Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir. Bu gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız.

Becerilerinize biraz daha bilgi eklemek gerektiğinin farkındasınız. Önümüzdeki günler yeni bilgiler için yatırım yapacağınız günler olabilir. Mesleki eğitiminiz için bir fırsat çıkabilir.

Daha rahat yaşamanız için daha planlı olmanız gerektiğini biliyorsunuz ama uygulamakta zorlanıyorsunuz. Bu yakınlarda yine ailenizin desteğine ihtiyacınız olabilir.

Seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınız hareketleniyor. Bunu ortaya çıkarmamaya çabalar gibi bir haliniz var. Duygularınızı açığa vurma huyunuzu bırakmış görünüyorsunuz. Bugünü keyifli geçirmeye kararlısınız, bazı endişelerinizden arınmışsınız. Önünüzde birkaç tercihi olan bir yol ayrımı görünüyor. Bu tercihlerden biri, sizin için sakıncalı olabilir. Uzakta bulunan sevdiğiniz bir kişiden sevinçli bir haberiniz var.

11 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 00:59 Ay-Mars görünümü, özgürlük arzusunun her alanda etkin olmasıdır. Arzuları uyandırıcı, harekete geçmek için destekleyicidir. Saat 03:31 Ay-Chiron görünümü, yeniliklerin veya bir değişikliğin sizi olumsuz yönde etkilemesinden çekindiğinizi gösteriyor. Saat 06:54 sonrası Ay-Oğlak burcuna geçiş yapıyor ve sorumluluklar öne çıkıyor. Bir karar vermeden önce sonucun nereye varacağını düşünmemiz gerekiyor. Saat 18:22 itibariyle oluşacak Güneş-Pluto olumlu görünümü, yenilik anlamında size güç katıyor. Hayatınızda gereksiz ne varsa ayıklayarak hedefinize kilitlenmenizde destek oluyor. Saat 18:24 Ay-Satürn kavuşum etkisinde,hayatı, ailevi konular, sorumluluklar ağır basıyor. Memnun olmasak da, ilgilenmek zorundayız. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

11 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinde iletişimin ve yakınlığın arttığı bir gün seni bekliyor. Bugün bir araya geldiğin insanlarla beklediğinden de iyi vakit geçirebilirsin. Sebepsiz yere sevdiğin insanlara karşı yapılan haksızlıklar ile baş edebilirsin. Duygusal sulh istiyorsan bu sıralar etrafına ?Show? yapmak isteyenlere cevabın hazır. Artık birileri seni dinleyecek sen ise konuşacaksın ve öğüt vereceksin. Bu eğer eşin ise keskin konuşmalar yapmadan edemeyeceksin. Ailesine karşı seni yeteri kadar savunmamasını eleştirebilirsin. Eğer bu çocukların ise; artık eğitim konusunda onlara göstereceğin iyi niyetin sonlandığını ilan edebilirsin. Herkes bu günlerde sana karşı tavrını değiştirmek zorunda kalabilir. Bir süredir zaman ayıramadığın ailenle yalnızca telefonla iletişim kurman onları üzebilir.

11 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre baskılarına karşı kulaklarınızı tıkamanızla birlikte motivasyonunuzu bu anlamda düşürmemelisiniz. İlişkilerde bazı beklenmedik sürpriz sorunlar meydana gelebilir.

11 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aniden çıkan işler ya da sorumluluklar yüzünden kendinizi daha meşgul bulabilirsiniz. Daha dikkatli ve gerçekçi hareket etmelisiniz.

11 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ konusunda başarı olasılığınız yüksek. Gençler haberler alacak ve yepyeni işler bulacaklar. Yıldızlar, ilk istikrarlı işini arayanlar için özellikle olumlu bir konumda olacak.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınızın bilincinde ciddi ve soğukkanlı hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Düzen, organizasyon, plan, program gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz.

11 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Olayların seyrini kontrol etmek isteyen Koçların sosyal etkinlik arzusu yüksek. Ancak sınırları hatırlatan olaylar söz konusu olabilir. Ailevi konularda çatışmalar olası. Gün boyu kurallara ve insanların kısıtlayan fikirlerine takılabilirsiniz. Bireysel faaliyet tercih etmekte fayda var.

11 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunu ailenize ve sevdiklerinize ayırın. Zira sizi çok özledikleri için bundan mutlu olurlar. Sizin tarafınızdan korunup, kollandıklarını hissetmek onlara huzur verir. Evdeki ihtiyaçlar için alışverişe çıkıp, sonrasında keyifli bir yemek sohbeti yapabilirsiniz. Biraz sakinlik ve durağanlık sizin canlı temponuza iyi gelir.

11 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

11 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 13' 05" R
Ay
Koç
20° 35' 32" R
Merkür
Koç
20° 22' 09"
Venüs
Boğa
08° 21' 25"
Mars
Koç
04° 19' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 21"
Satürn
Balık
17° 04' 56"
Uranüs
Boğa
22° 41' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 27"
Lilith
Başak
24° 00' 00"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 06/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>