Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Aralık 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu tanıdığınız için kendinizi çok şanslı sayıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilginizle yaklaşıp ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz. Uzun bir flört yaşayıp tadını çıkartmak istiyorsunuz.

İşinizdeki bir aksamanın kötü niyetten değil, bir çalışanın sağlık sorunundan kaynaklandığının farkındasınız. Bu yüzden sorumlu olan kişiyi hoş görme yolunu seçeceksiniz.

Bugün geçmişteki bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Bu zararı kurtarmanız biliyorsunuz ki, biraz zor. Size akıl veren arkadaşınıza bu nedenle çok kızgınsınız.

Uzakça bir akrabanızın sizin yakın ilginize ihtiyacı var. Bu yakınlaşmayı sağladığınızda duyduğu bu ihtiyacın ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Atak birisiniz. Ama bu özelliğinizi gereksiz kullandığınız da oluyor. Buna dikkat etmelisiniz. Bugüne aktardığınız bazı sorunlar vardı. Bugün onlara ayıracak zaman bulamayacaksınız. Bir yakın dostunuzla birbirinizden süratle uzaklaşıyorsunuz. Bunu o da sizin kadar sorun ediyor, sizin kadar üzülüyor, ama artık dünyaya ayrı pencerelerden bakıyorsunuz.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:52 Ay-Neptün olumlu görünümüyle yeni haftamız başlayacak. Bu ebeveynlerinizle veya partnerinizle olan iletişiminizde hoşgörü, sevgi ve şefkat duygunuz üzerinde olumlu bir tesirdir. Saat 11:11 Güneş ve saat 11:25 Merkür, sırayla Kuzey düğümle görünüm yapacaklar. Bu sizin kendinize göre hareket etmek, yolunuzu belirlemek ve bildiğiniz yolda ilerlemek arzunuzu işaret ediyor. Fakat sizin başkalarını da hesaba katmanızda yarar vardır. Böylece güç birliğinde bulunarak ilerlememiz mümkün olur. Sözgelimiortaklığında, evlilikte, ilişkilerde uzlaşmak, anlaşmak durumundasınız.  Saat 11:51 Güneş-Merkür kavuşumu yolculuklarımız, görüşmelerimiz, yurtiçi ve yurtdışı işlerimizle alakalı konulardaki bağlantıların, haberleşmelerin işaretçisidir.Saat 19:02 Ay-Pluto karşıtlığı, bir yandan mesleki ve toplumsal sorumluluklarımızın farkında olmamız gerekiyor diğer yandan güven içinde yaşamak, huzur bulmak istiyoruz. Bu iki isteği aynı anda yapabilmek kolay olmayabilir. Bu nedenle biraz sıkılabiliriz. Saat 19:32 Ay-Uranüs görünümü, mesleki-özel hayat-ilişki- kişisel girişimlerinizle alakalı konulardaki hassasiyetin göstergesi. Size karşı olan sistem, kişi veya durumlarla hem dış hem iç anlamda mücadeleye zorlanabilirsiniz. Haksızlıklara dayanamayan bir kişi olarak, birileriyle çatışabilirsiniz. Yeniliklere oldukça açık bir kişi olduğunuz için, özellikle düşüncelerinize, değer verdiğiniz olgulara laf atıldığında, baskı uygulandığında kayıtsız kalmazsınız.  8 Aralık 2014-8 Nisan 2015 tarihleri arasında Jüpiter-Aslan burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreç aşkın hayatınızdaki önemini, çocuk sahibi olma ve çocuklarınızla alakalı konuları, yaşamda size haz veren, keyiflendiren hobilerinizi tekrar bir ele almak vaktidir. Kibirli, kendini beğenmişlere, öylesine hayatımıza girenlere,  üstünlük taslayanlara ve  bize abartılı gelen her şeye dur deriz. İçimize yöneliriz ve bir de kendimize bakarız. Biz neyi fazla büyüttük, neyi gereğinden fazla abarttık, çok mu dağıldık, çok mu kendimizi bir şeyler sandık bunlara da bakarız. Yeteneklerimizi geliştirmeye gayret ederiz. Temmuz ayından bu yana yaşananlara, olan bitenlere bir bakarız. Bu bakma hali, bu kendinle iç temas aşkta daha dikkatli seçimlerde bulunmayı, çocuklarımız veya çocuk sahibi olma kararlarımızı doğru şekilde vermeyi, kendimizi geliştirmeyi sağlayacaktır. Hayrımıza olan bize gelsin, hayırsız olan bizden uzağa gitsin. Olumlu gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

8 Aralık 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Girdiğiniz topluluklarda fiziksel çekiciliğinizi ve farklı kişiliğinizi ön plana çıkaracaksınız. İş çevresinden bir arkadaşınız duygusal olarak sizle ilgilenebilir. Satın alma ve sahiplenme isteğinizin üst seviyede olacak, gösterişli olmaya eğilimli bir yapı sergileyeceksiniz. Bütçenizi aşmama konusunda dikkatli olmalısınız.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zorlayıcı görüşmelerden kaçınmalısınız. Eğer işlerinizi iyi organize edebilirseniz verimli bir gün sizi bekliyor. Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak,de başarı getirebilir. Tüm burçlar için gün geneli: 4 aylık geri hareketine geçecek olan Jüpiter, önümüzdeki 4 ay boyunca, bizim tarafımızda olan kişilerle ilişkilerimizin zarar görmemesi için daha fazla dikkat etmemizi veya iyi giden olaylarda yaşanabilecek aksiliklere karşı tedbirli olmamızı gerektirebilir. Kutuplaşmalardan kaçınmamız durumunda yaptığımız çalışmaların ödülleri kendini gösterebilir. Ancak, kutuplaşmalar zorlukları veya karışıklıkları ön plana çıkartacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kulağınıza gelecek birkaç dedikodu canınızı sıksada önemsemeyin. Meyve veren ağaç taşlanır. Bunlar hep olacaktır, kafanıza takmayın.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi enerjinizi ve girişken taraflarınızı herkese rahatça ifade edebileceğiniz bugün ikili ilişkilerinizdeki beklentilerinizi minimum seviyede tutmalı ve kaygı enerjisini kendinizden uzaklaştırarak, içsel barışınızı yansıtan tavırlarda bulunmalısınız. Kurumlar ve patronlar ile ilgili problemlere açık bir gündesiniz.

8 Aralık 2014, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Siz de onlara jest yapın. Bir yakınınızın hastalığını dert etmeyin çünkü çok kısa sürede iyileşip tekrar sağlıklı günlere dönecek.

8 Aralık 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 22' 35" R
Ay
Aslan
02° 49' 11" R
Merkür
Koç
27° 33' 06"
Venüs
Boğa
17° 28' 14"
Mars
Koç
09° 59' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 05' 59"
Satürn
Balık
17° 39' 05"
Uranüs
Boğa
23° 07' 11"
Neptün
Balık
29° 16' 47"
Plüton
Kova
02° 04' 35"
Chiron
Koç
21° 23' 11"
Lilith
Başak
24° 49' 16"
True Node
Koç
14° 54' 54"
Son Güncelleme : 13/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>