Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Fiziksel ve zihinsel anlamda kendinizi güçlü hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Yönetici yıldızınızın Mars olması dolayısıyla aşkın okları sık sık size yöneliyor. Ancak, aşkın hayat bulabilmesinin sizin çabalarınıza da bağlı, bunu unutmamalısınız.

Sorunların üstesinden gelme yeteneğiniz ve dinamik tutumlarınız gözden kaçmıyor. Beğeni ile takip ediliyorsunuz. Hafta ortasından itibaren yeteneklerinize uygun birfırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkacak fırsatları ince eleyip sık dokuyun.

Zaten zorlu bir ay geçirdiniz. Biraz kendiniz toparlamalı ve daha hesaplı davranmalısınız. Bu ayın ilk haftalarında parasal sıkıntılarınızdan kurtulacaksınız. Maddi rahatlığınızı tekrar gereksiz borçlanmalarla bozmayın.

Girişim cesaretiniz, gözüpekliğiniz yakın çevrenizde yer yer sorumsuzluk olarak algılanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünden itibarenyaşamınızda ve parasal sorunlarınızda köklü değişimler sizi bekliyor olacak. Yeter ki fırsatları iyi değerlendirin. Koç Zodyak’ın ilk burcudur. Yenilenmeyi ve başlangıcı temsil eder. Sizin karekteriniz de bu niteliklere sahip. Fakat sabırlı olmayı ve beklemeyi de öğrenmelisiniz. Haftanın ortalarından itibaren önemli haberler alacaksınız. Bu haberlerle hayatınıza bir devinim gelecek ve bu olaylar sizin için milad noktası teşkil edecekler.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:14-05:14 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız.  Saat 05:14 itibariyle Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. Sizi baskı altına alan veya oldukça gerginleştiren durumları kendinizce devre dışı bırakmak adına mücadele edebilir ve karşınızdaki kişi kim olursa olsun fikirlerinize saygı duyulmasını bekleyebilirsiniz. İletişimin en fazla yoğunluk gösterdiği alan, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız ve toplumsal aktivitelerdir. Her sözünüzde ve davranışınızda doğal yapınızda bulunan  özgürlüğün dışa yansımaları gözlemlenebilir. 10 Aralık saat 18:42-3 Ocak saat 16:48 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. İlişkinizin toplum içindeki yeri, konumu, ciddiyeti, taşıdığı misyonu değerlendirmeniz ve sorumluluklarınız konusunda daha ciddi hareket etmeniz şarttır.  İşveren veyayaptığımız kişilerle olan ilişkinize dikkat ederek dönemi geçirmekte yarar var. İş başvurularında giyiminizden konuşmanıza kadar duruşunuzla güven uyandırmayı unutmayınız. Dürüst olmak, net bir tavır koymak, isteklerinizi ve yeteneklerinizi öne sürmek yararlıdır. Kazanç konularında da etkili olacak Venüs-Oğlak geçişi, bütçenizin sınırları çerçevesinde  hareket etmenin, sorumluluklarınızın farkında olarak parayı idareli kullanmanın önemini göstermektedir. Bu süreçte, seçimlerinizi doğru bir biçimde yapmanız, karşınıza çıkabilecek engellerin üstesinden gelebilmek için güven duygunuzu ayakta tutmanız lazım. Gün boyunca huzur sizden yana olsun. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz dileğimle,

10 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir başlangıç ve yenilenme, gelecekte çok önemli kişileri karşınıza çıkaracak. İlişkilerinizi sorgulamak adına başkalarını baskı altına almamalısınız. Aslında mistik yönlerinizi ortaya çıkaran gezegeniniz, sizi önemli noktalara getirecektir. Hızlı düşünüp, acele karar vermeniz gereken bir gün içindesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

9 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgili Koçlar, bugün bir kez daha bir konuya dikkat çekmem gerekiyor. Her gün günlük burç yorumlarınızı okurken mutlaka ve mutlaka yükselen burcunuzun yorumunu ve tüm burçlar için gün genelini ele aldığım bölümü de okumanız gerekiyor. Aksi takdirde yorumlardan fayda sağlamak çok mümkün olmayacaktır. Teşekkürler zaman ayırdığınız için. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konularda sabrımız sınanıyor veya dayanacak gücümüz kalmamış olabilir. Planların, hedeflerin ya da bazı yapıların düşünmediğimiz şekilde veya belli aralıklarla sürekli değişiyor olması işlerimizi aksattırsa da yola devam etmemiz ve sabırlı olmamız gerekiyor. Öğle saatleri civarında, ufak tefek sakarlıklara, kazalara, tartışmalara veya gerilime açığız. Aynı zamanda bugün Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Aşk hayatımızda veya sevgi temalı ilişkilerimizde daha temkinli ve düşünerek adım atacağımız ve ciddiyeti ön planda tutacağımız bir sürece giriyoruz. Bugün burçlarınızda her gün yazdığımız bu kısmın(tüm burçlar için gün geneli) ve yükseleninizin yorumunu okumanın önemini belirtmek için farklı bir konuya değindim. Umarım faydalı olur.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi sorgulamanız gereken bir gün. Vicdanınızı rahatsız eden, yapmanız gerekipte yapmadığınız bir şeyler varsa bunu gerçekleştirin.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel yaşamınız ve çocuklarınızla ilişkilerinizde istediklerinizi şiddetli bir şekilde savunmak veya karşı tarafa baskı yapmak yerine, daha sakin paylaşımlarda bulunmanız ve sorun olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Aralık 2014, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

10 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 27' 54" R
Ay
İkizler
23° 28' 38" R
Merkür
Koç
24° 17' 32"
Venüs
Boğa
13° 45' 40"
Mars
Koç
07° 41' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 23' 20"
Satürn
Balık
17° 25' 40"
Uranüs
Boğa
22° 56' 42"
Neptün
Balık
29° 12' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 40"
Lilith
Başak
24° 29' 13"
True Node
Koç
15° 08' 53"
Son Güncelleme : 10/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>