Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Koç burcu insanları aşk konusunda popülerliklerini arttırmaya başladı. Sadakat, güvenirlik, hoşgörü kimi özellikleri partnerleri tarafından takdir görüyor. Çevrenizde gizli hayranlarınız bulunabilir. Aşk hayatınızın yeni yönlendirmelere açık olduğunu da düşünebilirsiniz.

Gereksiz endişeleriniz sizi zarara uğratabilir. Ofis arkadaşlıklarında sınırlara dikkat. Kendinizi başkalarına kullandırmamalısınız. Sizin iyi niyetinizden istifade edenler çok oluyor ve aslında siz onları pek dikkate almamayı seçmişsiniz.

Para durumunuzda bir düzelme yaşayabilirsiniz. Eski bir tanıdığınız size yol göstermeye çalışacaktır. İnsanlar sizin bazı harcamalarınıza kızıyor. Özellikle ailenizden bir yakınınız bu konuda size müdahale edebilir.

Sokaklarda yalnız yürürken dikkatli olun. Bir eşyanızı kaybedebilirsiniz. Bu tür tehlikelere karşı ayık olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zor bir haftayı problemsiz bitirmeyi başardınız. Önümüzdeki günler sürprizlere açık görünüyor. İş yaşamınızdaki yoğunluk sizi yeterince yorduğu için özel yaşamınızda huzur ve anlayış istiyorsunuz. Bu isteğiniz şimdilik hem aileniz, hem sevgiliniz tarafından karşılanıyor. Ama onların da sizden son günlerde göremediğiniz bazı beklentileri var.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 11 Mayıs saat 00:42 Akrep burcunda oluşacak Dolunay, insanlar üzerinde maddi ve manevi etkili olmak ve kazançlı çıkmak isteriz. Bizi sıkıştıran, zorlayan parasal veya ilişki sorunlarını riskten uzak bir şekilde halletmemiz gerekebilir. Önce kendi durumumuza bu sıkışıklıktan kurtulmak için kendi gücümüze bakarız. Yetersizse, o zaman bir şekilde başkaları yoluyla halletmeye çalışırız. Burada önemli olan görüşme veya girişimlerde akıllıca davranmak, aceleye getirmeden nasıl bir çıkış yolu bulabiliriz, onu düşünmektir. Bu Dolunayın yöneticisi Mars-İkizler burcunda ilerliyor ve Neptün ile yaptığı görünüm yanılma, yanlış karar verme, hayali düşünmeye neden olabilir. Onun için bir problemi halledeceğim diye kendinize yeni bir sorun çıkarmayın. İyice araştırın, öğrenin, doğrusunu eğrisini tartın, aceleci olmayın. Size destek olacağını söyleyen kişiler ne kadar sözünde duran insanlardır buna dikkat edin. Ben bu Dolunayda probleminizi halledeceğinizi bir şekilde üstesinden geleceğinizi söyleyebilirim. Merkür burcunuzda ilerliyor ve Satürn ile yapacağı görünüm, yolculuk, girişim, görüşmeler, miras, hukuk, ticaret, eğitimle ilgili konular bu Dolunayda etkilidir. İki hafta sonraki gelişmeler, sizi rahatlatıcıdır. Biraz önce yazdığım gibi, aceleci değil hesabınızı iyi yaparsanız arzu ettiğiniz sonuca ulaşırsınız. Berat Kandilimizin olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Liderlik vasfın bugün her zamankinden daha çok öne çıkabilir ve beklemediğin tepkiler alabilirsin. Sakin olmanda fayda var.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konular ile ilgili bazı dengeleri toparlamak isteyeceksiniz. Maddi konularınız ile ilgili geleceğe yönelik planlar yapmak size güven verebilecek.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işleriniz açısından önemli kararlar almanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi olgunlaştırmak isteyebilirsiniz. Mücadelesini verdiğiniz işlerde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Size stres yaratan konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde çatışmalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde eğitimle ilgili işlere yönelebilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapacağınız her işi iki kez gözden geçirerek uygulamaya koymalısınız. Fevri davranış şekliniz sizi zora sokuyor ve üzülüyorsunuz. Parasal meselelerinizi ailenizle paylaşın.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

11 Mayıs 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay, ortaklaşa parasal konulara dikkatinizi çekecek. Birkaç gün boyunca ortak para ödemeleriniz ve hesaplarınızda hassaslıklar oluşabilir.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğle saatlerinden itibaren krizler ve stresler karşısında daha sağduyulu davranma temasını hayatınıza getirecek bir Dolunay deneyimlenecektir. Özellikle ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili parasal sıkıntıları aşabilmek için farkındalıklar geliştirmiş olmalısınız. Yahut ortaklaşa gelirlerinizle ilgili belirli bir olgunlaşma sürecine girmiş olabilirsiniz. Hayatınızda kriz diye adlandırdığınız konuların üzerine gidebilmek için daha donanımlı bir bakış açısına sahip olabilirsiniz. Hayatınıza kriz getiren olayların geri planındaki nedenlerini keşfedebilirsiniz.

11 Mayıs 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

11 Mayıs 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>