Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin kafanızdaki yükümlülükleri biraz abartı olabilir. Aşk beraberliğinizi daha tokgözlü değerlendirebilirsiniz. Sevgilinizin, çok sevilen rolünün dışına çıkamadığını düşünmeniz bir yanılgı.

Yakında hoşlanacağınız görüşmeleriniz olacak. Yoğunsunuz, bu akşam evetaşımanız gerekebilir. Birtakım kişilere karşı fazla sabırlı ve ölçülü oluşunuz, yoğunluk nedenlerinizden biri olabilir

Yine sıkışık bir döneme girebilirsiniz. Bu aralar para işlerinde doğru hesaplar yapmanız gerekiyor. Gerekli olduğu söylenen harcamaların birçoğunu da yapmak zorunda değilsiniz.

Yadırgadığınız bazı davranışlardan daha az etkilenebilmeniz için bazı ilişkilerinizdeki mesafeyi biraz daha aralamanız gerekebilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınızdaki yapay dertlerinizi yakında halledeceksiniz. Hakkında olumlu düşünceleriniz olan birine kefil olmanız söz konusu. Bu, ciddi bir satın alma işi gibi görünüyor. Sosyal birisiniz. Ama sosyalliklerinizin bazıları biraz izne bağlı gibi. Sevgilinizle bu anlamda yaşadığınız küçük, küçük sorunlar, konuyu abartmamanız halinde çözülebilecek.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 07:49 itibariyle Ay-burcunuza geçiş yapıyor. Cesaretle ilerlemek, kendinden eminlik, özgüven yükselişi bu enerjinin özünde var. Geçtiğimiz iki günü düşünürsek, bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Saat 14:04 Güneş-Jüpiter görünümü, ailemize verdiğimiz değerin yükselişidir. Birbirinizi koruyup kollarsınız. Ailenizle birlikte adım atarsınız. Maddi-manevi anlamda değerlerinize sahip çıkarsınız. Kazanmak, bölüşmek, büyümek ve gelişmek arzunuz yükselir. Olumlu duygularla birbirinize yaklaşır, kucaklaşırsınız. Saat 14:48 Merkür-Mars karşıtlığı, yaşadığımız toplumla ilgili konularda fikirlerimizi ateşli bir şekilde ifade etmemizi sağlar. Yanlışlara göz yumulmaz, haksızlıklara karşı bir duruş sergilenir. Kişisel anlamda duruma bakarsak bu görünüm yeni uygulama, plan ve projelerin gözden geçirilmesidir. Mars gerilediği için, bir hafta önceki konular tekrar karşımıza çıkar ve biz bunlar üzerinde düşünürüz. Ne dediğimizi, ne istediğimizi bilmemiz gereken bir gündeyiz. Söyledim oldu, yaptım oldu diyemeyiz. Bilinçli olmak gerekiyor. Karşınıza bir fırsat çıktığında hemen olur demeyelim. Enine boyuna analiz edelim. Saat 17:55 Ay-Satürn görünüm etkisinde bir yandan sorumluluklar ağır basıyor, diğer taraftan arzularımıza uygun hareket etmek istiyoruz. Ancak öncelikli işlerimize ağırlık vermemizde yarar var. Sağduyulu ve olgun davranmalıyız. Saat 21:21 Ay-Kuzey düğüm görünümü, duyguların doğal akışını sağlıyor. Kişi kendini aşkta ve hayatın genelinde doyumlu hissediyor. Neysem oyum, ne hissedersem onu yaşarım diyerek kişisel anlamda gelişiyor, canlanıyor. Gün boyu huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her şey kusursuz ilerlesin isteyeceksin. Sabırsızlık gösterdiğin bir konuda,arkadaşınla sorunlar yaşayabilirsin.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş aşk ilişkilerinde yarım kalan konuları kapatmak üzere önemli bir konuşmanın veya görüşmenin hazırlık arifesinde olabilirsiniz. Finansal konularda mücadeleci tavrınız bugün güzel bir haberin yankılarını getirebilir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için adımlar atacağınız bir gün. Hayatınızda bazı şeyleri değiştirmek için istek duyabilirsiniz. Yeni girişimler için net analizler yapabilir, risk faktörlerini eleyebilirsiniz. Maceracı yapınızı ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Kişisel alanlarınıza müdahale edilmesi gerilmenize sebep olur. Aniden parlamalara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay Balık burcunda ilerlerken dalgınlığa, uykusuzluğa, ihmallere karşı dikkatli olmalısınız. Başkalarını düşüneceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanız birçok şeye bozuk olabilir. Kendinize dönük haliniz, durduk yere alınganlık yapmanıza neden olabilir. İş hayatınızda, güçlü insanlardan destek ve yardım göreceksiniz.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Güneş ile Jüpiter arasındaki olumlu etkileşimhayatınızda sizi fazla iyimser bir ruh haline sokabilir. Bu nedenle yanlış bir evraka imza atıp sonradan başınızı ağrıtmayın. Yabancılarla antlaşmalar, sözleşme, kontrat, resmi evraklarla ilgili konuları yeniden gözden geçirin. Kariyer hedeflerinizi kökten etkileyen bir konu karşınıza çıkabilir.

5 Temmuz 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

5 Temmuz 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 18" R
Ay
Koç
04° 28' 12"
Merkür
Koç
19° 33' 29"
Venüs
Boğa
07° 00' 20"
Mars
Koç
03° 28' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 53"
Satürn
Balık
16° 59' 32"
Uranüs
Boğa
22° 37' 38"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 50"
Lilith
Başak
23° 52' 42"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>