Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir şeylerin eskimiş olmasının, insanların kendilerini potansiyel sadakatsiz gibi görmelerine yol açtığı doğru olabilir. Ama uzun süreli aşkların sorumluluk ve şartlar altında ezildiğini düşünseniz de, duygusal çıkarlarınızın ne tarafta olduğu çok belli oluyor.

Gelişmelere iradi etkinizi ister istemez çektiniz. Artık koşullara müdahale etmeyi düşünmüyorsunuz, sizin dışınızda gelişmeler olacak. Yeteneklerinizden sonuna kadar yararlanabileceğiniz koşullar, kendiliğinden oluşmak üzere.

Paylaşmacısınız. Ama insanların destek gereksinimlerini açıkça beyan etmeleri gerekiyor. Para sizin için bazen, tutumluluğunuzun yararlarını gösteren ve bu yanınızı onure eden bir araçtan başka bir şey değil.

Hayallerinizi ortaya koyduğunuz ölçü ve koyma biçiminiz, destek görmenizin önündeki en büyük engel gibi diriyor. Kafanızda yarattığınız şeyler çok gerçekçi olmayabilir ama bunları kabul edilebilir hale getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça iddialı ve başarılı bir grubun içine katılmamak için direniyorsunuz. Birlikte olmayı reddetmek yerine bu durumu kabullenmeye çalışmalısınız. Bir imkan gibi değerlendirip bu anlamda birtakım çıkar hesapları içine girmeniz çok doğal. Bugünlerde, kendinizi şanslı bulduğunuz konulara bütün enerjinizle odaklanmalısınız.

6 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 00:29 Ay-Mars görünüm etkisinde Cuma günümüz başlayacak. Girişimde bulunma ve projeler üzerinde çalışmada sizi destekleyicidir. Saat 01:38 Ay-Merkür görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda kendinize duyduğunuz güveni yükseltiyor. Kimseye ihtiyacım yok görüntüsü üzerinizde hakim. İletişim yollarını kullanarak yakınlarımızla irtibata geçebiliriz. Yeni arkadaşlar edinmekten zevk alırız. Sorunların üstünde durmadan, olan durumu çok fazla irdelemeden sonuç almaya bakarsınız. Saat 10:50 itibariyle burcunuzda oluşan sondördün, bir yandan aileniz, eviniz, sevdikleriniz, iç dünyanızla ilgili konulardaki hassasiyeti, diğer taraftan cesaretle yol alarak kendinizi göstermek ve arzularınıza erişmek istediğinizi işaret ediyor. Birbirinden ayrı olan bu iki dürtü arasında çelişki yaşamamak için, ne kadar güvenli bir yaşam sürüyorsunuz, geleceğiniz garanti altında mı? Bunları gözden geçiriniz. Ardından, amacınızın ne olduğunu, nasıl ilerlemek istediğinizi saptayınız. Eksikleriniz varsa acele etmeyiniz. Sabırlı olunuz. Her şey tamamsa korkmayınız, panik olmayınız. Saat 21:54 Ay-Pluto görünümü, öfkenizi dışa yansıtmakta zorlanmanıza yol açar. Konuşmak, derdinizi anlatmak, kızgınlığınızı ifade etmek isteseniz de sizi anlamaları pek kolay olmaz. İçinizden geçen güzellikler sizinle olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

6 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Senden yardım isteyen bir arkadaşını geri çevirmeyeceksin. Sevgilinin yapacağı sürpriz, ayaklarını yerden kesecek.

6 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde belirlemiş olduğunuz kurallar, yaşamınızı devam ettirmek için bazı duygulardan fedakarlık yapmanızı gerektiriyor olabilir. Aşk ve özel ilişkilerden yana bazı şeyleri net olarak konuşamıyor olmanız karşınızdaki kişilere karşı sert tavır sergilemenize neden olmamalıdır.

6 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda içinizde heyecan ve heves hissetmeniz mümkün. Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerinde durmanız olası. Sorumlu olduğunuz konulara yenilikler getirmek isteyebilir, bu konuda mücadele edebilirsiniz. Yakın arkadaşlarınızla beraber olmaktan keyif alırsınız.

6 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜNE keyifli başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Özellikle saygı duyduğunuz kişilerin sizi desteklediğini anlayıp farklı çevrelerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yabancılar ile işbirliği yaparak hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi değiştirebilir ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken cesur, kendinden emin ve özgüvenlisiniz. Dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz. İddialı, rekabetçi yönlerinizi ortaya çıkarabilir, ilişkilerinizde kontrol ve söz sahibi olabilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanız birçok şeye bozuk olabilir. Kendinize dönük haliniz, durduk yere alınganlık yapmanıza neden olabilir. İş hayatınızda, güçlü insanlardan destek ve yardım göreceksiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayatınızda iki kişi arasında kalarak bocalayabilirsiniz. İletişim kazalarına açık bir gündesiniz. Sağduyuyu elden bırakmadan gerekirse arkadaşlarınız arasında hakemlik görevi üstlenin. Çocuğunuza sinirli davranmayın. Zamanla hepsinin üstesinden gelebilirsiniz. İkili ilişkilerde aradığınız desteği bulup güvenle gelecekle ilgili kararlarınızı olgunlaştırın.

6 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

6 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 59" R
Ay
Koç
01° 37' 17"
Merkür
Koç
19° 25' 19"
Venüs
Boğa
06° 45' 58"
Mars
Koç
03° 19' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 09"
Satürn
Balık
16° 58' 34"
Uranüs
Boğa
22° 36' 57"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 12"
Lilith
Başak
23° 51' 25"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>