Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşka dair ne kadar tespit varsa, dönem dönem her birinin savunucusu oldunuz. Başladığınız her ilişkinin gidişatına göre aşkı tanımlıyorsunuz. Ama bu kez kolayca savunamayacağınız bir ilişkiye başlamak üzeresiniz.

İş yaşamında size en ağır gelen şey, başarınıza hiç hak edilmeden ortak olunmaya çalışılması. Ama yazık ki, bütünyaşamları bunun örnekleriyle dolu. Biryolculuğunuz olacak, bu size iyi gelebilir.

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızın bir işiyle ilgili borç isteğini geri çevirdiniz. Onun hayata gevşek bakışına duyduğunuz kızgınlık, sizi böyle bir davranışa itti. Bari arkasından vicdan yapmayı bırakın.

Yeni sevgili adayınız, zor kabulleneceğiniz kadar bağımsız kişilikli biri. Sonradan kaldıramayacaksanız hiç başlamamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar kimi konulardaki yenilik önerilerine biraz kapalı gibisiniz. Konularla ilgili yeterli bilgi sahibi olmak, sizi cesaretlendirebilir. Her ilişkinizi dayandırdığınız belli güven sınırları var. Sonsuz güven yaşayabileceğiniz düzgün dostluklarda, bu hassasiyet gerekmeyebilir. Bazı özel kişiler saptayıp onları belli bir yere koyabilir ve artık tüm güvensizliklerden arındırabilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 06:41 Ay-Uranüs karşıtlığında, sevgilimiz,ortağımız veya kim olursa olsun bize karşı gibidirler. Biz de bu insanlara karşı belli bir mesafe koyarız. Fakat bu büyük bir sorun oluşturmaz. Sonuçta birbirimize olan ihtiyacımızın farkındayızdır. Saat 09:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, sağlam ve uzun vadeli işlere yönelmenin, bu anlamda karşımıza fırsatlar çıkmanın, gelişimi önemsemenin göstergesidir. Hiçbir şey şansa bırakılmaz. Her detay önemsenir ve güvenilir olana yönelinir. Sorumluluk çok önemli olduğu için, üstümüze düşeni en iyi şekilde yapmaya özen gösteririz. Saat 10:26 Ay-Jüpiter kavuşum etkisinde, ortam ılımlaşır. Eşimiz, sevdiklerimiz veya başka insanların güzel davranışlarıyla karşılaşırız. Herkes birbirine karşı anlayışlı olmaya çalışır. Bizim de arzumuz bu yöndedir. Saat 11:54-20 Ocak saat 01:09 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. İkili ilişkiler, rekabet veya başkalarının bize olan yaklaşımları, onlarla olan temasımız önemli hale gelecektir. Bu süre içinde ortaklaşa hareket etmek veya aranızdaki dengeyi düzgün şekilde sağlamakta yarar vardır. Saat 12:16 itibariyle Mars-Satürn arasında gerçekleşecek görünümün, zorlayıcı yanları bulunmakta. Çünkü bir yandan amacımıza uygun düşmeyen, bizi pasif hale getiren şartlar nedeniyle ürküyoruz, kızıyoruz veya içerliyoruz bir şeylere. Diğer taraftan, şartlarımız gereği uymamız gereken kurallar var. Bizim bu görünüm nedeniyle içsel bir çatışma yaşamamamız için, yolumuzun farkında olmamız lazım. Biz gelişmek, büyümek, bilgilenmek, deneyim sahibi olmak istiyorsak, öncelikle kendimizi yetersiz, verimsiz, güvensiz hissetmememiz, sağduyulu davranmamız, bilinçli hareket etmemiz lazım. Yoksa gereksiz yere kendi kendimizi üzmüş, yormuş, zaman kaybetmiş oluruz. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

19 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaygıların ön plana çıkabilir. Gökyüzü, aklındaki fikirleri somutlaştırmazsan hepsinin uçup gidebileceğine işaret ediyor.

19 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde ki ani ve sürpriz detaylara hazırlıklı olun hayat planlarınızı yeniden oluşturmak isteyebileceksiniz. Bugünlerde tanıştığınız kişilere dikkat! Heyecanın dozunu yükseltecek gibi duruyor. 

19 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Karşı tarafa kendinizi ifade etmek önemli olabilir. Sizi uğraştırabilecek konulara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerinizde en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. İşlerinizde iletişim büyük önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konularda sıkışıklıklar olabilir. İşlerinizi sabahtan halletmeye bakın.

19 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fikirlerinizle çevrenizdeki herkesi büyülüyorsunuz. Özelliklekonusunda bir dahi sayılırsınız. Yeni projelerinizin gündeme geleceğinden emin olmalısınız. Mali konularda destek göreceksiniz. Bu arada yeni masraflara hazırlıklı olun. Merak etmeyin paranızı mutluluk duyacağınız şeylere harcayacaksınız. Yine de bütçenizi zorlamamaya çalışmalısınız.

19 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

19 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün geri plandan yürüttüğünüz girişimlerinizde bazı engeller, sıkıntı ve sorunlara açık olabilirsiniz. Seyahat ve eğitim alanlarınızdaki sorumluluklarınız sizi sıkıştırabilir.

19 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca arkadaşlıklarınız, toplumsal etkinlikler ve toplumsal kurumlar, dernekler odak noktanız olacaktır. Mesleki kazançlarınıza daha fazla kafa yoracaksınız.Teknolojik ilerlemeler ve sıra dışı fikirler ilgi odağınıza dahil olacaktır. İlişkinizin dinamiklerinde dengeye ulaşma fırsatlarını bugün de bulabilirsiniz. Ortaklığa sahipseniz amaçlarınızı gözden geçirip uyumlu bir şekilde ileriye bakabilmek ve yeni projeleri tasarlamak adına önemli enerjilere sahip olacaksınız. İlişki başlatmak için bugünün olumlu etkisinden faydalanabilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi dağıtacak gelişmelere takılmamalı, planlarınızın başarısıyla ilgili hayaller içinde kendinizi kaybetmemelisiniz. İşiniz hakkında bazı toplantılara katılmak ve bu toplantılarda çeşitli bilgiler sunmak durumunda kalabilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 04' 28" R
Ay
Balık
18° 12' 27"
Merkür
Koç
18° 48' 34"
Venüs
Boğa
05° 37' 58"
Mars
Koç
02° 37' 19"
Jüpiter
Boğa
24° 50' 12"
Satürn
Balık
16° 53' 57"
Uranüs
Boğa
22° 33' 46"
Neptün
Balık
29° 01' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 09"
Lilith
Başak
23° 45' 17"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 04/05/2024 04:15

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>