Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün beklenmedik gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Mantıklı düşünmekten yoksun kalıp duygusal tepkilerinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

İş yerinizde bugün gergin bir ortam oluşacak ve siz buna tepkisiz kalmak isteyeceksiniz. Günlük işlerinizin dışında başka bir konuyla ilgilenmek istemeyeceksiniz.

Bugün parasal konularda zaman zaman kontrolü kaybedeceksiniz ve harcamalarınıza yön vermekte zorlanacaksınız.

Ailenizin bir ricası üzerine bugün uzak bir yere gitmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yolculuktan bir yarar elde edemeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınızdaki düzelmelerin, yakın ilişkilerinizi etkileyeceğini düşünmeniz biraz iyimser bir bakış gibi görünüyor. Bu gün birlikte olma isteğiniz geri çevrilebilir. Ama artık adım atma sırasının onlarda olduğunu düşünmeniz de haksızlık değil. Günlük yaşamınızdaki problemler, belirleyici boyutlarda değil. İş yaşamınız ve aşk yaşamınız umutlara açık.

12 Mayıs 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 12:40 Ay-Venüs görünüm etkisinde, insanların sizi takdir etmeleri, örnek almaları ve cesaretli duruşunuz hem karşı cins üzerinde hem de sosyal yaşamda size ışıltı kazandırıcıdır. Saat 13:19 Mars-Jüpiter görünüm etkisinde bir yere seyahat etmek, çevre değişiminde bulunmak, bir ilişki hakkında karar vermek, yakınlarımızla ilgili meseleleri halletmek arzumuz yoğun olacaktır. Bütün bu konuları kendi istediğimiz şekilde yapmaktan yana olacağız. Her ne olursa olsun, önümüzdeki engellere aldırmadan hedefimize ulaşmak için mücadele edeceğiz. Arzu ettiğiniz adımları atabilmeniz, istediğiniz sonucu elde edebilmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatını dengelemek için kendine yeni yollar arayacağın bir gün. Uzun zamandır beklediğingörüşmesinden cevap alabilirsin.

12 Mayıs 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle agresyon yaratacak konulardan uzak durun. Duyacağınız bazı haberler gerginlik yaşamanıza neden olabilir.

12 Mayıs 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeniliklere açılmak için harekete geçebilirsiniz. Olayları daha rahat algılayabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli programlar organize edebilirsiniz. Eğitim işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yolculuklara çıkmanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili ortak konularda farkındalığınız artabilir. Tartışmalardan uzak durun.

12 Mayıs 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal alanda kendinizi geliştirmeyi seviyorsunuz. Bugünlerde her şeyden memnun olup mutlu olmanız çevrenizin de hoşuna gidiyor. Güzel ve enerjik bir gündesiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklardan alacağınız haberler olabilir, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Seyahat planları yapabilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda güçlüsünüz. Dikkatli adımlarla her şey istediğiniz gibi olabilir. Yakınlarınızla girişeceğiniz işlerinizde esneklikle yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Felsefi konulara karşı merak olabilir. Uzak bir yerlere gidebilme hayalleri kurulabilir. Bu zamanlarda bilinmeyenleri keşfetmeye odaklı olabilirsiniz. Yabancı kültürlerle ilgili mesleki ve kültürel bağlantılar, hukuki kazanımlar için destekleyici çabalar günün temasını oluşturacaktır. Zihinsel farkındalıklarınızın ve majör eğitimlerin hareket kazanacağı bir gün. İlham dolu bir hafta sonuna başlarken için çok özel etkilere sahip bulunuyorsunuz. Zihninizdeki çılgın proje ve keşifleri işler hale katabilmek adına yol almak isteyeceksiniz.

12 Mayıs 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz.

12 Mayıs 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 36' 05" R
Ay
Koç
26° 24' 41" R
Merkür
Koç
20° 40' 46"
Venüs
Boğa
08° 50' 40"
Mars
Koç
04° 37' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 26' 56"
Satürn
Balık
17° 06' 51"
Uranüs
Boğa
22° 42' 48"
Neptün
Balık
29° 05' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 45"
Lilith
Başak
24° 02' 38"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 06/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>