Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreden beri aşk hayatınızda yaşadığınız durgunluk bu hafta sonu yeşil ışık yakacak gibi. Bu arkadaşlarınızla katılacağınız bir toplantıda gerçekleşebilir. Bu güne kadar onu farkedemediğiniz için kendinizi yargılayacaksınız.

İş arkadaşlarınızın birinden alacağınız bir haber sizde büyük sevinç yaratabilir. İşinize olan saygınız ve bağlılığınız, arkadaşlarınız ve yöneticileriniz arasında sizi kararlı, itibarlı yapıyor. Bu yakınlarda terfi edebilirsiniz.

Kredi kartlarıyla harcama yaparken biraz daha dikkatli olmanızda yarar var. Zira sadece bu ay için değil, harcamalarınızda temkinli olursanız, belki de bu yıl sonuna kadar eliniz darda kalmaz.

Çevrenizde olan olayların ister istemez etkisinde kalıyorsunuz. Bu kadar duygusal olmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın ne kadar monoton olduğunu düşünüyorsunuz. Aslında bu durum biraz da sizden kaynaklanıyor. Ama sıkılmayın; arkadaşlarınız ve dostlarınız sizi bugün içinde bulunduğunuz sıkıcı ve karamsar ortamdan uzaklaştırmak için adeta birbirleriyle yarışacaklar. Siz de bu durum karşısında şaşkınlık ve sevinci bir arada yaşayacaksınız. Sizi ne kadar çok seven arkadaşlarınız olduğunu görecek ve olumsuz duygulardan sıyrılacaksınız.

18 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz, saat 02:29 Ay-Neptün olumlu görünümüyle başlıyor ve bu enerji, moral kazandırıcı, rahatlatıcı yanıyla huzur veriyor. Sabah saatlerinde derinlikli düşünme, yaratıcı tarzda işlerimizi ele almak mümkün gözüküyor. İlham ve sezgi gücünüz bir hayli yükselecektir. Saat 10:58 Ay-Venüs olumlu görünümü, tutkularımızı işaret ederken, ilişkimizle alakalı konulara ciddiyetle bakmamızı sağlıyor. Saat 12:29 Ay-Mars mücadeleci görünümünde, amacımıza uygun şekilde dış dünya ile bağlantı kurmaya çalışmanın göstergesidir. Maddi ve manevi anlamda sıkıntılarımız vardır ve bunları gidermemiz gerekmektedir. Eğer istediğimiz gibi gelişmeler olmazsa sıkılabiliriz. Bu görünüm bazı kişilerle yapılan derin sohbetlerin, bağlantıların de işaretçisidir. Saat 16:39 Ay-Pluto arasındaki görünüm, derinliklerimizle temasımızı sağlarken, ortama göre hareket etmenin önemini vurguluyor. Fakat biz, hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermekten yana değiliz. Çıkarlarınızı ister istemez ön planda tutabiliriz. Arzuladığımız şekilde huzurlu ve başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, duygularınızda geçici bir karamsarlık söz konusu.Yollarla ilgili beklentilerinizin size kazandıracağı sürprize hazırlıklı olmalısınız. Bugün, Ay'ın konumu kararlarınızda istemediğiniz değişimlere neden olabilir. Yakınacağınız konuların ortaya çıkmaması için bazı önlemlerinizi şimdiden almalısınız.

18 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda nelerin değişmesini veya nelerin olmasını istediğinizi listelemeye başlasanız iyi olur. Çok yakın zamanda istekleriniz gerçek olabilir.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

18 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlük hissiniz bugün tavan yapabilir ama sorumluluklarınızı da unutmamanız gerekiyor. Yaşadığınız bir kaç olumsuzluk sizi kamçılayacak.

18 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün eş ve partner kaynaklı konular gündeminizde olurken, sevdikleriniz, dostlarınız ve yaşamınızda değer verdiğiniz kişilerle görüşebilir, onlara zaman ayırabilir ve ilişkilerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ani tartışmalardan uzak durmanızı önermekteyim.

18 Aralık 2014, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta bu kadar aceleci davranmanız hata üstüne hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir.

18 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 33' 25" R
Ay
Yay
29° 34' 10"
Merkür
Koç
16° 18' 33"
Venüs
Koç
28° 37' 48"
Mars
Balık
28° 14' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 33"
Satürn
Balık
16° 24' 14"
Uranüs
Boğa
22° 14' 15"
Neptün
Balık
28° 50' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 59"
Lilith
Başak
23° 07' 28"
True Node
Koç
15° 25' 51"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>