Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun bir tanışma dönemi daha çok heyecan verici olacak, sabretmelisiniz. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz.

Ortaya çıkan problemlerin bir art niyetten değil, küçük dikkatsizliklerden kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit. İş arkadaşlarınızla konuşma ve omuz, omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Alışveriş konusundaki özgüveniniz, bugün yaşayacağınız bir şaşkınlıkla biraz yerinden oynayabilir. Daha akılcı, daha dengeli yatırım niyetleri, sizi bazı risklerden koruyacak.

Bu hafta sizi tahrik edebilecek bütün tartışmalardan ve çekişmelerden uzak durmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne aktardığınız problemleriniz var. Ama bugün onlara ayıracak zaman bulamayabilirsiniz. Gündemde olmayan ama verimli düşünceler, bir plan ölçeğinde zihninizi işgal edebilir. Müdahaleci davrandığınız bazı durumlardaki tavırlarınız, konunun içindeki diğer insanlarca hoş karşılanmıyor. Buna dikkat etmelisiniz, insanlar üzerindeki imajınız zedelenebilir.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 17:59 olana kadar Ay-boşluk etkisi altındayız. Yarım kalan işlerimizi bitiriniz. Bu saatler arasında beklenmedik bir durumla karşılaşırsanız önce bekleyiniz ve durumu bir çerçeve içine alarak düşünmeye çalışınız. Bu size zaman kazandırabilir. Saat 17:59 itibariyle Yengeç burcunda seyrine başladığında sevdiğiniz her şeyi sahiplenir, kollarsınız. Sizin için önemli olan her konuyla yakından ilgilenirsiniz. Sezgileriniz oldukça yüksektir. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz bir kişi üzgün olsa hemen onu teselli edersiniz. Diyelim ki birisi size karşı yanlış davranıyor. Tartışmak yerine mesafe koyarsınız.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredirhayatında arkadaşlarının arasındaki farklılığın bugün karşılığını görebilir. Özellikle ikna kabiliyetin ve iletişim becerinyerinde dikkat çekecek. Son günlerde pişman olabileceğin hareketler yapmış olabilirsin. Bu pişmanlığı bugün ağır bir şekilde hissetmen mümkün. Sorumluluk hissettiğin kişi ile konuşurken sakinliğini koruman faydalı olacak. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, gün içerisinde tesadüfen tanışacağın kişi dikkatini çekecek. Kendini hemen sonrasında sosyal medya üzerinden onu ararken bulacaksın. Dediğim dedik tavırların akşam saatlerinde bir araya geleceğin ailenle sorun yaşamana sebep olabilir.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatını paylaştığınız kişilerle beraber çok güzel planlar yapabilir ve geleceğe yönelik projeler için gereken ilk adımı atabilirsiniz. Özel ilişkilerde duygusal beklentilere karşılık çözüm odaklı yaklaşımınız partnerinizle aranızda geçen gerginliği sona erdirebilir.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitleriniz ve beklentileriniz için harekete geçmek isteyebilirsiniz. Hızlı kararlar vermeniz mümkün olur. Bugün isteklerinizde sabırsız olabilir, hemen hayatınıza yeni fikirlerinizi dâhil etmek istemeniz olasıdır. Kararlarınızı alırken aceleci davranmamanız, anlık kararlarınızda dikkatli olmanızda yarar var. Orijinal fikirlerinizi sosyal çevrenizle paylaşabilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN çalışmak size zor gelebilir ve dikkatinizi bir konu üzerinde yoğunlaştırmakta güçlük çekebilirsiniz. Yine de yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işlere kullanın.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fiziksel güç gerektiren işlerle uğraşabilirsiniz. Böylece enerjinizin fazlasını harcamış olursunuz. Kolay öfkeleneceğiniz bir dönemdesiniz. Bu nedenle ilişkilerinizi dengede tutmak için gayret göstermelisiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aylardır beklediğimiz, bolluk, bereket, şans ve fırsat gezegeni Jüpiter bugün düz hareketine geçmeye hazırlanıyor. Artık para ilişkilerden yana yüzünüz gülmeye başlar. Haftanın en keyifli gününde bunun tadını çıkarın. Ortak yatırımlarınızdaki hareketlenme sizi heyecanlandıracak.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 14' 06" R
Ay
Boğa
21° 01' 46" R
Merkür
Koç
22° 06' 06"
Venüs
Boğa
10° 55' 21"
Mars
Koç
05° 55' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 50' 44"
Satürn
Balık
17° 14' 57"
Uranüs
Boğa
22° 48' 40"
Neptün
Balık
29° 08' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
21° 06' 15"
Lilith
Başak
24° 13' 52"
True Node
Koç
15° 20' 19"
Son Güncelleme : 08/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>