Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizde tekdüze geçen günler var. Canlandırmanız için, artık kabullenmiş ve aşk defterini kapatmış havanızdan sıyrılmanız yeterli olacak. Sağdan soldan verilen diriltme reçetelerine itibar etmemelisiniz

İş ilişkilerinizde bazı insanların artık katlanılmaz tavırlar içinde olduğunu düşünüyorsunuz. Bunu işe küskünlük boyutuna vardırmamalısınız. Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir

Mütevazi yaşamınızda genel olarak para sorununuz yok denilebilir. Bir tanıdık işinde yaptığınız harcama sizi oldukça zora sokmuş görünüyor. Bu zorluğu belli etmeme çabanız, sizden bir miktar daha yardım istenmesine neden olabilir.

Aşk hayatınızdaki durağanlığa fazlaca iyimser gözlerle bakmakla hata ediyorsunuz. Esnekliğinizin olumlu değerlendirilmesi pek mümkün değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sık, sık vazgeçip yeniden ele aldığınız hassas bir konu, sürekli üzerinde durmanızı gerektirecek bir sorun haline gelebilir ve önümüzdeki birkaç gün, temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. İyimserlik ve iyimserliliğiniz bir arada harika barındırıyorsunuz. Akşama yakın öğreneceğiniz bir şey, sizi biraz düşündürecek. Bugün bol görüşmeli bir gün geçirebilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz üç önemli görünüm eşliğinde başlıyor. İlki, saat 02:39 Merkür-Uranüs arasında gerçekleşiyor. İş veya özel hayatınızla ilgili konularda birdenbire sürpriz bir karar almanızı, özgürce istediğiniz bir şeyi yapmanızı sağlayabilir. Ancak üzerinde düşünülmeden, artısı eksisi hesap edilmeden harekete geçmeyelim. Bu görünüm sıra dışı düşünmenin işaretçisidir. Teşvik edicidir. İkincisi, saat 03:39 Mars-Jüpiter kavuşumu, hukukla ilgili davalar, miras paylaşımı, eş veyaortaklığı gibi konularda gayet etkilidir. Bunları halletmek için önümüzdeki birkaç gün boyunca şansınız yüksek. Ayrıca yabancı ülkelerdeki işler, eğitim ve işle ilgili girişimler, kişisel anlamda cesaret ve kararlılık gerektiren her alanda bu enerjiden yararlanabiliriz. Gücümüzü kanıtlayabilir, insanları amacımız doğrultusunda ikna edebiliriz. Üçüncüsü, saat 07:07 Merkür-Chiron görünümü,hayatınızla ilgili mevzularda önem taşıyor. Kimsenin bilmediği, anlamadığı bilinçaltımızdaki korku ve zayıflıklarımız cesaretimizi azaltıyor. Bunlar ister istemez her durumu abartılı bir şekilde dile getirmenize yol açabilir. Kayıplar, elde olmadan yaşanan zorlu deneyimleri unutmak, hayata güvenle sarılmak her zaman kolay olmuyor. Ancak insan dayanıklı bir varlık. Zorluklar olsa da, bir su gibi yolunda akarak hedefine ulaşır. Saat 05:51-15:14 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Kafanız karıştığında, bir şeye sinirlendiğinizde veya birileri sizi anlamamakta ısrar ettiğinde, elden geldiğince soğukkanlı olalım. Saat 15:14 Ay-Terazi burcu geçişi, partnerimiz, ailemiz veya çevremizde bulunan kişilerle olan ilişkimizde uzlaşının önemini işaret ediyor. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

7 Ocak 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öğle öncesinde tamamlanması gereken işler, detaylar, ufak tefek konular gündeminizde olurken, öğle sonrasında ikili ilişkilere daha çok zaman ayırabilirsiniz. Evlilik ve ortaklık konuları gündeminizde olabilir. Aşk ve ilişkiler adına destekleyici bir gün.

7 Ocak 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularınızda önemli planlamalar yapmanız gerekebilir. İlişkilerde çatışmalara karşı daha dikkatli olmalısınız. Partnerinizin finansal durumu ilişkinize olumsuz bir biçimde yansıyabilir. Bu durumu alttan almanızda fayda var.

7 Ocak 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında tamamlanması gereken uğraşlar var. Öğle sonrasında evlilik ve ilişkilere daha dikkatli yaklaşmalısınız.

7 Ocak 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı şeylere olduğundan fazla değer vermiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Sizi destekleyenleri küçümsemeyin. Duygularınız oldukça karışık. Sorunları büyütmekten kaçının.

7 Ocak 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

7 Ocak 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işlerinizde güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Gelecek adımlarınızı hızlandırıp önemli bir borcun altına girebilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Terazi burcunda seyahat edecek. İkili ilişkilerinize uyumlu ortak kararlar almanızı kolaylaştıracak. Medeni insanlarlabirliği yapmak fırsatı yakalayabilirsiniz. İlişkilerden umduğunuzdan fazla olumlu geri dönüş elde edersiniz. Haftanın son gününü partnerinizle yiyeceğiniz romantik bir akşam yemeği ile bitirin.

7 Ocak 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

7 Ocak 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 58' 35" R
Ay
Yay
21° 46' 37"
Merkür
Koç
16° 11' 10"
Venüs
Koç
27° 53' 38"
Mars
Balık
27° 46' 51"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 13"
Satürn
Balık
16° 20' 60"
Uranüs
Boğa
22° 12' 13"
Neptün
Balık
28° 49' 50"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 57"
Lilith
Başak
23° 03' 29"
True Node
Koç
15° 27' 47"
Son Güncelleme : 27/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>