Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı bütün yoğunluğuyla yaşamak istiyorsunuz, ama çeşitli etkilenmelerin tek sorumlusu partneriniz değil. Yakın dostların düşünceleri yarar getirebilir, ciddiye almaya değer.

İş hacminizi genişletmek istiyorsunuz. Kurmaya çalıştığınız ilişkilerde, aceleciliğinize yönelik güvensizlikler var. Önümüzdeki günlerde uzun yolculuklar ve umut verici görüşmeler olabilir.

Abartılı fikirler sizi hatalı düşüncelere sürükleyebilir. Çevrenizde birtakım elemeler yapmanız gerekiyor. Alım satım konularında çok çeşitli seçeneklerle karşılaşabilirsiniz.

Kimi konularda çok gözü peksiniz. Bu, son zamanlarda elde ettiğiniz huzuru kaçırmanıza neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında alacağınız bir haber bazı dengeleri alt üst edebilir. Birtakım köklü değişiklik istekleri içine girebilirsiniz. Sabrınızı sınadığınızı düşünüp ilgisiz kalmaya çalıştığınız konu, yanlış donelerle sizi yanıltabilir. Mutlu olmanız gereken bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içindeki ortak sorunlar, ortak sevinçler yabana atılır zenginlikler gibi görünmüyor.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 06:04 itibariyle Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde başlayacak. Takdir edilmek ve dikkatleri üzerinize çekmek isteğiniz oldukça yüksektir. Herhangi bir konuda uzun vadeli ve sizi bağlayıcı kararlar vermekten ziyade, günü kendi akışı içinde hoş bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Geçirdiğiniz zamanın kalitesi ve birlikte olduğunuz insanların ılımlı, huzur dolu tavırları sizin için bugün son derece önemlidir. Tadınızı kaçıracak herhangi bir şeye müsaade etmeniz mümkün değildir. Ay-Terazi burcu günlerinde, partnerimizle uyumlu, nazik ve akışa göre hareket edebiliriz. Saat 07:14 Uranüs-Pluto mücadeleci görünümü altıncı kez gerçekleşecek. Gayet önemli olan bu enerji, ne anlama geliyor birlikte gözden geçirelim. Uranüs dört yıldır burcunuz üzerinde ilerliyor ve hayatınızda beklenmedik değişimlere yol açıyor. Başkaları sizi isyankar biri olarak değerlendirse de, aslında dünyayı artık farklı bir gözle ele aldığınızı anlamak istemiyorlar. Bunu kim nasıl değerlendirirse değerlendirsin. Uranüs doğum haritanızda bir noktayı uyardığında, kişinin eskisi gibi düşünmesi, hareket etmesi mümkün olmaz. Akıl öylesine hızlı çalışır ki, olayları cesaretle ele alır. Beklenmedik bazı durumlar gerek ilişkinizde gerekse hayata bakış açınızda değişimlere neden olur. Bu değişimlere kayıtsız kalmak mümkün değildir. Plutonun üzerinizdeki etkisine gelince, egemen olma arzunuzu büyütür. Hedefine mutlak varmak isteyen birey başarılı olmak dışında hiç bir şeyi kabul etmez. Sözgelimi toplumsal konumunuz değişir,hayatınızda yavaş ancak önemli dönüşümler meydana gelebilir. Eğer uzun senelerdir mücadele ettiğiniz halde, gittiğiniz yol, kurduğunuz ilişki, sürdürdüğünüz yaşam size bir fayda sağlamamışsa artık veda etmek zamanı gelmiş demektir. Bütün bunlar tabii ki çok kolay olmaz. Kişi yeniye yer açabilmek için, eskiyle vedalaşmak zorundadır. Ancak bu vedalaşma kendini ve yaşamını yeniden kurabilmesi yönünde ele alınmalıdır. Böylece bu zorlu görünümden azami yönde istifade edilmiş olur. Saat 18:36 Ay-Venüs arasındaki görünüm, mevcut işimiz veilişkilerimizin yeniden gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. Ayrıca özel hayatımızı ilgilendiren konulara tarafsız bir bakış açısıyla yanaşabilmek bu saatlerde pek kolay olmayabilir. Saat 22:56 Ay-Mars olumlu görünümü, ilişkinizle ilgili konularda hem ileriye dönük yapılacak ayarlamaları hem de sosyal yaşamınızı canlandırıcı gelişmelere olan ihtiyacın göstergesidir. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk hiç eksik olmasın. Yeni haftanın sizlere şans getirmesi dileğimle,

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarını sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Mesleki başarınızı perçinleyici konumlar içindesiniz. Bu ay, yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir. Dolayısıyla, endişelerinizi göstermek yerine net olmalı ve tecrübenizden faydalanmalısınız. Doğru dürüst inşa edilebilirse değişimden korkulmaz. Elinizden gelenin en iyisini ortaya koyabilirseniz, ileride pişman olmazsınız.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni atılımlarda bulunabilirsiniz ve kendinizi yenilemek için harekete geçebilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeyi başaracaksınız.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde duygusal yönleriniz ağır basarken, finansal konular, ev ve yerleşime ait ihtiyaçlar ve aile ilişkilerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Akşam saatlerine dek özel ilişkilerinizde inatlaşmadan kaçınmayı tercih etmelisiniz.

15 Aralık 2014, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

15 Aralık 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 56" R
Ay
Yay
20° 57' 59"
Merkür
Koç
16° 10' 30"
Venüs
Koç
27° 49' 01"
Mars
Balık
27° 43' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 21"
Satürn
Balık
16° 20' 39"
Uranüs
Boğa
22° 12' 00"
Neptün
Balık
28° 49' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 44"
Lilith
Başak
23° 03' 04"
True Node
Koç
15° 27' 60"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>