor. Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremeyişiniz, yarın kötü bir güne başlamanıza neden olabilir. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kalacaksınız. Bugünlerde aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz.

4 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 10:26-12:01 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Kafanız karıştığında, bir şeye sinirlendiğinizde veya birileri sizi anlamamakta ısrar ettiğinde, elden geldiğince soğukkanlı olalım. Saat 12:01 Ay-Terazi burcu geçişi, partnerimiz, ailemiz veya çevremizde bulunan kişilerle olan ilişkimizde uzlaşının önemini işaret ediyor. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, uyumlu ve adil davranacağız. Sevilmek, değerli bulunmak isteyeceğiz. Bize olumlu davranıldığında biz de aynı şekilde karşılığını vereceğiz. Aşkta, çocuklarımızla ilgili konularda, evlilik gibi meselelerde geleceğe dönük düşüneceğiz. Saat 21:02 Ay-Satürn görünümü,hayatı ve ilişkide sorumlulukları vurguluyor. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

4 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün karşıt burcunda hareket ediyor. Değişimin kaçınılmaz olduğu bugünlerde arkadaş çevrene farklılık katıyorsun. Güven ilişkisi sayesinde kalıcı dostluklar edineceksin. Aşk, evlilik, çocuklar gibi konularda disiplinini elden bırakmamalısın. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, artık geçmişi sorgulamanın sana faydası olmadığını fark edeceksin. Bu anlamda ilişkin ve davranışların adına önemli kararlar alabilirsin. Problemli giden bir evliliğin varsa, eşine karşı daha anlayışlı ve bir o kadar da net olmak isteyeceksin. Gün içerisinde kardeşin ya da kuzeninle yapacağın konuşmalar, onların hayatlarında önemli etkilere sebep olabilir.

4 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinize dair önemli bir dönemeçten geçiyorsunuz. Artık sizi mutlu eden bir ilişkiyi başlatmak üzerine harekete geçebilir veya bunun tam tersi sorunlu bir ilişkiyi bitirme kararı alabilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı işler içinde olabilir ve kendinizi daha tatmin olmuş bulabilirsiniz. Sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili uğraşlar da keyif getirebilir.

4 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birbirinden çok farklı kültürden kişilerle görüşebilir ve olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz. Yaz günlerinin canlandırıcı etkisini hissedeceksiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçmişten gelen konular gündem olacaktır. Bugün destek görme, anlaşılma arzunuz yüksek. Son sözü ilk söylerek kırgınlık yaratmamaya özen gösterin. Öğleden sonra olayların sebeplerini gözden geçirirken, doğru anlaşılmaya özen gösterin.

4 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Terazi burcuna geçiş yaparak partnerinizle uyumlu olmanıza yardım edecek. İlişkilerinize eğilmek, adil olmak, hak yememek, medeni davranmak ön plana çıkar. Venüs'ün Akrep burcunda geri gittiğini unutmadan ilişkilerde temkini asla elden bırakmamalıyız. Yeni başlangıçlar için harekete geçmeden bekleme zamanı.

4 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

4 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 10' 44" R
Ay
Yay
24° 29' 08"
Merkür
Koç
16° 13' 33"
Venüs
Koç
28° 09' 02"
Mars
Balık
27° 56' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 07"
Satürn
Balık
16° 22' 08"
Uranüs
Boğa
22° 12' 56"
Neptün
Balık
28° 50' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 40"
Lilith
Başak
23° 04' 52"
True Node
Koç
15° 27' 06"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>