Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz için karşılıklı olarak çok şeyler yapıyorsunuz. Hiçbir şey yitirmeden canlılığını koruması, ilişkiniz için göze aldığınız fedakarlıklarla yakından ilgili. Bütün engellere rağmen, kısa vadede bir pürüz gözükmüyor.

Kararlılığınızı korumanız çok güzel. Kendinize güvenerek verdiğiniz kararlar, art niyetli bakışlara rağmen, sizi son derece isabetli sonuçlara götürecek. Düşünceli davranmaya devam.

Para sizin için sorun olmaktan çıkıyor. Paranızın kontrolü pek sizin elinizde gibi görülmüyor. Ama bundan ne kadar karlı çıktığınızı görüyorsunuz. Yine de daha inisiyatifli görünebilirsiniz.

Bir dostluk konusunda daha da fazla yapacağınız şeyler olabilir. Karşı tarafta böyle bir güven oluşturmuşsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mutlu haberleriniz var. Sizinle ilgili iyi şeyler düşünen insanlarla tanışmalarınız olabilir. Bu kadar ilgi duyulduğunuza, sevildiğinize siz de şaşıracaksınız. Haftaya çok enerjik başlıyorsunuz. Hafta tatilinizin hareketliliği, önceden planlamadan çıktığınız küçük geziniz hepsi birlikte sizi şarj etmiş gibi. Bu moralle verimli günlere hazır olun.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 10:01 Ay-Neptün görünümü, rahatlamanın ve güne böyle başlama arzumuzu işaret ediyor. Kişi böyle bir etki altında hayatın gizli ve bilinmeyen yönlerini araştırır. Kendisinin ve başkalarının iç dünyalarını sezgileriyle algılamaya çalışır. Saat 20:57 Ay-Pluto kavuşumu, geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur. Saat 23:21 itibariyle Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm, başkalarıyla güçlü ilişkiler kurarak verimli bir şekilde ilerlemek arzumuzun göstergesi. Nitekim akşam saatlerinde bu enerjinin olumlu tesirlerinden yararlanmanız gayet mümkün. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,

12 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzünde kuvvetli etkiler var. Potansiyel olarak insan gücünü maddi beklentilerin ile birleştirmek istiyorsun. Özellikle yakın çevrenle olan ilişkilerinde yapıcı olacaksın. Eğer çalışan bir Koç burcuysan ciddi konuşmalara bugün hazırlıklı olmalısın. Aşk hayatında samimiyet arayışın devam edecek. Ama bir yandan seçici davranmakta istiyorsun. İnsanlarla ilgili öngörülerinde ne zaman yanıldın? Belki de çok nadir. Bugün yine öngörülerin çok güçlü adeta sana ikili ilişkilerinde rehberlik ediyorlar. Bu özelliğin sayesinde maddi konularda daha tedbirli davranabilir, karşı tarafa dair daha fazla bilgi edinmek isteyebilirsin. Bu sıralar güzelliğine ayrıca bir özen gösteriyorsun. Evde yapacağın bakım kürleri kendini iyi hissetmeni sağlayacak.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızın şifrelerini yakalayabileceğiniz bir gün. Önemli bir çözüme ulaşacaksınız. Motivasyonunuzu düşürmeden yolunuza devam etmelisiniz. Üstlerinizle olan görüşmelerinizde size ekstra sorumluluk vermeleri günü yoğunlaştırabilir.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeleri daha yakından takibe alabilirsiniz. Adımlarınızı daha sağlam atacaksınız. Sabah saatlerinde bilemediğiniz konulardan dolayı kendinizi kararsız hissedebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda tepkilerinizden kaynaklanan sıkıntılar yaşayabilirsiniz. İlişkide olduğunuz kişilerden yardım alacağınız zamanlar olacak.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Görev ve sorumluluklarınızın bilincinde ciddi ve soğukkanlı hareket edebileceğiniz bir gündesiniz. Düzen, organizasyon, plan, program gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızda otorite olan insanlar tarafından anlaşılamayabilir, sorun yaşayabilirsiniz. Olayları derinlemesine incelemek size fayda sağlar. Ben merkezci tavırlardan kaçınıp, işe odaklanın.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilk gününe denk düşen Ayın Oğlak burcundaki konumu sizi ciddi konularla ilgilenmeye yöneltecek. Aile içindeki geçimsizliklere dikkat etmekte fayda var. Annenizle tartışmaktan şiddetle kaçının. Aile meseleleri canınızın sıkılmasına neden olabilir. En iyisi günü dışarıda gezerek değerlendirmek.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 53' 18" R
Ay
Koç
15° 35' 16" R
Merkür
Koç
20° 06' 36"
Venüs
Boğa
07° 56' 16"
Mars
Koç
04° 03' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 33"
Satürn
Balık
17° 03' 16"
Uranüs
Boğa
22° 40' 15"
Neptün
Balık
29° 04' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 20"
Lilith
Başak
23° 57' 44"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>