Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişki içindeki bazı yanlışlarınızı büyük bir kararlılıkla savunmanız, onları zararsız alışkanlıklar haline getiremiyor. Sevgilinizi bazı kötü alışkanlıklarınızı onaylaması için adeta zorluyorsunuz.

Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak, aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız. İş yaşantınızda genel olarak doyumlu görünmenize rağmen, bugünlerde birtakım serzenişleriniz olabilir.

Son dönemde yaşadığınız kimi parasal yalnızlıklar, sizi bazı küskünlüklere sokmuş gibi. Yakın zamanda para konulu bir yolculuğunuz olabilir. Öte yanda siz, maddi sıkıntısı olan dostlarınız için sağlam bir güvencesiniz

Doğru karar, bazı şartlanmışlıklardan kurtulabilmenize bağlı görünüyor. Bu aralar önemli bir görüşme yapmanız gerekiyor. Bu görüşmenin sonucu size olumsuz puanlar yazabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki bazı tatminsizlikler ve onlarla ilgili beklentilerinizde kapadığınız umuda yönelik kapılar, size bir tür çelebilik kazandırmış gibi. Küçük mutlulukları son damlasına kadar değerlendirme becerisi geliştirmişsiniz. Yakın çevrenizde küçük sevinçlerin büyük mutluluklar gibi yaşanması genellikle sizden kaynaklanıyor. İçinizdeki yaşama coşkusu engel tanımıyor.

12 Ocak 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 10:04 itibariyle Yay burcunda seyrine başlayacak Ay, insanlarla paylaşım içinde olmanız, içsel derinliklerinizi keşfetmeniz ve her şey güzel olacak inancı içinde hareket etmeniz kolaylaşabilir. Bu inanç gün boyu sizi koruyacağı için, olumsuzlukla başa çıkabilmeniz de mümkündür. Bulunduğunuz dünyanın sınırlarını aşarak, farklı dünyaları keşfetme arzunuz bugün yüksek olabilir. Hayat hakkındaki anlam duygunuzun yüce olduğu bugün, her konuda derin bir bilgi sahibi arzulayabilirisiniz. İnancınız kendi yaşam stilinize göre şekilleneceği için, kendinize ait her değeri önemsediğiniz gibi, başkalarının da haklarına karşı hassas davranmanız gayet kolay olabilir. Çevrenizdeki insanların sorunlarında yanlarında olabilir, destek olmaya çalışabilirsiniz. Coşkulu ifade tarzınız dışarıdan rahatlıkla gözlemlenebilir.

12 Ocak 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür'ün burç değiştirmesiyle birliktekonularına zihinsel olarak daha fazla odaklanabilirsiniz. İş planları yapmak, strateji oluşturmak,görüşmeleri düzenlemek için uygun bir dönem başlıyor. Daha ciddi düşüneceğiniz, planlı hareket edeceğiniz bir dönem başlıyor.

12 Ocak 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Var olan ilişkilerinizde problemler yaşıyorsanız bunları çözerek konuşmayı deneyin. Bu ilişkinin içerisinden sadece ruhunuzu sıyırmayı değil köklü değişimlerle her yönden sorunları çözmeyi öğrenmelisiniz. Kariyerde üstlerinizin hakkınızdaki düşünceleri ufak hatalarınız yüzünden değişebilir, aman dikkat!

12 Ocak 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde sorumluluk almanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda gelişmeler olabilir. Eğitimler gündeme gelebilir.

12 Ocak 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

12 Ocak 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi değiştirmeniz gereken noktalarda problemlerinizi iyi göreceksiniz. Farklı ortamlarda duygularınız çabuk değişebilir. Sabırsızlık gösterebilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Hukuki konular, medya, basın, tanıtım faaliyetleri haftanın songünündeki gündem maddesi olabilir. Ayrıca haftaya seyahate çıkarak da bitirebilirsiniz. Yurt dışı konularınız mercek altına alınacaktır. Yabancılarla yürüttüğünüz projelerde yönetsel değişimler gündeme gelebilir. Ortak hesaplar ve kredi alımlarıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

12 Ocak 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz. Dostlarınızdan yardım ve destek isteyin.

12 Ocak 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 44' 45" R
Ay
Oğlak
02° 07' 31"
Merkür
Koç
16° 21' 20"
Venüs
Koç
28° 52' 10"
Mars
Balık
28° 23' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 16"
Satürn
Balık
16° 25' 17"
Uranüs
Boğa
22° 14' 55"
Neptün
Balık
28° 51' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 39"
Lilith
Başak
23° 08' 45"
True Node
Koç
15° 25' 16"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>