Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliklerinizin bir parçası olabilir. İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir.

İlişkileriniz hoşluk içinde. Bu hoş çalışma ortamından yeterince yararlanabilmeniz, diğerlerinin yaptığı gibi detaylara takılmamanıza bağlı. Bugünlerde çok önemli ikili görüşmeleriniz söz konusu.

Olduğunuz gibi görünmenizde yarar var. Parayı önemsemeniz, eli açık imajınızı zedelemeyecek. Yeterli bilgi sahibi olmadığınız alanlara duyduğunuz ilgi, birikiminiz açısından oldukça riskli gibi.

Yetkin olduklarını düşündüğünüz kişilerin etkisiyle hatalı adımlar atabilirsiniz. Bir daha geri çekilemeyecek adımlarda, kendi deneyimleriniz tek karar sahibi olmalı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel özelliklerinizle beğenilen, güvenilen birisiniz Dostlarınız küçük zaaflarınızı görmezden gelebiliyorlar. Bugünlerde kendinizle fazla ilgili oluşunuz, tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanıza rağmen dikkat çekiyor. Bazı yakınlarınıza karşı vicdan rahatsızlıklarınız var. Ama bundan kurtulmak adına sergilediğiniz abartı ilgilerle insanları sıkmamalısınız.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 03:11 Ay-Pluto görünümü, kazanç elde etmek amaçlı işlerimizi, kariyer hayatımızla ilgili konuları gözden geçireceğiz. Saat 12:14 Merkür-Jüpiter görünümü, finansal konularda araştırma yapılmadan, piyasa şartları gözetilmeden karar verilmemesi gerektiğini gösteriyor. Hesabımızı bilmek lazım. Olumlu bir hava estiren bu görünüm dikkat edilmediği takdirde iyimserliğin sorunlara yol açabileceğini vurguluyor. Ödemelerinizi yapmanız, bütçenizi kontrol etmeniz faydalıdır. Saat 19:10-19:58 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Size tavsiyem ihtiyaçlarınızı elinizdeki miktara göre uygun bir şekilde halletmeye çalışmanızdır. Buna uyulmadığı takdirde, tahmininizden daha fazla para harcayabilirsiniz. Genel olarak boşluk etkisi altında, istekler yerine gelmediğinde, içsel bir öfke hali oluşabilir. Oysaki her şeyi kendi doğal akışı içinde değerlendirmeye çalışmak, arzularınıza uygun olmayan durumlarla karşılaştığınızda sakin ve kontrollü olmakta yarar var. Saat 19:58 itibariyle İkizler burcunda ilerleyecek Ay, hem çalışma hayatınızla alakalı konuları gündeme getiriyor hem de çevrenizle olan ilişkinizi. Burada dikkat edeceğiniz husus, işinize önem vermek ve planlı çalışmak. Eğer sorunlarınız varsa, bunları akıllıca dile getirmektir. İletişim ve haberleşmede etkili saatlerdeyiz. Önemsiz şeylerin üstünde durmadan, asıl olan meseleye, işe odaklanmakta yarar var.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, elindeki imkânları değerlendirmek isteyeceksin. Üyesi olduğun bir kuruluşun akşam gerçekleşecek bir daveti olabilir vebağlantın olduğu birisiyle hoş bir karşılaşma yaşayabilirsin. Yeni girişimlere karşı umut besleyeceksin. Heyecanının güzel ama büyük borç altına girmen şimdilik doğru olmayabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle sosyal meseleler üzerine derinlemesine sohbet edeceksin. Bugün aynı zamanda sevdiklerinin sana ihtiyacı olabilir. Ailenden ya da sevdiğin bir yakınından telefon alabilir, maddi anlamda destekte bulunmak isteyebilirsin.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda önemli bir kazanım elde edebilir birtakım başarılar sağlayarak adınızdan söz ettirebilirsiniz. Bugün hiç aklınızda olmayan bir alandan ekonomik gücünüzü arttıracak birteklifi gelebilir. Değerlendirmeye alabilirsiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi somutlaştırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili konuları inceleyebilir, farklı yollar izleyerek hesabınızı hareketlendirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda rekabet içine girebilir, riskli kararlar alabilirsiniz. Kararlarınızda hırslı olmak yerine daha sakin olup olayları gözlemlemenizde fayda var.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KOÇ burcundaki Ay?ın olumlu açıları sosyal açıdan renkli kişilerle beraber değerlendirebileceğiniz, beklenmedik hoşluklara açık güzel bir günde olduğunuza işaret ediyor.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya parasal konulara odaklanarak başlayacaksınız. Riskli adımlarınız olacaksa gün içinde dikkatli adım atmalısınız. Akşam saatleri itibarıyla iletişiminiz daha hızlı akacak. İşinizi daha fazla önemseyeceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta gökyüzündeki gergin görünüm sizin sonuç odaklı, sabırsız yapınıza çok iyi gelmeyebilir. Zira, ikili ilişkilerdeki tansiyon yüksekliği sabırla karşınızdakilere anlayış göstermek zorunda olduğunuzun altını çiziyor. İş hayatınızda majör bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Bugün para konularına odaklanın.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 54' 21" R
Ay
Koç
00° 42' 24"
Merkür
Koç
19° 22' 43"
Venüs
Boğa
06° 41' 21"
Mars
Koç
03° 16' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 16"
Satürn
Balık
16° 58' 15"
Uranüs
Boğa
22° 36' 44"
Neptün
Balık
29° 02' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 59"
Lilith
Başak
23° 50' 60"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>