Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin en başında bırakacağınız ısrarcı izlenimi, sonradan kolay silemeyebilirsiniz. Onun kendini ifade etmesini sağlamalı, bir şeylerin kendiliğinden gelişmesine izin vermelisiniz.

Özel yaşamınızdaki sabırsızlıklarınız,yaşamınızda istediğini elde edebilen bir dayanıklılığa, sabırlılığa dönüşebiliyor. Eleştiriye açık ve objektif tavırlarınızla geniş olanaklar sağlıyorsunuz.

Para konularındaki şanlılığınız yine yüzünüze gülecek gibi. Küçük yatırımlarınız bugünlerde doğal olarak hareketsiz. Ama umutlu oluşunuz, çevrenize de bu anlamda kötümserlik yaşatmıyor.

Gereksiz diye tanımladığınız bir yakınlaşmaya müdahalenizin sınırlarını çizmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınızda birtakım becerilerinizin karşılığını görebileceğiniz bir gün. Verimli yakınlaşmalar ve yeni fırsatlar sizi etkileyebilir. Biraz uç görünen düşüncelere ilgi duyabilirsiniz. İç huzursuzluğu yaşadığınız bir konuya daha kararlı ve moralli yaklaşmanız gerekiyor. Bu morali yakalayabilmeniz için, değişik cepheden bakan fikirleri önemsemek durumundasınız.

14 Aralık 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz saat 14:50 Başak burcunda sondördün etkisi altında başlıyor. Hem özgürce hareket etmek istiyoruz hem de çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde titizlikle düşünmemiz gerekiyor. Bu iki farklı durum bizi kıskaç altına alıyor. Bu durumda çevrenizdeki kişilere karşı veya kendinize çok fazla yüklenebilirsiniz. Akşam saatlerinde lütfen şöyle bir dinleniniz. Sakin bir kafa ile olan bitenleri tekrar gözden geçiriniz. Saat 17:56 Güneş-Jüpiter görünümü, moral motivasyonu yükseltici, insana yaşama hevesi verici, isteklerini elde etme anlamında yüreklendiricidir. Bilinçli isteklerin, gelişme ve büyüme hevesliliğinin göstergesidir. Vaktinizi en güzel şekilde geçirmenizi sağlayıcı aktivitelerin de işaretçisidir. Saat 18:55 Venüs-Neptün olumlu görünümü altında, gerekhayatınız ve gerekse hayallerinizi gerçekleştirme arzunuz yükselir. Sorumluluklarınız ve fedakarlıkta bulunmak zorunda kaldığınız meseleleri kendinize inanarak, pes etmek yerine bizzat üstüne giderek, idealleriniz doğrultusunda çözebilmeyi isteriz. Duygusal anlamda geçmişi, yaşadıklarınızı düşünürüz. Manevi anlamda bir kuvvete ihtiyaç duyarız. Güzel bir şeyler olmasını tüm kalbimizle dileriz. Saat 22:47 Ay-Merkür zorlu görünümü devreye giriyor. Hayatını düzgün bir temel üzerine oturtmak, yanlışa izin vermemek, doğru seçimde bulunmak için kişi bir hayli mücadele veriyor. Sağlığına özen göstermesi, etrafı iyi gözlemlemesi, geçmişi unutmadan geleceğe umutla bakması gerektiğinin gayet iyi farkında. Ancak bütün bunlar kişiyi bir yandan da zihinsel anlamda yoruyor. Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

14 Aralık 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ani değişimlerin size kazandıracağı hiçbir şey yok ve temkinli yapınızı her zamanki gibi ispat edeceksiniz. Sezgilerinizin sizi yanıltılabileceğinizi düşünerek, her zamanki, temkinli ve sistemli yapınızı bozmamalısınız. Bazen her şeyi çok fazla abartarak sorun haline getirebiliyorsunuz. Küçük seyahat planları yapacaksınız.

14 Aralık 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir. Güçlü pozisyondaki kişilerle kuvvetli ilişkiler kurmanız ve tecrübeniz meydan okuyan kişilerle başa çıkmanızı sağlayabilir. Neler yapabileceğinizi görmek isteyen kişilerle açık konuşmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatlerinde dalgın olabilir, kararsızlıklar veya belirsizlikler nedeniyle sıkılabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren ortam daha olumlu bir hale dönüyor. Genelde ufak tefek huzursuzluklara açık bir günde olmamıza rağmen, öğle sonrası ve akşam saatleri pek çok işimizi halledebilir ve karşılıklı diyalog zemini bulabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Aralık 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelişen koşulların sizi eyleme geçirdiği ancak duygularınızın kurbanı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzdaki Güneş son altı aydır süregelen işlerin üzerinde durabileceğinizi ve yeni kararlar verebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ilişkilerde dengeli olmak çok şey kazandırabilir. Mars'ın sert açısı altında özellikle ev ve yerleşime ait konular için daha fazla enerji ve para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu yeni dönemde aşk hayatınız geri planda kalabilir.

14 Aralık 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİK olacağınız bir gün. Size boş vaatlerde bulunanlar olabilir. Güvenmek tabiki güzel bir şey ama siz yine de temkinli olmaya bakın.

14 Aralık 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özel yaşamınızda tekliflerle karşılaşabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilir ve işlerinizin tanıtımını en iyi şekilde yapabilirsiniz. Finansal konularda dikkat gerektiren bugün, kadın erkek ilişkilerinde ego ile hareket etmek ve mücadeleye girmek yerine kendi sınırlarınızı daha yumuşak bir dille ifade etmeniz yararlı olacaktır.

14 Aralık 2014, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

12 Aralık 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 32' 37" R
Ay
Yay
29° 23' 14"
Merkür
Koç
16° 18' 22"
Venüs
Koç
28° 36' 46"
Mars
Balık
28° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 24' 10"
Uranüs
Boğa
22° 14' 12"
Neptün
Balık
28° 50' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 57"
Lilith
Başak
23° 07' 22"
True Node
Koç
15° 25' 54"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>