Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekli sevgisini kanıtlamasını ister gibi davranmanız, partnerinizi uzaklaştırabilir. Bugün ortak bir arkadaştan ilişkinizle ilgili uyarılar alacaksınız. Onun sizi anlamasını beklerken, siz onu ne kadar anlamaya çalışıyorsunuz ?

İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelere açık görünüyorsunuz. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle eforunuzda enerji kısıntısına gitmenizi gerektirmiyor.

Umulmadık gelişmelerle yakında düze çıkacaksınız. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil. Parayla ilişkilerinize yapılan müdahalelerden gocunmayın, buna ihtiyacınız var.

Dostça ve yapıcı eleştirilerde duygusallık aramanız boşuna. Yakınlarınızın eleştiri oklarına birkaç açıdan hedef oluyorsunuz. Tümünün haksız olduğunu düşünemezsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İddialı davranışlarınız söylentilere neden oluyor. Bugün yine kendinize dönük, ben merkezci duygular barındırıyorsunuz. Oysa yaşamınızdaki yeni gelişmeler, bugünlerde biraz daha alçaktan uçmanızı gerektiriyor. Parlak bir dönemdesiniz, ama bunun değerlendirilmesi sizin dışınızda yapılıyor. Yakında ilişkilerinizde çeşitlilik ve renklilik söz konusu.

8 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 06:52 Ay-Mars görünümü, maddi-güvence arzusuyla ileriye dönük hedefler belirlemenin işaretçisidir. Saat 13:40 Ay-Merkür görünümü, parasal konularda sağlamlık ve güvenilirlik çerçevesinde düşünmenin, buna göre hareket etmenin önemini vurguluyor. Saat 15:30 Ay-Jüpiter karşıtlığında bir yandan kazancımız ve sahip olduklarımızı önemserken, diğer yandan eşimizden, dostumuzdan, miras veya bankalar yoluyla kaynak elde etmeyi de isteyeceğiz. Huzursuz olmak istemiyoruz. Fakat kimsenin de hakkımıza göz dikmesine izin vermek niyetinde değiliz. Saat 17:42 Güneş-Neptün görünümü, ailevi ilişkileriniz, eviniz, yerleşim yerimiz kısaca güven duygunuz üzerinde hassasiyetin işaretçisidir. Sahip olduğunuz her şeyi korumak taraflısı olursunuz. Moralinizi bozacak, sizi sinirlendirecek hiç bir şeye tahammülünüz yoktur. Saat 20:47 Ay-Neptün görünümü, maddi-manevi konularda güven hissi verici hem de farkındalık gücünüzü yükseltici, aşka adanmışlığın, tüm benliğinizle kendinizle ve dünya ile kucaklaşmanın işaretçisidir. Saat 21:01 Ay-Güneş görünüm etkisinde, sizinle alakalı her konuda daha bir korumacı davranır ve risk almak istemezsiniz. Elinizdeki her şeyi belirli bir sınır içinde tutarak dışarıdan gelebilecek zararlara karşı korursunuz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Umutsuz olmak, sana hiç yakışmıyor. Bugün kendini köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsin. Ancak gün içerisinde tanıklık edeceğin bazı olaylar hayatın kıymetini bilmelisin mesajı verecek. Sosyal ilişkilerinde sana belli yardımı dokunacak kişilerin geri dönüşü şaşırtabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan birkaç gün önce yaptığın bazı konuşmaları açıklamak durumunda kalabilirsin. Gün içerisinde yakınından gelecek başarı haberiyle keyif dolu bir kutlama gerçekleşebilir. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan uzak durmalısın.

8 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal konularla ilgili ani çıkan ödemeler sizleri zor durumda bırakabilir. Özellikle geçmişten gelen bu borçlanma durumu ile ilgili yaşayacağınız durumlar sizleri ortaklarınızla karşı karşıya getirebilir. Özel ilişkilerde ise partnerinize karşı anlayışlı olmaktan vazgeçmeyin.

8 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz çok şey yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi somutlaştırmaya bakın. Para kazandıran fırsatlar olabilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşadığınız tüm olumsuzluklar sizleri zayıf düşürmek yerine güçlendirdi. Şimdi her zamankinden daha cesur kararlı ve güçlüsünüz. Bu olumlu enerjilerle yaşamınızda yepyeni başlangıçlar sizleri karşılamakta. Aşk hayatınızda ise duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin kazanan siz olacaksınız.

8 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal, spiritüel, mistik konulara duyarlılığınız, empati ve vicdanınız başkaları için harekete geçmenizi sağlayabilir. Ailenize karşı çok daha duyarlı, anlayışlı olacağınız bir gün, bakma, besleme, doyurma hisleriniz yüksek olabilir.

8 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ortamlarınızda sevdiklerinize karşı göstereceğiniz anlayış ve sevgi sizi daha özel bir insan yapıyor. Maddi konularda bugün keyfinize yönelik harcamalarınız artarken, sosyal çevre ilişkilerinizde gerginliklere dikkat etmelisiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duyarlı ve romantik bir gün sizi bekliyor.Evinizde uzun zamandır hasret kaldığınız sevgi ve şefkate kavuşursunuz en azından bunun hayalini kurarak mutlu olursunuz. Yeni öğretilere merak duyabilir, bu konulara kılavuzluk edecek kişilerle tanışabilirsiniz. Sıcak aile ortamında farklı bir yemeyi deneyebilir, hayatın basit zevklerine odaklanabilirsiniz. aile

8 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

8 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 34" R
Ay
Koç
01° 00' 41"
Merkür
Koç
19° 23' 35"
Venüs
Boğa
06° 42' 53"
Mars
Koç
03° 17' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 34"
Satürn
Balık
16° 58' 21"
Uranüs
Boğa
22° 36' 49"
Neptün
Balık
29° 02' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 04"
Lilith
Başak
23° 51' 08"
True Node
Koç
15° 24' 15"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>