Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir daha geçmişteki kadar coşkulu yeni bir ilişki yaşayamayacağınızı düşünüyorsunuz. Oysa çok daha iyisini yaşayabileceğiniz bir ilişkinin yamacındasınız. Çevrenizde sizi geçmişe kilitleyen başka birileri var.

İş yerinizdeki ufak tefek pürüzlerin sizinle uzaktan yakından ilgisi yok. Taraf olmaktan özellikle kaçınmalısınız. Başarınızın karşılığını hem maddi hem manevi olarak görüyorsunuz

İhtiyaçlarınızı pahalı etiketlerin altında görmeniz, biraz hayattan kopukluğunuzu gösteriyor olabilir. Para ilişkilerinde sakıncalı gördüğünüz biriyle zorunlu bir alışverişiniz olacak.

Geçmişten kopabildiğiniz ölçüde geleceğiniz parlak olacak. Geçmişte takılıp kalmanın duygusal dünyanıza pek yararı yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli kararların eşiğindesiniz. Ama yine de ince eleyip sık dokumanız gerekmiyor. Deneyiminize ve sezginize güvenerek vereceğiniz kararlardan pişman olmayacaksınız. Yeni bir ilişkinin başlangıcı bugün yeşerebilir. Gerekli olan tek şey sizin bu ilgiyi fark edebilmeniz ve karşılık vermeniz. Çevrenizdeki birkaç kişi merakla sizin ne yapacağınızı bekleyecek.

16 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:44 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, size cesaret verir. Üstünüzdeki tüm ağırlıkları ortadan kaldırır. Sizi her anlamda, her konuda ve alanda teşvik edicidir. Güvenli, kendine inanan bir kişi olarak kendinizi gayet olumlu şekilde dışa lanse edersiniz. Saat 09:47 Ay-Merkür görünümü, güçlü iletişimin göstergesidir. Konuşmak, yazışmak, haberleşmek,hayatında, ailevi konularda bir hayli etkili olacak. Saat 17:27 Venüs-Satürn görünüm etkisi, ilişkide güven duymaya ihtiyacımız olduğunu gösteriyor. Bizi maddi-manevi yönde güçlendirecek ve asla yanıltmayacak kişiyi istiyoruz. Bu bakış açısıyla ilişkimizi gözden geçireceğiz. Olgunluk arayacağız. Gelir geçer değil, kalıcı olanı isteyeceğiz. Karşılıklı anlayış ve paylaşımın tüm zorlukları aşabilmemizde etkili olduğunun farkındayız. Maddiyat önemli. Hemhayatında hem de ilişkide bu anlamda tatmin olmalıyız. O zaman kendimizi daha rahat ve güvenli hissedebiliriz. Sadece özel değil genel olarak hayattan beklentimiz bunlar. Bu görünüm bize bu yönde destek sunuyor. Saat 20:12 Ay-Jüpiter görünümü, yaşam sevincimizi yükseltici, pozitif yönde bizi destekleyicidir. Saat 22:21 Ay-Satürn görünüm etkisinde bir yandan sorumluluklar ağır basıyor, diğer taraftan arzularımıza uygun hareket etmek istiyoruz. Ancak öncelikli işlerimize ağırlık vermemizde yarar var. Sağduyulu ve olgun davranmalıyız. Güzel bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

16 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Araştırıyorsun! Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Bugün senin için ?bu yapılamaz ? diye bir şey yok! Herkese elinden geldi kadar yardımcı olmaya çalışarak kendi sorumluluklarının da farkında varıyorsun. Eğer işinden dolayı şehir dışında isen bugün gerçekleşen tesadüflere kader diyebilirsin. Araştırmacı yönünü ortaya çıkaracaksın. İlgiyle takip edildiğini görmen seni mutlu ediyor. İnsanlara verdiğin fikirlerin boşa gitmediğini göreceksin. Sevgilinin ya da eşinin sana olan davranışlarından olumlu etkileneceksin. Uzun zamandır görmediğin bir arkadaşınla karşılaşmak, ondan haber alman mümkün olabilir.

16 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimdeki belirsizliklere dikkat etmeniz gereken bir gün. İnsanlar sizi yanılgılara sürüklemek isteyebilir. Özellikle yakın çevrenizde sizi yanlış yönlendirmek isteyenler olabilir.

16 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuz Koç'ta ilerlerken sizi daha hassas ve dalgalı kılıyor. Buna karşın siz, kafanızdakileri daha iyi toparlayarak bir plan yapabilirsiniz.

16 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürekli bir şeyleri kurgulayan ve hesaplamaya çalışan birisiniz. Bu aralar vereceğiniz kararlar çok ciddi olabilir.

16 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay'ın burcunuza ilerlediği bu günde enerjiniz, gücünüz yerine geliyor, üzerinizden kaygıları, belirsizlikleri bir kenara atabilir, istekleriniz yönünde kararlı ve korkusuz şekilde ilerleyebilirsiniz. Hemen her konuda söz sahibi olabilirsiniz.

16 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anda yaşayan Koçlar için meraklarının tatmin olduğu bir gün. Geçmişten gelen işleriniz hız kazanacak. Plansız seyahatler gerçekleşebilir. Yenilenme arzunuz yüksek. Hızınıza yetişemeyenlere gün içinde çabuk öflenip, onları hemen affedeceksiniz.

16 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burçları kendilerinde yeterince enerji ve heyecan hissedemeyebilirler. Bazı mesafeleri her gün kat ediyor olmak sizi yormaya başladı. Günlük rutinlerinize mantıklı bir düzenleme yapma vaktiniz gelmiş olabilir. İşe yaramayanla yarayanı ayırmanız gerekiyor. Her alışkanlığınız faydalı değil. Hafta sonu güzel bir temizlik süreci olabilir.

16 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

16 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 16' 48" R
Ay
Balık
21° 17' 01"
Merkür
Koç
18° 56' 45"
Venüs
Boğa
05° 53' 37"
Mars
Koç
02° 47' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 53' 11"
Satürn
Balık
16° 55' 01"
Uranüs
Boğa
22° 34' 30"
Neptün
Balık
29° 01' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 51"
Lilith
Başak
23° 46' 42"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 04/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>