Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün elinize onun gönlünü almanız için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Değerlendirebilirsiniz konu hiç büyümeden kapanabilir. Hafta sonunda sevgilinizin planlarını alt üst etmeniz onu biraz üzmüş görünüyor.

Eskiden birlikte çalıştığınız bir arkadaşınız, bugünlerde sizden yardım isteyebilir. Henüz her konuyu sizinle paylaşmaya niyeti yok gibi görünen insanlar, sabrınızdan etkileniyor. Çabalarınız yakında parlak teklifler almanıza neden olabilir.

Herkes sizin ne kadar haklı olduğunuzu biliyor olsa da uzlaşmacı tavırlar puanınızı arttıracak. Pek de yakınınız olmayan biriyle yaşadığınız bir para tartışması bugün yeniden açılacak gibi.

Biraz sabırlı olmanız gereken bir gün. Yapıcı eleştirilere açık olmanız gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekleştirmek istediğiniz pek çok projeniz var. Küçük küçük projeler de yaşamınızı doldurabilir. Biraz planlı olursanız, yakınlarınızla yararlı birtakımbirlikleriniz olabilir. Zaman, zaman başınıza buyruk kararların aşamasına geliyorsunuz, fakat uyarılara duyarlı oluşunuz sizi riskten koruyor. Bugün yine bu tür davranışlar gündeme gelebilir.

9 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı gününe, saat 02:17 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi altında başlıyoruz, gelişmenizin önüne geçen her engelle mücadele etmek istersiniz. Hem maddi açıdan hem de geleceğiniz anlamında düşündüğünüzde endişe duyabilirsiniz. Gün boyunca Ay-Yengeç burcunda seyrine devam edecek. Ailevi konularda kendi duygularınız kadar, birlikte yaşadığınız kişilerin de hislerine önem vermenizi sağlayan bu enerji,  karşınızdaki insanı anlamak için, onun penceresinden bakmanızı gerektirecektir. Aileniz, sevdiklerinizle aranızda bugün herhangi bir sorun oluşmaması için bunlara dikkat etmemiz gerekebilir. Çünkü aynı ortamda yaşadığınıza ve bu bağ ömürlük olduğuna  göre sorunları da birlikte çözülmeye çalışılması en mantıklı yoldur. Hassasiyet ve duygusallık bu enerji geçişinde etkili olacağından, huzur ve güven içinde olmanın en önemli koşulu, dikkatli ve sevgi dolu bir iletişimi tercih etmektir. Karşınızdaki kişi ister anne-babanız, ister eşiniz-sevgiliniz,  isterse yavrunuz olsun fark etmez, birbirinize destek olmanız, sorunlara ortak bir şekilde çözüm bulmaya çalışmanız,  aşırı duygusal tepkilerden uzak, başkalarını kontrol etmeye kalkışmadan günü geçirmeniz  gayet faydalıdır. Gün boyunca işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi dileğimle,

9 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir başlangıç ve yenilenme, gelecekte çok önemli kişileri karşınıza çıkaracak. İlişkilerinizi sorgulamak adına başkalarını baskı altına almamalısınız. Aslında mistik yönlerinizi ortaya çıkaran gezegeniniz, sizi önemli noktalara getirecektir. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gereken bir gün içindesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

9 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin ya da planların aksayan veya zayıf taraflarını gündeme getirmeye çalışırsanız, karşı tarafın sert tepkisiyle karşılaşabilirsiniz. Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişileri bazı konularda ikna etmekte veya toplumda farklı kanaatlere neden olan olaylarla ilgili bize katılmalarını sağlamakta zorlanabileceğimiz birkaç günlük süreçteyiz. Bu esnada, bizim de, diğerlerinin fikirlerini anlama veya fikrimizi benimsetme konusunda politik davranmamız zor olabilir. Ya da toplu halde hassasiyet yaratabilecek konulara odaklanabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

9 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufkunuz muazzam bir şekilde genişleyecek. Hayatınıza hem uzaktan hem de yakından bakabiliyorsunuz. Ormanı da ağaçları da görebiliyorsunuz.

9 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda kadersel değişiklikler ile ilişkilerinizi pozitif etkileyecek teklifler vehayatınızda olumlu görüşmeler vurgulanırken, eğitim ve seyahatlerin keyif vereceği, görüşme ve iletişimden yana fırsatlarla sahip olacağınız bir zamanda olacaksınız.

9 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

9 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 04' 57" R
Ay
İkizler
18° 02' 28" R
Merkür
Koç
23° 53' 48"
Venüs
Boğa
13° 16' 26"
Mars
Koç
07° 23' 08"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 44"
Satürn
Balık
17° 23' 52"
Uranüs
Boğa
22° 55' 19"
Neptün
Balık
29° 11' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 24"
Lilith
Başak
24° 26' 35"
True Node
Koç
15° 11' 05"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>