Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde etkilenip kurmayı düşündüğünüz ilişki, sizi biraz yoracak gibi. Birbirinize fazla uzak karakterler olduğunuz şeklindeki düşünceleri ciddiye almanız yararlı olabilir.

Daha akılcı davranmak zorundasınız. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Düzeltmek istediklerinizi, gerginliğin üzerine gergin bir tavırla giderek düzeltemeyeceksiniz.

Çoktandır ödenmesi gereken bir alacağınızı muhtemelen bugün de boşuna bekleyeceksiniz. Deneyimlerinizle bazı ihtimallere hazırlıklı oluşunuz, sorun yaşamanızı engelleyemiyor.

Kendinizi genellikle haklı buluyorsunuz. Bu da kolay hata yapmanıza yol açıyor. Bugünlerde bir ilişkinizde, üzüntülü pişmanlıklar söz konusu olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zaman içinde özel görüşmeleriniz var. Bunun ne tür bir görüşme olacağı belli olmasa da, sevinçlerinizin olacağı kesin görünüyor. Aldığınız bir tavsiyeyi iyi değerlendirmeniz, bugünleri daha sıkıntısız geçirmenizi sağlıyor. Düzgün dostlar içindesiniz. Bu konuda seçiciliğiniz kadar, dostluk ilişkilerindeki vericiliğiniz ve dostluğa bakışınız da belirleyici.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftamızın ilk etkili enerjisi, saat 12:07 Güneş-Jüpiter arasında gerçekleşecek. Uzun zamandır düşündüğünüz ve bir türlü cesaret edemediğiniz girişimleri yürürlüğe koyma vaktinizdir. İşinizden mi şikayetçisiniz veya ailevi bir konuda sizi üzen şartlardan mı rahatsızsınız. O zaman gelin ikna gücünüzün yükseldiği bugünü fırsat bilerek probleminize çözüm bulunuz. Yeni bir pencereden olaylara bakış açısı kazandıran bu görünüm, iyimserliğin ve şansın yükselişidir. Saat 19:13 Venüs-Jüpiter görünümü,ilişkilerini olumlu şekilde düzenleyici ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcıdır. Sıkıntılarınızı azaltan tedavi ve gelişmelerin de göstergesidir. En iyiyi sizin için en gerekli kararı vermeniz için destekleyicidir. Uzun zamandır şikayet ettiğiniz konuların iyileştirilmesinde faydalıdır. Elinizden geleni yaptığınız halde, bir türlü memnun olmadığınız işlerinizi yeniden düzenlemenizi sağlar. Şimdi kendinizle daha barışık ve huzurlu olursunuz. Yalnız şunu belirteyim. İştahınız artabilir. Tat duygumuz bir hayli yükseleceğinden, yediklerinize dikkat etmenizde yarar var. Saat 21:28 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, uyumlu ve adil davranacağız. Sevilmek, değerli bulunmak isteyeceğiz. Bize olumlu davranıldığında biz de aynı şekilde karşılığını vereceğiz. Aşkta, çocuklarımızla ilgili konularda, evlilik gibi meselelerde geleceğe dönük düşüneceğiz. Saat 22:59 Mars-Pluto görünümü, aile-ev-yerleşim yerinizle alakalı konularda verilecek kararların işaretçisi olduğu gibi çalışma hayatınız, sağlığınızla alakalı meselelerin de ele alınması yönünde önemlidir. Güce ihtiyacımız var. Bu gücü elde etmek adına hırslıyız. Aynı kalan, zorlayan, yoran her şeyden uzak durmaktan yanayız.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki olumsuzluklara rağmen keyfinin kaçmadığı bir gün olacak. Birinden mutlu olacağın bir telefon alabilirsin.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bekâr Koçlar, ani heyecanlar ve sürpriz gelişmelerle dolu bugünü kaçırmayın. İlişkide beklediği gelişmeleri yakalayamayanlar için ani sürprizler söz konusu. Evli ve ilişkisi olan Koçlar ise beklenmedik durumlara karşı anlayışlı bir tutum içinde olmalılar.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal hayatınızla ilgili eşinizle ilgili konularda daha fazla yorulabilirsiniz. Kişisel konularda daha atak davranabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Anlaşmalar gündeme gelebilir. İşle ilgili konular sizi sıkıştırabilir. Ortaklı konularda daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani değişiklikler ve nedeni anlaşılamayan durumlar karşısında gerilim hissetmiş olabilirsiniz fakat bugün kendinizden memnun olacaksınız. Bu arada bazı isteklerinizi değiştirmeniz gerekebilir. Dostlarınız ile aranızdaki ilişkileri gözden geçirdiğiniz bir dönemdesiniz. Genel olarak ilişkilerinizi sorgulayarak istekleriniz ile ortaya çıkan durumun ne kadar farklı olduğunu düşüneceksiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle öncesinde tamamlanması gereken işler, detaylar, ufak tefek konular gündeminizde olurken, öğle sonrasında ikili ilişkilere daha çok zaman ayırabilirsiniz. Evlilik ve ortaklık konuları gündeminizde olabilir. Aşk ve ilişkiler adına destekleyici bir gün.

8 Ocak 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta başı ortak parasal işlerinizde oldukça şanslı olacaksınız. Kariyerinizde hayatın sizi seçenekleriyle büyüttüğünü görebilirsiniz. Başkalarından göreceğiniz destekler yüksek.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygularınızı kontrol etmeniz zor olacak. Fakat, bunun için gayret göstermeniz gerekiyor. Aslında başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ancak, telaşlı ve kuruntulu bir tutum içine girebilirsiniz.

8 Ocak 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz. Bu yeteneğinize şans tanıyın.

8 Ocak 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 07" R
Ay
Yay
22° 47' 13"
Merkür
Koç
16° 12' 02"
Venüs
Koç
27° 59' 23"
Mars
Balık
27° 50' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 18"
Satürn
Balık
16° 21' 25"
Uranüs
Boğa
22° 12' 29"
Neptün
Balık
28° 49' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 13"
Lilith
Başak
23° 04' 00"
True Node
Koç
15° 27' 31"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:22

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>