Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Baş başa kalabilmek için daha çok zaman ayırabilmelisiniz. Bazı arkadaşların aşk beraberliğinize eleştirel bakışları sizi fazla etkilemiyor. Ama sevgiliniz bundan oldukça rahatsız gibi.

Son günlerdeki bazı gecikmeler sizi düşündürüyor. Yeniarayışlarınızda yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz. Çabalarınız bir kısım işleri yoluna koymaya yeterli olmayabilir.

Kazancınızın geldiği gibi gitmesi, yeniplanınıza para ayırmanızı zorlaştırıyor. Bu işi ancak belli desteklerle başarabileceğiniz iyice kesinleşiyor. Paranın su gibi akıp gittiği lafına artık iyice inanıyorsunuz.

Birkaç gün içinde ara sıra ortaya çıkan eski bir arkadaşınızla ilgili, sonradan sizde iz bırakabilecek bir tartışma yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişikliği seven birisiniz. Durağanlık sizin için hiç uygun değil. Bugün yaşamınızda bir sürpriz olabilir. Çok önceleri tanışıp sonradan araşmadığınız biri bütün sevimliliğiyle karşınıza çıkabilir. Geleceğinizle ilgili almaya çalıştığınız birtakım kararlarda zorlanıyor, danışacak birilerini bulamıyor, ama çok yakınınızdaki birini de göremiyorsunuz.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 08:00 itibariyle etkili olacak Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde başlıyor. Takdir edilmek ve dikkatleri üzerinize çekmek isteğiniz oldukça yüksektir. Herhangi bir konuda uzun vadeli ve sizi bağlayıcı kararlar vermekten ziyade, günü kendi akışı içinde hoş bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Geçirdiğiniz zamanın kalitesi ve birlikte olduğunuz insanların ılımlı, huzur dolu tavırları sizin için bugün son derece önemlidir. Tadınızı kaçıracak herhangi bir şeye müsaade etmeniz mümkün değildir. Ay-Terazi burcu günlerinde, partnerimizle uyumlu, nazik ve akışa göre hareket etmemizde yarar var. İyi günde kötü günde diyerek el ele sorunları çözebilir, hayatın güzelliklerinin keyfine varabiliriz. Ancak bu durum, problemlerin üstüne kapamak anlamına gelmiyor. Tabii ki düşüncelerimizi birbirimize ifade etmeliyiz. Gün boyunca sevdiklerimizle güzel paylaşımlarda bulunmamız dileğimle,

11 Aralık 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarının arttığı bir gün. Eleştiri alacağın bir konuda düşünmeden konuşman, pişman olmana sebep olabilir.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızda emek verdiğiniz konuların karşılığını görecek ve çalıştıklarınızın mahsulünü alacak haberlerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda geçtiğiniz çeşitli aşamaları atlattığınız bir dönem içindesiniz.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sorumluluk alabilirsiniz. Ortaklı konularda dalgalanmalar olabilir. Sorumlu olduğunuz konulara daha istekli yaklaşabilirsiniz. Ortaklı işler gündeme gelebilir. Eşinizden bu konuda destek alabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız konuları dönüştürebilirsiniz. Gün içinde eşinizle ilgili konularda dengede kalmaya çalışmalısınız.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü haddinden fazla duygusal bir ruh hali içine olabileceğinize dikkat çekmekte. Özellikle eş ya da sevgilinizin yaklaşımlarını adil bir şekilde değerlendiremeyebilir. Geçmişte yaşananlarla hesaplaşarak ona karşı kırıcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Bu halinizhayatınızda da zamanı yeterince iyi değerlendirememenize sebep olabilir ve buna bağlı olarak çalışma arkadaşlarınızla aranızda gerginlikler yaşanabilir. Duygularınızı gözyaşlarınızla dengeleyebilirseniz gün sizin için daha kolay geçecektir.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın bu ilk gününde ikili ilişkilerde bu alanda Mars'ın yarattığı tahrifatı düzeltmekle uğraşabilirsiniz. Ancak artık işiniz biraz daha kolay. Gücünüz ve kararlılığınızla adım atmakta zorlanmayabilir ve karşı tarafı ikna edebilirsiniz.

11 Aralık 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygularınızı göstermekte zorlanabilir, sevdiğiniz insanın sizi anlamadığı hissine kapılabilirsiniz. Parasal konularda güzel gelişmeler altındasınız.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim nedeniyle, haftanın ilk günü fikirsel anlamda kendinizi özgür hissedersiniz. Zincirlerinizden kurtulmak isteyip, en çılgın fikirlerinizi hayata geçirecek cesarete sahip olursunuz. Aklınıza gelen ilk orijinal fikirleri bugün ajandanıza not edin. Hafta içinde işinize yarar.

11 Aralık 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

11 Aralık 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 19' 13" R
Ay
Balık
21° 53' 23"
Merkür
Koç
18° 58' 22"
Venüs
Boğa
05° 56' 42"
Mars
Koç
02° 49' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 46"
Satürn
Balık
16° 55' 14"
Uranüs
Boğa
22° 34' 39"
Neptün
Balık
29° 01' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 59"
Lilith
Başak
23° 46' 59"
True Node
Koç
15° 23' 29"
Son Güncelleme : 04/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>