Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda yeni bir döneme biraz isteksizce giriyorsunuz. Yeniliğe mi, yoksa onun dostluğuna mı daha çok ihtiyaç duyuyorsunuz, buna karar veremiyorsunuz. Onu artık bir sevgiliden çok, bir dost gibi görmeğe başladığınızı fark ettiniz.

Birarkadaşlığını dostluğa götürme çabalarınız var. Hafta başından itibaren sıkıntılarınızı atacaksınız. Çelişkili baktığınız bir konu daha uzun süre sizi düşündürmeye devam edecek.

Bugün içinizdeki coşkuyla fazla harcama yapmamaya çalışmalısınız. Maddi durumu biraz rayına soktunuz. Bütçenize ummadığınız girdiler oldu. Bu kısmen de olsa sizi biraz toparladı.

Bazen isabetli tahminler yapamıyorsunuz. Zor bir ihtimal olarak gördüğünüz bir sıkıntının tedbirini almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlarda sıradan problemlere bile, çözümü sanki elinizde değilmiş gibi yaklaşıyorsunuz. Sadece bu yüzden yaşadığınız birçok sorununuz var. Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak. Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Ve bu, hiç ummadığınız şekilde verimli bir ziyaret olabilir.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Ay Terazi burcu etkinliğinde güne başlıyoruz. Partnerinizin duyguları ile sizin istekleriniz arasında doğal bir çatışma oluşabilir ve bu durumda yapılması gereken en faydalı davranış, ikiniz arasındaki teraziyi dengede tutmaktır. O, her ne kadar sakin görünse de siz kolayca gerilirsiniz. Ona baktığınızda aslında ruhunuzun bir başka yanını görür gibisiniz. Ay karşıt burcunuzda ilerlediği zamanlarda çok büyük sorunlar çıkmaz. Ancak haritanızdaki etkiler nispetinde ufak tefek problemler yaşanabilir. Yapılması gereken ince bir ayardır. Ben böyleyim o ise öyle, o zaman ya onu olduğu gibi kabul etmeliyim veya bitirmeliyim gibi. Hangisini tercih edeceğiniz, ilişkinizin sağlamlığına ve sevginize bağlı olarak değişir. Beklentilerinize uygun bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklık ve ikili ilişkiler adına önemli bir gün. Uzun vadeli hedeflerini ve projelerini hayata geçirmek için destek alabilirsin.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamınızdaki ya da arkadaşlarınızla ilgili gerginlikler veya gizli kalmış bazı olaylar canınızı sıkabilir. Gündelik detaylarla boğuşurken bir şeyler kaçırıyormuşsunuz hissi enerjinizi düşürebilir temkinli olun. Böyle durumlarda kahve içmenizi tavsiye edebiliriz. 

18 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ile ilgili veya ortaklı konularda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi en iyi haline getirmek için hırs yapabilirsiniz. Gün içinde gelecek yönünde yeni kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde rahatlamalar meydana gelebilir. Geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi yaymak isterken kırıcı olmamaya dikkat edin.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her yönünüzle dikkat çekmeyi başarmanıza rağmen bugün enerjiniz oldukça düşük. Bir an önce kendinizi toparlayarak işinizle ilgilenmelisiniz. Aşık olduğunuz kişi heyecan dolu.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda duygularınızı göstermekte zorlanabilir, sevdiğiniz insanın sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Çevrenizden alacağınız destekler gününü keyifli geçirmenize neden olacak.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkinizle ilgili olumlu gelişmeler, duygusal yoğunlaşma ve sosyalleşme konusunda açılım sağlayabilirsiniz. İlişkinizin gidişatında dengeye ulaşma fırsatlarını bulabilirsiniz.Ortaklığa sahipseniz amaçlarınızı gözden geçirip uyumlu bir şekilde ileriye bakabilmek ve yeni projeleri tasarlamak adına önemli enerjilere sahip olacaksınız. Özel ilişkinize odaklanmak veya ilişkiniz yoksa yeni bir ilişki başlatmak için çok ideal bir zaman dilimindesiniz. Ancak dün başlayan yaralama ve yaralanmalı kaza risklerine karşı tetikte olmalısınız.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz süratle çalışabileceğiniz, yoğun geçebilecek bir gündesiniz. Sizi yavaşlatacak engellerle karşılaşmanız pek olası değil. Fırsatları iyi değerlendirin ve içinizden geldiği gibi değil, planlı şekilde hareket edin. Ufukta yolculuk görünüyor.

18 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 31" R
Ay
Balık
14° 14' 08"
Merkür
Koç
18° 38' 15"
Venüs
Boğa
05° 17' 42"
Mars
Koç
02° 24' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 21"
Satürn
Balık
16° 52' 34"
Uranüs
Boğa
22° 32' 50"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 14"
Lilith
Başak
23° 43' 28"
True Node
Koç
15° 22' 43"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>