Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşayıp yaşamamakta kararsız kaldığınız, ama sizi çok heyecanlandıran bir ilişkinin başındasınız. Bu ilişkiyi kabullenip yaşamanız halinde ödeyeceğiniz olası bedeller size çok ağır geliyor.

İş hayatınızda bugünlerdeki karışıklık bazı çalışanların ağır kanlılığından kaynaklandı. Düzeltmek için fazla çaba harcamanız gerekecek. İş ilişkilerinde bunun ne şekilde olursa olsun çözülmesi gereken bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz.

Para meseleleri sizi yoruyor. Parayı sıkı tutmayı bilmenize rağmen elinizden uçup gidiyor. Aile içindeki bir para tartışmasından rahatsızlık duyuyor, uzak kalmaya çalışıyorsunuz.

İşlerin yetişmesine çok özen gösteriyorsunuz. Aynı özeni yorulan bedeninize de göstermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sakıncalı bulduğunuz bir üçlü görüşmeye eklenerek sağduyu katacaksınız. Yakın bir arkadaşınızın hiç hazır olmadığınız bir konuda sizden yardım talebi olabilir. Bağımsız karakteriniz en olur olmaz durumlarda baş kaldırıyor. Bu anlamda yaşadığınız yalnızlığın belli bir hüznü olsa da bu, kendinize duyduğunuz hayranlığın artmasını engelleyemiyor.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 16 Mayıs saat:07:55-27 Haziran saat:00:04 tarihleri arasında Mars Kova burcunda seyrini sürdürecek. Özgürce hareket etmek, yeni hedefler belirlemek, bir grubun içinde kendinizi göstermek, sosyal aktiviteler arkadaşlık ilişkileri ön planda olacak. Toplumsal ilişkileriniz, amacınıza giden yolda size rehber olacak. İnsanları belli bir amaç çerçevesinde organize edebilirsiniz. İnternet aktif kullanım alanınız olacaktır. Saat 10:04 Mars-Uranüs görünümü bugünle birlikte, Ağustos ve Eylül ayında tekrarlanarak üç kez oluşacak. Maddi konular üzerinde bir hayli etkili olup, yeni bir hedef, yol, çözüm, değişim arzunuzun işaretçisi olacaktır. Ancak bu değişimlerin mutlaka yaratıcı, bilinçli, dikkatli şekilde yapılmasında yarar var. Yetenekli olduğunuz alanlara yönelin, kazanç elde etmek için bu gayet iyi olur. Hedefiniz olmalı ve bu hedefe varmak için gayret göstermelisiniz. Sosyal hayatta ilişkilere dikkat edin. Tartışmalar, kaba saba hareketler, dürtüsel ve sabırsız verilen kararlar yanlış olur.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tembelliğin üzerinde. Planlarında dağınıklık olabilir ve işlerini ertelemek isteyebilirsin. Lider yanını gözler önüne sermelisin.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle önemli iletişim kanalları oluşturabilir kariyeriniz ile ilgili gitmek istediğiniz yolda yeni bir karar alabilirsiniz. Fakat yine de uygulamaya koymadan önce bütün alternatif olan durumları da değerlendirmeye almanız hedefe ulaşmanız açısından daha doğru olabilir. İşiniz ile ilgili karşınıza ani ve sürpriz seyahat fırsatları çıkabilir.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğiniz ile ilgili planlar yapmak isteyebilirsiniz. Bu kararlarınızı verirken, aceleci olmamanızda yarar vardır. Bugünyerinizde iletişim trafiğiniz yoğun olabilir. Düşünmeden konuşmamaya, acele cevaplar vermemeye dikkat edilmesinde fayda vardır. Tartışma ortamları olabilir. Kardeşleriniz ile ilgilenebilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gezegensel enerjiler pek çok konuda haklıyı haksızı birbirinden adil bir şekilde ayırmanızı sağlayacak. Bugünve özel yaşamınızda kontrollü olmalı ve duygularınızın aklınızın önüne geçmesine izin vermeden hareket etmelisiniz. Evli Koçlar sizlerde eşinizle yanlış anlaşılmalar yüzünden tartışabilir eşinizin ailesi ile gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bugün gördüğünüz rüyaları dikkate almalısınız. Hayatınıza yön verecek rehber rüyalar görebilirsiniz

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iki önemli astrolojik olay söz konusu. İlki öğle saatlerindeki yeni ay. Bu yeni yaşamınızda maddi konularla ilgili başlangıçlara işaret edebilir. Diğeri ise burcunuzdan ayrılan Uranüs, bu da hayatınızda beklenmedik ve ani değişimlerin sona ermesine yol açacaktır.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, enerjinizi sosyal çevrenize harcayacaksınız. Takım çalışmalarıyla ve organizasyonlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Parasal işlerinize vereceğiniz tepkilere dikkat edin.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren yönetici gezegeniniz Mars, asi Kova burcuna geçiş yaparak, her türlü yenilikçi fikri isyankar bir tavırla hayatınıza taşıyacak. Dernek, grup, siyasi faaliyetler bu dönemde hayatınızın önemli bir kısmını doldurabilir. Kalabalık gruplara yönelik ortak yürütülen faaliyetlere katılabilirsiniz.

16 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

16 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 57' 46"
Ay
Kova
17° 07' 58"
Merkür
Koç
17° 34' 51"
Venüs
Boğa
02° 57' 03"
Mars
Koç
00° 56' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 37"
Satürn
Balık
16° 42' 50"
Uranüs
Boğa
22° 26' 16"
Neptün
Balık
28° 57' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 52"
Lilith
Başak
23° 30' 48"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>