Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürdürdüğünüz ilişkiyi oldukça saygın bir yere koyuyorsunuz. Birlikteliğinizin her koşulda tartışılmaz bir önceliği var. Önümüzdeki günler içinde iki günlük bir gezi görünüyor.

Bir yetkilinizin genel güvensiz davranışları sizde birtakım alınganlıklara neden olabiliyor. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bu sorunu sizin lehinize çözecek. Yakında bir ödülünüz var.

Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz. Ama paranızı değerlendirmek için aldığınız değişik tavsiyeler, sizi yeni açılımlara yöneltebilir.

Bazı güvensizlikleri zihninizde geliştirip uç noktalarda yaşayabiliyorsunuz. Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan güvensizliğiniz, biraz haksızlık içeriyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayabilir. Bu konudaki ısrarcı araştırmalarınız, bazı arkadaşlarınız tarafından ilgiyle izleniyor. Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir küskünlüğün haberi gelebilir. Yapıcı tutumunuzla bu kırgınlığı ortadan kaldırma girişimleriniz olacak. Özgürlüğünüze düşkünlüğünüz size yön veriyor.

13 Kasım 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 09:32 Ay-Venüs görünümü, ilişki veortaklığı konularında huzuru bulmak ve güven içinde yol almak ve dengeli hareket etmek mecburiyeti vardır. Siz baskın davranır, yönetmeye kalkışırsanız, partner buna izin vermeyebilir. Sert davranmaz ancak yaklaşım tarzınızı veya düşüncelerinizi onaylamadığı açıktır. Saat 18:13-18:45 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemli girişim ve ilk adım niteliği taşıyan kararları bu saat dilimi içinde mutlaka gözden geçirelim. Ani kararlar vermeyelim. Çünkü sonuçsuz kalma veya arzuladığınız şekilde gelişmeme ihtimali bulunmakta. Boşluk süresince yarım kalan işlerinizi yapabilir, düzenlemeniz gerekenleri halledebilir ve durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Saat 18:45 itibariyle Ay-Kova burcu seyir etkinliği, ilişkinizle alakalı meselelerin dengeli ve ölçülü bir şekilde gözden geçirilmesi yönünde faydalıdır. Yeniliklere açık ve hevesli bir şekilde hareket edebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz, yakın çevrenizle olan temaslarınız yoğunlaşır. İletişimin her alanında ön saflarda yer alabilirsiniz. Dostlarınızla yakından ilgilenebilir, işlerinizi çabucak halledebilirsiniz. Farklı bilgiler edinmek, bağımsız hareket etmek hoşunuza gideceğinden, etrafınızdakileri kısıtlamak istemezsiniz. Ne istediğinizin bilincinde olarak seçimlerde bulunabilirsiniz. Saat 19:00 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, özgürce hareket etmek isteğimizi gösteriyor. Baskı altında kalmak istemiyoruz. Toplumsal ilişkiler ve özel hayatımızla ilgili konularda gelişimden yanayız. Bu görünüm arzularımızın peşine düşmemizi sağladığı gibi, önümüze engel çıksa da yılmadan ilerlememizi destekliyor. Saat 21:05 Ay-Jüpiter görünümü, Yay burcundaki Jüpiterin sosyal hayatı canlandırıcı ve özgürce hareket etmemizi, dostlarımızla bir araya gelmemizi sağlayan olumlu etkisidir. Bugünümüz, dünden daha güzel, yarınlarımız her zaman güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

13 Kasım 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının dönüm noktasında olacağın günlerdesin. İş görüşmesi ya da yeni bir anlaşmaya imza atacaksan, gücüne güç katacak gelişmeler yaşayabilirsin. Çevrenden etkilenmeden vereceğin kararlara odaklanmak isteyeceksin. Eğer kalbi boş bir Koç burcuysan bugün kalp atışını hızlandıran kişi ile ilgili uzun vadeli planlar yapacaksın. Tanıştırmaktan ya da hayatına aldığın için bir şekilde pişmanlık duyduğun insanlar olabilir hayatında. Ama tek taraflı düşünmeden önce şunu da göz önünde bulundur; koşulsuz, şartsız zaman zaman sorgusuz sualsiz insanları hayatına sokmanın sorumluluğunu da almalısın. Aslında prensiplerin var. Ama bunları ilk adımda ortaya koymayı hep eleştirdin şimdi de bunu yapan olmak istemiyorsun.

13 Kasım 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski ilişkilerinizin bugün gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Zamanında yeterince cesaret edemediğiniz bazı konuşmalarınızı bugün yapıp tamamen eski konuları kapatmak isteyebilirsiniz.

13 Kasım 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki konularda etrafınızdakilerden yardım alabilirsiniz. Sabah saatlerinde farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz. Gün içinde değişen koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Başarı konusunda daha fazla ön planda olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde zorlayıcı koşullar olabilir. Akışta kalın.

13 Kasım 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşınıza çıkacak fırsatları değerlendireceğiniz bugün her anlamda olumlu gelişmeler sizleri bekliyor.

13 Kasım 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularınızı başkalarına göstermekten ve paylaşmaktan çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir. Başkaları tarafından nasıl görülüp algılandığınız sizin için önemli olabilir. Akşam saatleri daha rahat nefes alabileceğiniz, hareket edebileceğiniz bir gündem sunuyor.

13 Kasım 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinin otoritesi Koçlar; bugün güçlüklerin üstesinden gelebilirsiniz, işleriniz hız kazanabilir. Dayatmalardan sonra biraz rahatlayacaksınız. Günü verimli geçirmek için yeni projeler peşinde koşmak size iyi gelir.

13 Kasım 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Savaş gezegeni Mars ile ani değişimlerin habercisi Uranüs arasındaki destekleyici etkileşim, sosyal gruplar içindeki ilişkileriniz ve üstlenmiş olduğunuz rollerde ani değişimler meydana getirebilir. Aniden bir projeye başlama kararı alırsınız. Yeni gruplara dahil olup aktivist ruhunuzu harekete geçirmenin tam zamanı.

13 Kasım 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, her şey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

13 Kasım 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 06' 37" R
Ay
Koç
18° 57' 29" R
Merkür
Koç
20° 17' 02"
Venüs
Boğa
08° 13' 13"
Mars
Koç
04° 14' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 47"
Satürn
Balık
17° 04' 23"
Uranüs
Boğa
22° 41' 03"
Neptün
Balık
29° 04' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 59' 05"
Lilith
Başak
23° 59' 16"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>