Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun, kendihayatındaki problemlerinin stresiyle değişebileceği korkunuz biraz yersiz gibi. Sevgilinize daha yakınlaşmak problemlerini paylaşmak istiyorsunuz. Bu akşam bunun için çok uygun olabilir.

İşte yaşadığınız bir gerilim,dışında da peşinizi bırakmıyor. Bu gerilimi çözene kadardışındaki huzursuzluğunuz da sürecek gibi görünüyor. Bugünarkadaşlarınızdan biriyle özel bir yakınlaşmanız olabilir

Hiç planlamadığınız harcamalarla da yüz yüze gelebilirsiniz. Bu sizi endişelendirecek. Harcamalarınızın bazılarından vazgeçmeniz mümkün değil, bazılarını ise erteleyebilirsiniz.

Önümüzdeki günlerde elinizi ayağınıza dolaştırabilecek olaylar gelişebilir. Sabırlı davranarak birçok planı bozabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıcakkanlı bir insansınız. Bu yanınız sizi kolay dost sahibi yapıyor. Bugün sevineceğiniz bir konuğunuz var. Onunla birlikte geleceğinize dair bazı planlar içine girebilirsiniz. Yakında hedeflerinize biraz daha yakınlaşacaksınız. Uzaktaki sevdiklerinize karşı duyduğunuz özlem, önümüzdeki günlerde hasret gidermelerle hafifleyecek.

17 Ocak 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 04:00 itibariyle Ay İkizler burcuna geçiyor. Enerjik bir güne başlıyorsunuz. İletişim trafiğiniz artabilir. Telefonlarınız, toplantılarınız günün büyük çoğunluğunu işgal edebilir. Uzun zamandır okumak istediğiniz kitaplara vakit ayırmak iyi gelecektir. Kardeşiniz ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Günün ikinci yarısında psikolojik olarak daha güçlü ve cesur hissedeceğiniz bir zaman dilimine giriyorsunuz. Gece yaklaşırken ilişkinizle ilgili bir problem oluşursa, vereceğiniz tepkilerde sakin olmalısınız. Sevgiler, Astromeri

17 Ocak 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Farklı insanlarla tanışıyorsun!Bugün çok ısrarcı olduğunu görebilirsin. Çevrendeki kimsenin düşüncelerini eleştirmesine tahammül edemiyorsun. Kapı dışarı göstermek zorunda kalacağın diyaloglar yaşanabilir. Her şeye rağmen sinirlerine hâkim olman gerekebilir. Uzun zamandır konuşmaktan kaçtığın bir konu bugün karşına gelebilir. Güçlü iletişiminle sorunun üstesinden gelebilirsin. Kazançların artarken, ödemelerinin zamanını kaçırmamaya özen göstermelisin. İlişkinde sonuna kadar sorunlara göğüs gerebiliyorsun ama sevgilinin rahat tavırları da seni yoruyor olabilir. Yeni insanlarla tanışmak sana iyi gelecektir. Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini ihmal etmemelisin.

17 Ocak 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yöneticilerinizi ikna etmek adına güzel bir zamandasınız. Beklentilerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kariyerinizle ile ilgili yeni bir yöntem oluşturma zamanı.

17 Ocak 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içinde fikirlerde abartı söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Gün ortasında iletişim yoğunluğunuz artabilir. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz

17 Ocak 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel zamanları hatırlayabilir ve sevdikleriniz ile ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat.

17 Ocak 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde belli bir uyumu yakalayabildiyseniz kendinizi iyi, yakalayamadıysanız kendinizi kötü hissedebilirsiniz. Özellikle partnerlik ilişkilerindeki gündemlerinizi fazlaca önemsediğiniz bir dönemdesiniz. İç dünyanızda, perde arkasında çok fazla düşünceniz var. Eğer enerjinizi kariyer hayatınız için kullanabilirseniz çok başarılı olma şansınız var.

17 Ocak 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal konularda gelişmeler, projeler yaşanabilir. İlişkilerde gerginlik olası. Ertelenmiş sorumlulukları hatırlatan olaylar yaşanabilir. Risk almamaya dikkat edin. Gün boyu eğitim ve sanat konularıyla meşgul olabilirsiniz.

17 Ocak 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay’ın etkisi altında bir güne adım atarken iletişim sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.Yolculuklarda aksilikler peşinizi bırakmayabilir. Seyahat araçlarında teknik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla diyaloglarda sıkıntılı bir gündeme açıksınız. Sessiz kalmaya çalışın.

17 Ocak 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ilişkinizde bazı yanlış anlaşılmalar olması mümkündür. Ani tepkiler vermek yerine söyleneni ve yapılanı tam olarak kavramaya çalışın. Bazı şeyleri gözden kaçırıyor olabilirsiniz. Bu arada size çok yakın birinden iyi bir haber alebilirsiniz.

17 Ocak 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 22' 05" R
Ay
Boğa
08° 00' 52" R
Merkür
Koç
21° 19' 37"
Venüs
Boğa
09° 49' 10"
Mars
Koç
05° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 06"
Satürn
Balık
17° 10' 41"
Uranüs
Boğa
22° 45' 33"
Neptün
Balık
29° 06' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 20"
Lilith
Başak
24° 07' 54"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 07/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>