Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi elinizin altında sandığınız için kendinize fazla güvenlisiniz. Ama sevgiliniz hayatınızda daha çok yer almak, daha fazla söz sahibi olmak istiyor. Bu haklı isteklere karşı daha dürüst olmalısınız. Bugün bu konuda size sitem edebilir. Açık konuşmak sorun yaratabilir, ama uzun vadede yararını görürsünüz.

Dayanamayıp müdahale ettiğiniz zamanlar oluyor. İş yaşamınızda hersizin doğrudan sorununuz değil unutmayın. Her problem müdahalenizi beklemiyor. Bu yanınızı törpülemeniz halinde, çalışma arkadaşlarınızın size karşı davranışlarının nasıl değiştiğini göreceksiniz.

Elinizdekiyle yetinmek istemiyorsunuz. İnsanın maddi durumunda da sürekli aşama kaydetmesi gerektiğine inanıyorsunuz. Ama bunun tümüyle size bağlı olmadığını da biliyorsunuz. Yine de bugün planlar yapacaksınız.

Bugün, beklettiğiniz canınızı sıkan bir konuda artık karar vermeniz için size baskı yapılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç güne kalmadan özel bir arkadaş ziyareti yapacaksınız. Bu buluşmadan dönüşünüz, biraz umutsuzluk içinde olacak. Sizi üzmeye çalıştıklarına inandığınız bazı insanların gerekçeleriyle ilgili araştırmalar içine gireceksiniz. Tartışmalı, yorucu gecelerden sonra kendinizi bitkin hissetmeniz, sizde bazı ilişkilerinizi mesafelendirme düşüncesi geliştirebilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız, Ay-Boğa burcu seyriyle başlıyor. Maddi açıdan güvende olmak, manevi anlamda huzuru bulmaktan yanayız. Düşüncelerimizi onaylamalarını ve kararlarımızı kabul etmelerini bekleriz. Güvenli bir ortam oluşturmak adına düşünürüz. Eğer bizi rahatsız eden bir durum varsa fedakarlıkta bulunmak yerine, herkesin payına düşeni yapması gerekir diye içimizden geçiririz. Saat 11:59 Ay-Satürn olumlu görünüm sayesinde sahip olduğunuz güzelliklerin değerinin bilinmesi ve sorunların aşılması adına kuvvet kazanırsınız. Saat 14:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, zevklerimize düşkünlüğümüzü işaret ediyor. Ancak bütçemize göre hareket etmenin de önemi büyük. Bu uyarıyı hafife alamayız. Yeni hafta hepimiz için güzel geçsin. Kalben sevgilerimle,

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygılı biri değilsin ama son günlerde belli konularda yaşadığın aksaklıklar seni kötümser düşünmeye itmiş olabilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal geleceğinizi ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz. Uzun vadeli kariyer projelerinizde destekler görebileceğiniz ve şanslı fırsatlar yakalayıp isteklerinizi karşı tarafa kabul ettirebileceğiniz bir gün. Önemli olan mantıklı ve makul olanların yanında yer almanız olacaktır.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularınız gündeminizi etkileyebilir. Gelir ve gider dengenizde çalkantılar olabilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili yeteneklerinizi kullanarak, maddi gelir sağlamak isteyebilirsiniz. Bu konuda planlar yapabilirsiniz. Eviniz ve aileniz için keyifli harcamalar yapabilirsiniz. Sahip olduklarınız sizi güvende hissettirecektir. Kişisel bakım için keyifli bir gün.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgileriniz daha güçlü olacak ve imkanlardan en iyi şekilde yararlanabileceksiniz. Sevgilinizle doğada bir gün geçireceksiniz. Beklenmedik davetlere sevineceksiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kaygılı biri değilsin ama son günlerde belli konularda yaşadığın aksaklıklar seni kötümser düşünmeye itmiş olabilir. Gerekmedikçe hayatında değişiklikler meydana getirme taraftarı olmayacağın bir gün yaşayacaksın. Çalışma ortamında yaşanacak gerginlik motivasyonunu düşürebilir. Kendi işini yapmak isteyen bir Koç burcuysan, nelerin gerekli olduğuna ilişkin araştırmalar yapabilirsin. Beklediğin haberler sabırsızlanmana neden olabilir. İlişkisi olan yahut evli bir Koç burcuysan, bazı yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsin. Eğitimi devam eden bir Koç burcuysan, pratikte neler yapabileceğini düşünebilirsin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanıza kafanızda yarım kalan çözümlerle, konuşmalarla başlayabilirsiniz. Zevklerinizi, size keyif veren konuları düşünecek ve yeni kararlar almaya hazır olacaksınız.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece keyifli ve güzel bir gün geçireceksiniz. İsteklerinizi çok hoş bir biçimde ifade edebilir, çevrenizdeki herkesi ikna edebilirsiniz. Duygusal ve zihinsel açıdan yüksek olmanız işlerinizi kolaylaştıracak.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde yaşamınıza yeni biri girebilir. Yanlız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Anlaşmanız özveride bulunmanıza bağlı. Para konusunda şanslı bir gün. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabileceksiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 41' 11"
Ay
Kova
13° 09' 10"
Merkür
Koç
17° 26' 39"
Venüs
Boğa
02° 36' 01"
Mars
Koç
00° 43' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 38"
Satürn
Balık
16° 41' 21"
Uranüs
Boğa
22° 25' 17"
Neptün
Balık
28° 56' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 55"
Lilith
Başak
23° 28' 55"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>