Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk, size yepyeni heyecanlar yaratmanın hazırlığı içinde. Siz de biraz iradi davranıp gelişmeleri hızlandırabilirsiniz. Hazıra konmayı bekler bir izlenim veriyorsunuz.

Akşama yakın bir toplantınız olabilir. Bu toplantıda bütün mesleki birikiminizi ortaya koymanız gerekecek. Dün öğrendiğiniz şey,çevrenizdeki bazı insanlarla daha mesafeli ilişkiler kurmanıza yol açacak.

Bugün yatırımınızı başka bir yere kaydırmanız doğrultusunda bir öneri alacak, ama bu değişikliği gerekli görmeyeceksiniz. Harcamalarınızı biraz daha kısmanız gerekecek.

Bugünlerde sizi pek ilgilendirmeyen konulara fazla girip tepki çekiyorsunuz. Her konuda bir görüş belirtmeniz gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günlerde ziyaret amaçlı kısa, ama uzun zaman akılda kalacak bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculukta hoş tanışmalar görünüyor. Sabah sevindiğiniz olay, birkaç kişinin daha devreye girmesiyle günün ilerleyen saatlerinde biraz tatsızlaşabilir. Bunu önlemek için yapmanız gereken şeyi onur sorunu haline getirmemelisiniz.

9 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:25 itibariyle Terazi burcunda oluşacak son dördün dış dünyadaki konumumuz, toplum içindeki tanınmışlığımız insanların bizi nasıl gördükleri sorusu bugün kafamızın içini kurcalayabilir. Başarılı olmalıyım, insanlar beni saymalı ve sevmeli, iyi bir statüde olmalıyım diye düşünebiliriz. Ancak hayat sadece dışarıdaki insanların bizi nasıl gördüğü veya canla başla çalışmaktan mı ibarettir. Tabii ki değil. İnsan omzuna yaslanabileceği ve onu gerçekten sevebilecek bir insana ihtiyaç duyabilir. İşte bugünkü sondördün beraberlik vehayatındaki baskıların göstergesidir. Saat 10:02 Güneş-Venüs kavuşumu, mesleki ve toplumsal anlamda ilişkilerimize önem vermek, sorumluluk almak ve uzun vadeli olana yönelmektir. Yaşça büyük veya tecrübesi olan kişilerden destek görebiliriz. Saat 12:03 Venüs-Pluto kavuşumu, parasal durumumuz ve mesleki konularda güçlü olma arzunuzun simgesi olduğu gibi, kendiniz adına en iyi kararı vermek için sabırlı olmanız gerektiğinin işaretidir. Mesleki konularda dönüşüm ve yenilenme anlamı taşıyan bu kavuşum, kelime yerindeyse durduğunuz noktanın adının konması için, işlerliğini çoktan yitirmiş her şeyin devre dışı bırakılması ve yerine yenilerinin gelmesi anlamı taşımaktadır. Saat 12:33 Güneş-Pluto kavuşumu motivasyon gücümüzü yükselten, insanlarla ilişkilerimizi güçlendiren bu görünüm, kariyer yaşamımızla ilgili konularda bizleri destekleyicidir. Toplum içindeki yerinizi kuvvetlendirir ve insanların sizden olumlu yönde bahsetmesini sağlar. Sosyal kişiliğinizle, hedef ve umutlarınızla kararlı, disiplinli ve iradeli biri olarak takdir edilirsiniz. Saat 12:45 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi, özgür hareket etmek, değişik bir şeyler yapmak arzumuzun işaretçisidir. Ancak partnerimiz veya bazı kişilerle olan ilişkimizde dengeyi korumamız, nezaketli davranmamız gerekebilir. Saat 19:12-23:05 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Terazi burcunun son derecelerinde boşlukta olacak Ay, ilişkilerde doyumsuzluk ve keyifsizlik verebilir. Gözlerden uzak kalmak arzunuz yoğun olabilir. Saat 23:05 Ay-Akrep burcu geçişinde kişi, eşinin,ortağının veya maddi-manevi ilişkide olduğu kişinin ne kadar güvenilir biri olduğunu bilmek ister. Esenlik ve huzur dileğimle,

9 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününe dinamik ve keyifli enerjilerle başlıyorsunuz. İş ve para konularında destekleyici görünümler söz konusu. Ayrıca ilişkiler ve ortaklıklar açısından şanslı bir gün olabilir. İş hayatınızda, kariyerinizde size destek olan güçlü kişiler olabilir.

9 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün işinizde kendinizi direkt olarak ortaya koyacak sert konuşmalardan kaçınmalısınız. Uzlaşmacı kimliğinizi ve ikna edici tarafınızı ortaya koymak adına olayları istediğiniz gibi yansıtmanız, sizin daha doğru anlaşılmanıza yardımcı olacaktır. Hem bu tutumunuz sayesinde rakiplerinizden bir adım daha öne geçebilirsiniz.

9 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili olaylarda biraz zorlanabilirsiniz. Gizli kalması gereken işler gündeme gelebilir. Siz birlikteliklerinizde daha güçlü ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz. İş hayatınız daha fazla ön plana çıkabilir. Ön planda olduğunuz işlerinizi halletmek isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir. Kişisel konularda baskıcı davranabilirsiniz.

9 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün nerede lüzumsuzvarsa sizi bulacak sanki. Sizin için enerji ve vakit kaybı sayılır hepsi. Gereksiz şeylere değil sizden ilgi bekleyenlere zamanınızı harcayın.

9 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

9 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kendi istekleriniziyaptığınız insanlara dikte etmeye çalışabilirsiniz. Gücünüzü sadece kendiniz için değil diğer insanlar için de kullanmaya özen göstermelisiniz.

9 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğinizden alacağınız bir haber yüzünden duygularınız yoğunlaşabilir. Ancak, dikkatiniz ve düşünebilme gücünüz yüksek olduğu için bunun üzerinde çok fazla durmayacaksınız. Sevdiğinize karşı biraz daha ilgili ve hoşgörülü davranmalısınız. Bugün alacağınız davete sevdiğinizle gidebilirsiniz.

9 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

9 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 55' 45" R
Ay
Yay
21° 08' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 39"
Venüs
Koç
27° 50' 02"
Mars
Balık
27° 44' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 32"
Satürn
Balık
16° 20' 44"
Uranüs
Boğa
22° 12' 03"
Neptün
Balık
28° 49' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 47"
Lilith
Başak
23° 03' 10"
True Node
Koç
15° 27' 57"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>