Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Aralık 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin hiç sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltmamalı. İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli ve farkında olmadan ilişkinizi aşındırmaya çalışmamalısınız.

Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor. Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızın göstergesi olabilir.

Gittikçe hesapçı bir insan gibi görünmeniz sizi biraz üzüyor. Para konularında yakın çevrenize birçok açıklamayı yapmak zorunda değilsiniz. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var.

İş hayatınızda birinin sizinle daha yakın arkadaş olma niyeti, size söylendiği gibi çıkar amaçlı değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Esnek yaklaşımlarınız bugünlerde küçük problemlerin büyümesine yol açabilir. Tavrınıza karşı eleştirilere sübjektif yaklaşıyorsunuz. Kendinizi belli sınırlarda tutmak istediğiniz bir gelişmede, bugünlerde başrollerde olabilirsiniz. Bağımsız karar veremeyecek, birtakım ısrarların etkisinde kalacaksınız. Daha iradi, kararlı olmanız gereken bir dönemdesiniz.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Ay Başak burcunda seyrine devam ediyor. Cumartesi günleri genel olarak her birimizin yaşam biçimimiz ve bütçemiz dahilinde bir planlamamız vardır. Hatta bu planları hafta sonuna gelmeden yapmış oluruz. Peki, bu enerjiden nasıl yararlanabiliriz bir de onlara bakalım. Biliyorsunuz soğuk havalar artık iyice kendini hissettirmeye başladı. Kışlık giysilerimizin dolaplarımıza yerleştirilmesi ve düzenlenmesi anlamında Ay-Başak etkisi gayet olumludur. Eğer düşünürseniz bugün bu işleri yolunuza koyabilirsiniz. Ayrıca kişisel bakım ve güzelleşme için uygun bir enerji altındasınız. Sözgelimi manikür, pedikür, saç boyatmak gibi. Masaj için böyle günler hele bir de cumartesiye denk geliyorsa hakikaten rahatlatıcıdır. Saat 03:28 Ay-Neptün karşıtlığı meydana gelecek. Kafamız bir şeylere takılabilir. Bizi hiç kimsenin anlamadığını düşünürüz. Oysaki bizi alkışlamasalar da, çevremize karşı ılımlı davranmamızda yarar var. Saat 18:46 Ay-Pluto görünümü, sizi ilgilendiren konularda derinlemesine düşünmenizi ve planlamada bulunmanızı sağlıyor. Bilinmeyen veya belirsizlik içeren durumları çözüme kavuşturmanız için sizi itekliyor. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başlattığınız işleri bitirmek konunda aceleci tavırlarınız var. Bugün, iyi niyetli ve yapıcı davranışlar içindesiniz ve başlattığınız işleri tamamlamak istiyorsunuz. Bugün, organizasyon çalışmalarıyla başarınızı daha da güçlendirmek istiyorsunuz. Arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle ön plana çıkacaksınız. Bugün, duygularınızı pasife edin.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir. Güçlü pozisyondaki kişilerle kuvvetli ilişkiler kurmanız ve tecrübeniz meydan okuyan kişilerle başa çıkmanızı sağlayabilir. Neler yapabileceğinizi görmek isteyen kişilerle açık konuşmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde dalgın olabilir, kararsızlıklar veya belirsizlikler nedeniyle sıkılabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren ortam daha olumlu bir hale dönüyor. Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık bir günde olmamıza rağmen, öğle sonrası ve akşam saatleri pek çok işimizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelişen koşulların sizi eyleme geçirdiği ancak duygularınızın kurbanı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzdaki Güneş son altı aydır süregelen işlerin üzerinde durabileceğinizi ve yeni kararlar verebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ilişkilerde dengeli olmak çok şey kazandırabilir. Mars'ın sert açısı altında özellikle ev ve yerleşime ait konular için daha fazla enerji ve para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu yeni dönemde aşk hayatınız geri planda kalabilir.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

nedensiz şekilde ailenize karşı kırıcı olabilirsiniz. Başka şeylere kızıp sinirinizi onlardan çıkarmayın. Son pişmanlık fayda etmez unutmayın.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınızda düşünce ve duygularınızı coşkulu ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, karşınızdaki kişiye sevginiz de nefretiniz de güçlü olacağı için, pozitif düşüncelerde kalarak, özellikle akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde elde edeceğiniz sürpriz gelişmelere açık olun ve günün eğlenceli, keyifli taraflarına odaklanarak, yaşamın hediyelerini kucaklayın.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 39' 54" R
Ay
Oğlak
01° 01' 44"
Merkür
Koç
16° 20' 07"
Venüs
Koç
28° 46' 01"
Mars
Balık
28° 19' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 06"
Satürn
Balık
16° 24' 50"
Uranüs
Boğa
22° 14' 38"
Neptün
Balık
28° 51' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 22"
Lilith
Başak
23° 08' 12"
True Node
Koç
15° 25' 31"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>