Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Yaşamınıza ilişkin küçük bazı değişikliklere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz.Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Çevrenizden gizleyeceğiniz bazı planlar yapabilirsiniz. Gereksiz tartışmalar yaşayabilirsiniz yada anlaşılamamaktan yakınabilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almamalısınız.

Daha önceden planladığınız şekilde çalışmalarınızı sürdürebileceksiniz. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz ve sistemli olarak isteklerinizin üzerine gidebileceksiniz. Kökenini geçmişten alan bazı sorunlarla yeniden ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak bugün gelişmeler karşısında oldukça kararlı olacaksınız ve iradeli olarak hareket edebileceksiniz. Ne istediğinizi biliyorsunuz ve küçük bazı aksilikler çıksa da olumlu sonuçlar alacağınızı unutmamalısınız.

Maddi konulardaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Ortaklaşa bazı kazançlar elde edebilirsiniz yada bu konuda çalışmalar yapabilirsiniz.

Sezgilerinizle hareket edebilirsiniz ancak bu sizi yanıltmayacaktır. Çevrenizdeki insanlarla beraber değişik olaylar yaşama şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerin ardından ilişkilerde ortak paylaşımlar ve kazanımlarınız önem kazanmaya başlıyor. Harcamalar, ortak alışverişler, yatırım ve alım satım konuları gündeminizde olabilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 09:40 itibariyle Ay-Akrep burcunda ilerleyecek. Hangi noktadayım, sahip olduklarım nedir ve nereye doğru gidiyorum. Bu soruların cevabını kendi içimizde gözden geçireceğiz. Mantığınızla hareket etmek, sorun yaratan konularda çözüm bulmanızda yardımcı olabilir. Yapmayı düşündüğünüz yenilikleri, geçmişte yaşadığınız olayları veya kişileri yeniden düşünmeli ve ele almalısınız. Saat 21:15 Merkür-Venüs görünümü, dostluk ilişkilerini güçlendirici, özel yakınlaşmaları destekleyici ve sizin moral gücünüzü yükselticidir. Yazışma, konuşma, haberleşmeler olumlu yönde gelişir. Zihniniz ve duygularınız birbiriyle uyumludur. Bu uyumluluk doğal olarak akşam saatlerini güzel geçirmemizi sağlar. Bugünkü işlerinizde, paylaşımlarınızda her şey gönlünüzce olsun. Güzel niyetlerinizin karşılık bulması dileğimle,

16 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşyerinde fikir alışverişi yaparak, verimli bir çalışma ortamı yaratabilirsin. Alacağın sorumluluklar için destek kabul edebilirsin.

16 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu günü sizin için haftanın en karakterli günü ilan edebiliriz. Olaylara karşı tavrınızı ve sınırlarınızı çizmek isteyeceksiniz. Çizin! Sevdiğiniz ve değer verdiğiniz insanların aslında buna layık olmadığını fark ederseniz de üzülmeyin!

16 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Ticari konularda mücadele etmeniz gereken olaylar yaşanabilir. Teknik konulardaki aksaklıkları çözmeniz gerekebilir. Başkalarından fikir alabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olmak size iyi gelecektir. Maddi konulara dikkat edin.

16 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda düzenlemeler yapmak niyetindesiniz. Evdeki eşyalarınızın yerini değiştirmek isteyeceksiniz. Aslında zihniniz çok karmaşık. Önce buradan başlayın.

16 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel yaşamınızda size destek olacak bir partner ihtiyacını bugün fazlasıyla hissedebilirsiniz. Olaylardan hemen tepki almak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlardan faydanız yüksek olacak.

16 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında yeni bakış açıları geliştirmek, hayatınızın size getirdiği olumsuz konularda ayrıntılı aksiyon planı oluşturmak ve ortaklaşa bir maddi kazanç elde edebilmek için başlangıç yapmak için doğru bir zamandasınız. Eşinizin veya ortağınızın maddi durumuyla ilgili aşama sağlayabilirsiniz. Devlete ait maddi yükümlülüklerde, kredi ve borçlarda yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz. Ruhsal ve zihinsel olarak yetersiz hissedebilirsiniz. Cinselliğe daha fazla yakınlaşabileceğiniz etkilere sahip bulunuyorsunuz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev hayatıyla ilgili bazı konular aklınızı kurcalayabilir. Evde yaşadığınız bir sorun varsa veya herhangi bir sorun ev ortamına yansıyorsa, radikal bir hamle yapıp problemi kökünden çözmek ve rahatlamak isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 31' 13" R
Ay
Oğlak
26° 35' 28"
Merkür
Koç
16° 55' 50"
Venüs
Boğa
01° 07' 12"
Mars
Balık
29° 48' 02"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 48"
Satürn
Balık
16° 35' 03"
Uranüs
Boğa
22° 21' 10"
Neptün
Balık
28° 54' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 52"
Lilith
Başak
23° 20' 55"
True Node
Koç
15° 21' 14"
Son Güncelleme : 30/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>