Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle sorunlarınızı askıya aldınız. Artık söz konusu sorunlardan çok fazla bahsetmiyorsunuz. Fakat içten içe bu problemler kafanızı meşgul ediyor. Bugün sevgiliniz bu ruh halinizi fark edebilir ve size sorular yöneltebilir.

İşlerinizde kendinizden bu kadar fedakarlık etmenize hiç gerek yok. Patronunuz da dahil herkes sizin emeğinizi sömürme eğilimine girmişler. Bu tamamen sizin eseriniz.

Bugün yapacağınız bazı harcamalar bütçenizi olumsuz etkileyebilir. Ailenizden ya da yakınlarınızdan borç istemek durumunda kalabilirsiniz. Kenarda birikmiş paranız var ama o parayı kullanmak istemiyorsunuz.

Yanıtlamanız gereken sorulara tamamen dürüst cevaplar verin. Yoksa beklentileriniz cevapsız kalmaya devam edecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Koç burcu sakin bir gün geçiriyor. Gün içinde her türlü uzlaşmaya gidiyorsunuz. Akşam saatlerinde ani bir kararla dışarı çıkmak isteyebilirsiniz. Ani kararla çıkılan eğlenceler her zaman daha keyifli olmuştur zaten. Bir arkadaşınızla konuşmak istediğiniz bir konu vardı ama konuşamadınız. Arkadaşınız sizden önce davranıp bu konuyu açacak.

7 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz saat 05:48 Ay-Jüpiter görünümü altında başlıyor. Hem yazışırız, konuşuruz hem de dilediğimiz gibi kendimizi ifade ederiz. İçimizdeki coşku bizi heveslendirir. Aşk hayatımız canlanır. Bu saatlerde keyfimiz yerindedir ve zamanı en aktif şekilde değerlendiririz.Saat 11:52-19:34 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bir değişim düşünüyorsanız öncelikle kafanızın içinde ne istediğinizi tam olarak belirlemeniz gerekir. Ayrıca önünüzü tam olarak görmeden ani kararlar vermemelisiniz. Saat 19:34 Ay-Yengeç burcu etkisi altında sizi huzursuz eden bazı sıkıntılarınızı kimseye açmak istemezsiniz. Bu durumda çevrenizdeki insanların anlayışlı davranmasını, üzerinize gelmeden dostça yanaşmalarını beklersiniz. Maddi ve manevi problemlerinizin birileri tarafından ciddiye alınmaması, sen nasılsa halledersin  demeleri tedirgin edicidir. Herkes derdini birilerine anlatır, fakat siz anlatmaya kalkınca nedense inanmak istemezler. Bu durum sizi çoğu zaman sinirlendirmiştir. O gülen yüzün, neşeli insanın ardındaki gerçeklerin kimse farkında değildir. İşte bugün, yine ailevi meseleler, duygusal sorunlar sizi düşündürebilir. Mutlu, huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

7 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşlerle birlikte ortak kararlar almak için, uygun bir dönem. Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak. Egolarınızın yüksek olduğu bu günlerde çevredeki kişilerin fikirleri ikinci planda kalacak, kişisel inisiyatifiniz her konuda hakim olacak.

7 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerle daha rahat iletişim kurabilirsiniz. Bugünden itibaren önümüzdeki hafta boyunca, seyahatler esnasında aşk hayatınızı ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Ya da medya, bilişim, halkla ilişkiler v.b alanlarda yeni şeyler öğrenebilir veya bu konularda eğitime başlayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün İkizler burcunda meydana gelecek dolunay tüm hafta haber akışını hızlandırabilir. Duygusal yönümüzü saklı tutmakla birlikte mantıkla hareket etme ihtiyacı duyabiliriz. İletişime bağlı işlerimizi tamamlayabilir veya bu alanlarda anlaşmalar imzalayabiliriz. Elimize geçecek bilgiler veya ortaya çıkacak haberler ya da olası gelişmeler veya değişiklikler bazı konulara bakış açımızı değiştirmemize neden olabilir. Yaratıcılığımız yüksek ve farklı şeyler denemek istiyoruz. Haberleşme, eğitim, medya, yayıncılık, seyahatler, farklı inançlar, felsefeler v.b başlıklı konularda sonuç almak veya başlanılan işleri tamamlamak kolaylaşabilir. Basın yayın, iletişimle ilgili (veya haber alma kanalı olarak neyi görüyorsanız onu da buraya ekleyebilirsiniz) konularda yeni bilgilerin ortaya çıkabileceği ya da değişikliklerin olabileceği günler. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelişen koşulların sizi eyleme geçirdiği ancak duygularınızın kurbanı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzdaki Güneş son altı aydır süregelen işlerin üzerinde durabileceğinizi ve yeni kararlar verebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ilişkilerde dengeli olmak çok şey kazandırabilir. Mars'ın sert açısı altında özellikle ev ve yerleşime ait konular için daha fazla enerji ve para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu yeni dönemde aşk hayatınız geri planda kalabilir.

7 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı sevdiğinize anlatabilirseniz, ilişkiniz istediğiniz yönde gelişmeye başlayacak. Bitme noktasına gelen ilişkinizi canlandırabilirsiniz.

7 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

6 Aralık 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 45' 59" R
Ay
Yengeç
24° 51' 32" R
Merkür
Koç
26° 49' 59"
Venüs
Boğa
16° 41' 34"
Mars
Koç
09° 30' 39"
Jüpiter
Boğa
26° 57' 02"
Satürn
Balık
17° 36' 20"
Uranüs
Boğa
23° 05' 01"
Neptün
Balık
29° 15' 50"
Plüton
Kova
02° 04' 46"
Chiron
Koç
21° 21' 13"
Lilith
Başak
24° 45' 04"
True Node
Koç
14° 56' 59"
Son Güncelleme : 13/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>