Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mart 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkilerde belirebilecek gerginlikler karşısında sabırlı ve gerçekçi olmalısınız. Öğle saatlerinde gerçeklerden uzaklaşıp yanlış anlamalara yol açabilirsiniz. Aslında en önemli probleminiz yoğunlaşmakta ve ilişkiye gereken zamanı ayırmamanızda.

Fiziksel enerjinizin ve motivasyonlarınızın güçlü olacağı bir gündesiniz. Yeni konularla ilgilenmek için vakit bulabilir, yurtdışı bağlantılarınızı güçlendirebilirsiniz. Yüksek öğrenim görenler bugün eğitim fırsatları için araştırma yapabilirler.

Bugün birçok konuda ortağınızın desteğini görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir, işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.

Son zamanlar ilişkilerinizde ortaya çıkan pürüzleri yok etmeye çalışabilirsiniz, ama gün boyunca ortaya çıkabilecek aksaklıklar moralinizi bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok fevri bir gündesiniz. Sinirlerinize hâkim olmanız zor. Ani patlamalar kaçınılmaz olacaktır. En azından bunun bilincinde olup, öfkenizi başkalarına saçmayın. Aşk hayatınızdaki eski defterler sizi öfkelendirebilir. Öfkelenmeye hakkınız yok. Üstüne gitmediniz. Talep etmediniz.

10 Mart 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay boşlukta ilerliyor. 10:09 itibariyle Boğa burcuna geçen Ay, maddi konularınıza odaklanacağınız bir günde olduğunuzu gösteriyor. Çarşamba günü tekrardan Boğa'ya geçen Uranüs Ay ile kavuşuyor. Bugün sürpriz gelişmeler kapınızı çalabilir. Özellikle bu konu maddi bir mesele olabilir. Mars-Neptün uyumlu açısıyla da duygusal olarak geri planda kaldığınız, çekindiğiniz konuların üstüne gidip harekete geçiyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

10 Mart 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzlaşmacı davranıyorsun!Ay, bugün toprak burcunda hareket ediyor. Gün içerisinde kariyer ve ikili ilişkilerinle ilgili meselelerde tıkanmalar ya da yanlış anlaşılmalar yeniden gündeme gelebilir. Ruhuna yansıyan değişim ile baş etmek için ekstra emek harcayacaksın. Direnç göstermediğin sürece gezegenlerin seyri seni çok zorlamayacaktır. Evli bir Koç burcuysan, eşinin fedakâr yapısı ona olan bağlılığını artıracak. Çevrende olan ilişkilerden uzlaşmacı tavrınla ön plana çıkabilirsin. Fakat arkadaşlarını organize etme çabaların bugün de yine bir sonuca varmayabilir. Günün yoğunluğuyla, akşamı kendine ayırmak isteyebilirsin. Hobilerine yönelebilirsin. Biraz nostaljik gelecek ama yeniden günlük tutmaya başlayabilirsin.

10 Mart 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli bir çözüme ulaşacaksınız. Motivasyonunuzu düşürmeden yolunuza devam etmelisiniz. Üstlerinizle olan görüşmelerinizde size ekstra sorumluluk vermeleri günü yoğunlaştırabilir.

10 Mart 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğleden sonra Boğa burcunda ilerleyen Ay, elinizdekileri değerlendirmek için daha sabırlı olmayı gerektiriyor. Parasal konular üzerinde daha çok durabilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İki hafta içerisinde alacağınız olumlu yorumlar sizi daha da şevke getirecek. Yapabilirliklerinizi görüp başkalarına da yardım edebilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

10 Mart 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdikleriniz ve değer verdikleriniz için para harcayabilir ya da alışveriş yapabilirsiniz. Başkaları için bir şeyler yapmış olmaktan zevk duyacağınız bir gün olabilir. Özellikle sabah saatleri bu açıdan farkınızı göstermek için çok daha uygun olabilir.

10 Mart 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat ederken, gelecek hafta beklediğiniz tahsilatların planını yapabilirsiniz. Telekomünikasyon, iletişim alanındagelişmeleri gerçekleşir. Büyük organizasyonların yürütülmesini üstlenebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve ileri görüşünüz sayesinde yeniplanları başlatabilirsiniz. Uzaktan yöneterek pek çok insanın çalışma sistemini şekillendirebilirsiniz.

10 Mart 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yaşamınızdaki güzellikler sebebiyle fazlasıyla iyimser olabilir, mantığınıza tam olarak işlerlik kazndıramayabilirsiniz. Maddi konularla ilgili bazı çalışmalar yapmak zorunda kalırsanız, gerçekçi bakış açısını kaybetmemek için çabalayın.

10 Mart 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 38' 44" R
Ay
Yay
17° 22' 29"
Merkür
Koç
16° 07' 44"
Venüs
Koç
27° 28' 28"
Mars
Balık
27° 31' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 28"
Satürn
Balık
16° 19' 08"
Uranüs
Boğa
22° 11' 04"
Neptün
Balık
28° 49' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 47"
Lilith
Başak
23° 01' 13"
True Node
Koç
15° 28' 56"
Son Güncelleme : 27/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>