Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnsanları seçemediğiniz gibi mutlaka bir kusurlarını da buluyorsunuz. Bu şekil sudan bahaneler uydurmakla sadece yalnız kalmanıza neden olursunuz. Halbuki çevrenize bir baksanız idealinizdeki insanın karşınızda olduğunu görürsünüz. Sürpriz ve hoş olacak bir tanışma var.

Neden her yerde doğruluk düsturu kesiliyorsunuz. Hak ve adalete düşkünsünüz ama çevrenizdeki insanlar bundan hoşlanmayabilirler. İşleri biraz da oluruna bırakın. Herşeyi tek başınıza halledemezsiniz. Müdürünüzle aranız bugünlerde çok iyi.

Şanslı bir insan olmanıza rağmen karamsar davranıyorsunuz. Halbuki biraz talih oyunlarına eğilseniz hiç de durumun kötü olmadığını görürsünüz. Hatta belki de kazanan siz bile olabilirsiniz. Yeterki inancınız olsun.

Son zamanlarda içinde bulunduğunuz aşırı uykusuzluk durumu ummadığınız bir yerde sizi güçten düşürebilir. Erken yatmaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunu iple çekiyorsunuz. İş hayatınızda olsun özel hayatınızda olsun yaşadığınız yoğun tempo nedeniyle çok yoruldunuz. Fakat bu yoğunluğun sebebi biraz da sizin, olaylara müdahele edeceğiniz yerde sabırlı davranmanızdan kaynaklanıyor. Herşeyi dengede tutmak istiyorsunuz fakat bunun için gerekli girişimi göstermeyip ‘bekle-gör’ takdiğini uyguluyorsunuz. Biraz canlanın.

16 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı günümüz saat 07:07 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında başlayacak. Partnerimiz, ilişki meselelerinde ortayı bulmaya çalışacak.  Ancak bizim içimizde garip bir huzursuzluk var. Kararsızız ve anlaşmaya gönlümüz yok gibi. Bir anda yanlış hükümlerde bulunabilir, kesip atabiliriz her şeyi. Ne yapacağımız pek belli olmadığından istemeden de olsa, ufak bir mesele yüzünden tartışabiliriz. Saat 07:11 Ay-Pluto zorlu görünümü, derinlemesine düşünmenin simgesidir.  Yaşadığınız dünyadaki düzeni,  kişiler arası  paylaşımların tutarlılığını, güçlü olmanın ne demek olduğunu kendinizce gözden geçirebilirsiniz. Saat 13:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, ilişkide paylaşımın, ortaklaşa hareket etmenin, huzurlu beraberlik yaşamanın ve bu ilişkiyi geleceğe taşımanın önemi üzerinde duracağız Hangi gecenin koynunda uyursan uyu, Güneş her gün yeniden doğar unutma bunu…. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

16 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkna yeteneğinizin yüksek olduğu bir gündesiniz. Çevrenizlebirliği içinde olacağınız bir gün. Bazı paslaşmalar sonucunda günün ilerleyen saatlerinde istediğiniz ortamı yakalıyorsunuz. Yaşama felsefi baktığınız için, çevrenizi yargılamaktan çekiniyor ve hoşgörülü davranmanız gerektiğine inanıyor, fakat zorlanıyorsunuz.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin istek veya talepleri ya da sizin bu taleplere vereceğiniz tepkiler nedeniyle zaman zaman ortam gerilebilir. Bazı konularda kararlar almadan önce olan biteni iyice öğrenmenizde fayda var. Eğlenceye dalmakde sorun yaratabilir, dikkat!

16 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

16 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kötü olaylardan bahsederken karşı tarafı tenkit eder gibi konuşmamalısınız. Bu kadar kırıcı olmamalısınız.

16 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili çeşitli fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, varolan işlerinizi bitirebileceğiniz, ev işleri, temizlik ve bakım konularına zaman ayırabileceğiniz, etkileri pozitif bir günde bulunmaktasınız. Gün içinde endişe ve kaygı yerine, uyum ve mutluluğa odaklanmayı tercih etmelisiniz.

16 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

16 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 43" R
Ay
Oğlak
05° 03' 26"
Merkür
Koç
16° 24' 42"
Venüs
Koç
29° 08' 36"
Mars
Balık
28° 33' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 22"
Satürn
Balık
16° 26' 29"
Uranüs
Boğa
22° 15' 41"
Neptün
Balık
28° 51' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 25"
Lilith
Başak
23° 10' 14"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>