Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde çok duygusal ve kararsız bir tutum izlemeniz muhtemel. Bugün sevgilinizin fikirlerinden kolaylıkla etkilenebilirsiniz. Kıskançlık konusunda temkinli olmanız gerekiyor. Bugün ilişkinizdeki sorunu çözmek için saygı duyduğunuz kişilerden yardım görebilirsiniz.

İşyerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilir ve problemlere çözümler bulabilirsiniz. Bilinçaltı sıkıntılarınızın sağlığınız üzerinde etkiler yaratabileceği görülüyor. Yeni sorumluluklar ve görevleriniz var, ama bunları hemen tamamlamanız mümkün olmayabilir. Daha sabırlı ve dikkatli olmaya bakın.

Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başararılı olabilir harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz. Beklenmedik para hareketleri bütçenizi destekleyebilir.

Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalı cömertlikle savurganlığı birbirine karıştırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda sizden daha yetkin, otorite sayılabilecek insanlarla görüşmeleriniz olacak. Geniş bir perspektifle baktığınız bu konularda, yine de bazı düş kırıklıkları yaşatmanız söz konusu. Kimi arkadaşlık ilişkilerinizde sempatik, ama bir yandan da itici agresif davranışlar içindesiniz. Belli bir amaç taşımadığınızı anlatmakta zorlanabilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 08:20 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu gerek çevre ilişkilerinde ve gerekse çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde zihnimizin hızlı çalışacağını, çözüm bulmaktan yana olacağımızı, yenilikleri uygulama hevesliliğimizin güçlü olduğunu gösteriyor. Şu sıralarda bir belirsizlik yaşıyorsanız, tarafsız bir bakış açısıyla sektörün ve şartların farkında olmamız gerekiyor. Ayrıca özel hayatımız, evimiz ve ailemizle ilgili konularda da benim düşüncelerim doğru demek yerine, başkalarının da görüşlerini dinlememizde yarar var. Saat 11:40 Ay-Neptün olumlu görünüm etkisinde insan, sorunlarını gözünde büyütmemeli, sağlıksız egosunun esiri olmamalıdır. Hayatını gerçekçi ve sağlam bir temel üzerinde inşa edeceği şekilde düşünmelidir. Başarısız ve yanlış seçimlerinden edindiği dersleri unutmamalıdır. Saat 22:29 Ay-Pluto arasındaki görünüm, derinliklerimizle temasımızı sağlarken, ortama göre hareket etmenin önemini vurguluyor. Fakat siz, hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermekten yana değiliz. Çıkarlarınızı ister istemez ön planda tutabiliriz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır çözülmeyen miras, hukuksal mesele ya da daha önce alamadığın bir ödemen var ise olumlu geri dönüş alabilirsin.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi anlamda aileden destekli bazı durumlar size iyi gelebilir. Günlük sorumluluklarınız ve çalışma şartlarınız ile ilgili önemli bazı değişimler söz konusu olabilir.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğitsel konulara daha fazla yönelmeniz gerekebilir. Endişe duyduğunuz konularda ani değişiklikler yapabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Duygusal yönden sizi bağlayan durumlara ani tepkiler verebilirsiniz. Biraz farklılık arayacağınız bir gün olabilir. Harcamalarınızda abartıya kaçabilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde çok aceleci ve huzursuz tavırlarınız insanları şaşırtabilir. Özellikle karşı cinsle olan ilişkilerinize çekidüzen vermeyi denemelisiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanıza göre hareket edeceksiniz. Değişik olan her plan daha çok işinizi görecek. Maddi konularda aldığınız kararları uygulamadan önce gereksiz harcama yapmamaya özen gösterin.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çok rasyonel olmayabilirsiniz. Özellikle bilinçaltınız, sezgileriniz ve derin içsel duygularınız yükselebilir. Metafizik konularına yatkın olabileceğiniz gibi trans çalışmalarına da en uygun günlerden birinde bulunuyorsunuz. Mars/Neptün etkisi nedeniyle de herhangi bir başlangıç yapmamalısınız. Mesleki konumunuz değer kazanacak. İçsel dinamikleriniz, sezgileriniz, bilinçaltı fenomenleriniz size ruhsal ilerlemenizde engel teşkil edebilir. Becerememekle ilgili korkular geliştirebilirsiniz. Zihinsel yetersizlik hissedebilirsiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz.

10 Mayıs 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 20' 11" R
Ay
Terazi
04° 30' 00"
Merkür
Boğa
04° 03' 10"
Venüs
Boğa
23° 48' 03"
Mars
Koç
13° 54' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 50"
Satürn
Balık
18° 00' 21"
Uranüs
Boğa
23° 25' 07"
Neptün
Balık
29° 24' 13"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 55"
Lilith
Başak
25° 23' 30"
True Node
Koç
14° 56' 17"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>