Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin işyerine bugün bir ziyaret yapabilirsiniz.Son günlerdeki duygu yoğunluğunuzla ilgili sizi eleştirenleri, ciddiye almanızda yarar olabilir. Kendinizi kötü kaptırmış görünüyorsunuz.

İş yaşamınızın rahatsızlıkları çok yakında bitebilir. Tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir. Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine gireceksiniz.

Bu haftanın ortalarına doğru bazı sıkıntıları atabileceksiniz. Yan gelirleriniz, bu sıkışık süreç de yine de işe yarıyorlar. Ödeme ayına kadar kendinizi toplamanızda yarar var.

Köklü ortak bir geçmişiniz olmasına rağmen, ilişkiyi kesmek en doğrusu olabilir. Onun aşırı davranışlarına yanlış tepkiler veriyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Haklı olarak inada bindirdiğiniz konu, bugünlerde bir müdahaleye değebilir. Ama hayal kırıklığına da hazırlıklı olmanız gerekiyor. Bu size, insanlara daha güvenli olma konusunda bir eğitim verebilir. Kendinizi bazen boş yere üzüyorsunuz. Adeta bunun koşullarını oluşturmak ister gibi bir çabanız oluyor. Daha sabırlı olabilirsiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar güne, Terazi burcunda ilerleyen Ay etkisiyle başlıyoruz. Sevgi dolu paylaşımlar içinde çevrenizle irtibatta bulunmak istersiniz. Takdir edilmek ve dikkatleri üzerinize çekmek isteğiniz oldukça yüksektir. Günü kendi akışı içinde hoş bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Geçirdiğiniz zamanın kalitesi ve birlikte olduğunuz insanların ılımlı, huzur dolu tavırları sizin için son derece önemlidir. Tadınızı kaçıracak herhangi bir şeye müsaade etmeniz mümkün değildir. Saat 20:56 Ay-Pluto görünümü, ilişkide kontrolü ele geçirme ve ne olursa olsun elde tutmak istediğinizi gösterir. Çok dikkatli olmalı ve gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız. Baskın tavırlarınız sorunlara yol açmasın.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününde Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ikili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Evlilik, birlikteliğe dair konular gündeminize gelirken denge ve uyum gibi öncelikleriniz olabilir.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün partnerinizden ya da ortağınızdan ilişkilerinizi daha iyi yönde geliştirebileceğiniz nezaketli bir yaklaşım ile güzel bir teklif alabilirsiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün daha enerjik olacağınız koşullar var. Gençlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Tepkilerinize dikkat etmeniz gereken zamanlar olabilir. Eşinizle ilgili uğraştıran durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akışta kalmaya özen gösterin. Akşam saatlerinde yolculuklar ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Parasal anlamda oldukça kazançlı çıkacaksınız.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerde geçmişin yükünü bırakıp yenilenmeniz, güven duygusuyla yol almanız önemli. Gün boyu verimsiz işler, gelişi güzel ilişkiler olası. Yeni işlere başlamadan bir düzen dahilinde eksikleri tamamlamak faydalı olur.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dikkatinizi yönelttiğiniz konu hakkında meydana gelen gelişmeler sizi memnun edecek. Alacağınız haberlerle harekete geçebilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Sosyal ve kültürel faaliyetler rahatlatıcı olacak.

5 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

5 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 53' 44" R
Ay
Yay
20° 41' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 17"
Venüs
Koç
27° 47' 28"
Mars
Balık
27° 42' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 03"
Satürn
Balık
16° 20' 32"
Uranüs
Boğa
22° 11' 56"
Neptün
Balık
28° 49' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 40"
Lilith
Başak
23° 02' 56"
True Node
Koç
15° 28' 04"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>