Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi önemsiyor ve onu sürekli yenileme isteği duyuyorsunuz. Bu akşam için düşündüğünüz sevimli sürpriz, özel bir sevgili olduğunuzu bir kez daha kanıtlayacak.

Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırsa da, hemen toparlanabiliyorsunuz. İşyerinizdeki yeni düzenleme konusunda ne kadar iyi karar verdiğinizi yakında bir kez daha anlayacaksınız.

Gelirinizin azalması harcamalarınızı azaltmıyor. Bazen tedbiri elden bırakabiliyorsunuz. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçebilir. Bu, hesaplarınızı biraz şekle sokacak

İş yaşamınızda gelecek günlerde epeyce uyanık olmanızda yarar var. Farkında olmadan birileri tarafından sınanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece kararlı olmanız ve kendi kararlarınızdaki ısrarcılığınız, size biraz bireyci bir hava verebiliyor. Yakından tanıyanlarınızı, bir takım insanlara karşı sizi savunmak durumunda bırakabiliyorsunuz. Uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. İnsanlar üzerinde yanlış izlenimler bırakmamalısınız.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 07:37 Ay-Neptün karşıtlığında, her durumu ayrıntılı bir şekilde ele alarak, gözlemleyerek, bu böyle olmalı, şu şöyle olmalı diyerek düzenlemek isteriz. Fakat bir yandan da huzur arar, dinlenmek, sakinleşmek isteriz. Saat 13:23 Ay-Venüs olumlu görünümü, işlerimizi dikkatli ve planlı bir şekilde yapmanın önemini vurguluyor. Ayrıcailişkilerinize, ailevi sorumluluklarınıza gereken özen ve sabrı göstermenizin faydalı olacağını gösteriyor. Saat 14:39 sonrası Ay-Güneş olumlu görünümü,hayatı ve ilişki konularında derinlemesine düşünmenizi sağlıyor. Önemli konular üzerinde görüşülebilir,arkadaşlarınızla kaynaşmak, bazı özel meselelerinizi gözden geçirmek, maddi konular üzerinde düşünmek için yararlıdır. Saat 17:22 Ay-Mars görünümü, sizin kriterlerinize uymayan durumları fazlaca irdelemenize neden olabilir. Şu şöyle olmalıydı, bu kişi böyle davranmalıydı diye düşünebiliriz. Titizleniriz veya birileri bize yönetmeye kalktığında buna izin vermeyiz. Saat 17:43 Ay-Jüpiter görünümü, günlük planda her işinizi dikkatli bir şekilde yapmanızı sağlar. Maddi-manevi anlamda size neyin yarayacağını ve neye ihtiyacınız olduğunu bilerek insanlarla ilişki kurarsınız. Saat 19:40 Ay-Pluto arasındaki görünüm, derinliklerimizle temasımızı sağlarken, iyi-kötü, doğru-yanlış, güzel-çirkin kavramlarına göre hareket etmenizi sağlayıcıdır. Hiç kimsenin baskı kurmasına izin vermezsiniz. Çıkarlarınızı ister istemez düşünür ve durumları ona göre değerlendirebilirsiniz. Gönlümüzce geçecek güzel bir Cumartesi günü dileğimle,

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Söz konusu aşk olunca ne kadar seçici olduğunun farkında mısın? Bugün arkadaşlarınla eski sevgilini çekiştireceksin.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda göreceğiniz desteklerle bazı sorunları çok kolay bir şekilde halledebileceksiniz. İş hayatınızda geçmişte yarım kalan sorumluluklarınıza kanalize olmak adına bazı uygulamalarda bulunabilirsiniz. Diyete başlamak adına gayet iyi bir gün.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmakla birlikte, pek çok işle uğraşabilirsiniz. Aynı zamanda yeteneklerinizi geliştirebilecek fırsatlar içindesiniz.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı ve sıradışı bilgiler edinebileceğiniz, eğitim açısından destekleyici bir günde olabilirsiniz. Özellikle seyahatlerde karşılaştığınız kişilerden, gezdiğiniz yerlerden çok şey öğrenebilirsiniz. Hareketli ve hareketli olduğu kadar sürprizlere açık bir gün sizi bekliyor.

6 Ocak 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ortamlarınızda tamamlamanız gereken işleriniz üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Yapılması gereken her tür işinizi ve parasal konuları çabucak ve etkili bir şekilde halledebilirsiniz.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu etkileşim sizi adeta bilim adamı haline getirecek.Bilinmeyen, uzay konularına ilgi duyabilirsiniz. Zihninizi orijinal fikirlerle besleyin. Sıra dışı insanlara çekilebilirsiniz. Sıradanlığı kırma zamanı.

6 Ocak 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

6 Ocak 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 36' 20"
Ay
Kova
11° 59' 31"
Merkür
Koç
17° 24' 18"
Venüs
Boğa
02° 29' 51"
Mars
Koç
00° 39' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 14' 28"
Satürn
Balık
16° 40' 55"
Uranüs
Boğa
22° 25' 00"
Neptün
Balık
28° 56' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 38"
Lilith
Başak
23° 28' 21"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>