Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinizle elbirliği içindesiniz. Gelecekle ilgili bazı planlarınız var. Çoktandır vermiş olduğunuz mutlu son kararınızın artık gününün geldiğini düşünüyorsunuz.

İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma var. Sizi yorup yıpratan problemleri geride bırakıyorsunuz. Bugünkü görüşmenizde umduğunuz sonucu alamayabilirsiniz.

Paranızı güvence altına almakla çok doğru hareket ettiniz. Bu konuda size yol gösteren dostunuzun önümüzdeki günlerde size daha verimli bir yatırım önerisi olacak.

Bugünlerde dikkatinizi çoktandır ihmal ettiğiniz konuya çevirmeniz gerekecek. Bu konu fazla ihmale gelemeyecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün talihiniz size gülebilir. Şanslı bir gününüzdesiniz. Şansa bağladığınız birçok konuda bugün yüzünüz gülebilir. Akşam bir topluluk içinde görünüyorsunuz. Bu toplulukla güzel bir akşam geçirecek, ama bazı istenmeyen tartışmaları da yaşayacaksınız. Haftanın ortalarına doğru biraz canınızı sıkabilecek bir haberiniz var.

16 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:52-10:01 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, olayları derinlemesine analiz ederiz. Ancak birilerine güven duymak kolay değildir. Söylenen sözler, karşılaşılan insanlarla aranızda belli bir mesafe bırakmayı tercih edebilirsiniz. Saat 10:01 itibariyle çevrenizdeki insanları, yaşadığınız ortamı, dünyada olup bitenleri görmek, bilmek, duymak isteyeceğiz. Bunu sağlayan Ay-Yay burcu geçişinde, okumak, bilgi sahibi olmak, araştırmak birçoğumuz için ön planda olacaktır.  Her görüşten insanla bağlantı kurabileceğiz. İnancımız ve kendimize olan güvenimiz gayet yüksek olacak. Saat 14:11 Ay-Satürn kavuşumu, duygularımızı ciddileştiren, sorumluluklarımızı hatırlatan bir etkidir. Kendimizi güvende hissetmekte bir miktar zorlanabiliriz. İnsanların fikirlerimize, görüşlerimize saygı göstermesini isteriz. Saat 15:50 Ay-Mars ve saat 20:26 Ay-Neptün zorlayıcı görünümleri sizi rahatsız edebilir. Özgür hareket etmek isterken, birilerine uymak, alttan almak zorunda kalabilirsiniz. Bu da işinize gelmediği için, bir hayli bunalırsınız. Bazen ağzınıza geleni söylersiniz. Bazen de sineye çekip susarsınız. Sizi bağımlı kılan koşullara içerlersiniz. Keşke daha iyi durumda olsam da, kimseye uymak mecburiyetinde kalmasam diye düşünürsünüz. Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,  

16 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çok fazla meraklısınız. Olayları detayları ile inceleyip sonuç çıkarmaya çalışıyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Güçlü dostlarınızın destekleri ve sizinbitirici yanınız ortaya mükemmel bir sentez oluştururken karşılıklı çekişmelerden uzak kalmalısınız. Koşullarınızı zorlamamalısınız.

16 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda veya maddi başlıklı konularda zaman zaman zorlanma yaşayabileceğiniz iki haftalık süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara veya düşmanca tavırlara açık ya da otorite konumundaki kişileri zorlayabilecek, rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz(yarın daha fazla etkili aslında). Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan(çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak, aşırı şovenizm v.b) kaçınmamız gerekiyor. Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

16 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

her gün karar değiştiriyorsunuz. Bu sizi yorabilir. Kazanacağınız veya kaybedeceğiniz ne var bunları düşünün. Gerekirse risk alın ve seçiminizi yapın.

16 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınız ve özel hayatınızda sizi zorlayacak ve fikirsel ayrılıklara sebep olabilecek etkiler sözkonusu iken, içinizde duyguları biriktirip bir anda söylemek yerine, sizin için sorun teşkil eden konuları sakinlikle paylaşmanız faydalı olacaktır.

16 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün hayatınızın her alanında sakin bir akış ve uyum olacaktır; bunun sizi rehavete sürükleme riski vardır. Dikkatinizi maddi konular üzerine yoğunlaşabilir. Ani kararlar almaktan kaçının. Sakin olun, küçük ve yavaş adımlar atın.

16 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 59' 32" R
Ay
Başak
18° 00' 41"
Merkür
Boğa
02° 10' 44"
Venüs
Boğa
22° 05' 03"
Mars
Koç
12° 51' 12"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 05"
Satürn
Balık
17° 54' 48"
Uranüs
Boğa
23° 20' 16"
Neptün
Balık
29° 22' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 43"
Lilith
Başak
25° 14' 13"
True Node
Koç
14° 54' 17"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>