Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yaşadığınız pişmanlıkları, ayrılık aşamasında tahmin edemeyişiniz gayet doğal. Yeni açılımlar, bu pişmanlıkları yok edebilir. Çevrenize iyi bakmalısınız. Yeni bir ilişki için mutsuz olmanız gerekmiyor.

Yanlış kişilere yanlış tepkiler vermemeli, size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Üstesinden kolayca gelebileceğiniz işleri bile, bu yüzden birer problem gibi görüyorsunuz.

Bütçenizin idaresi tamamen sizin tekelinizde değil gibi görünüyor. Bu konuda epeyce karışanınız var gibi. Alacağınız bazı kararlar, sizi para idaresi konusunda cesaretlendirebilir.

Aşkın gizemi ve içinde barındırdığı hoş anlamsızlıklar sizi daha çok olumsuz etkilemişe benziyor. Gönlünüzdeki loşluğu ışıl, ışıl bir aydınlıkla yok etmek tamamen sizin elinizde. Gönlünüzü uzun süre boş bırakmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde yenemediğiniz tedirginlikler, birtakım iç hesaplaşmaları gerektirebilir. Bugünlerde içinizi ısıtacak yeni, yeni tanışmalar söz konusu. Dışa yönelik kişiliğiniz, bir anda ilgi odağı olabiliyor. Fakat kolay sağladığınız ilişkiyi, aynı kolaylıkla da bozabiliyorsunuz. İşgüzarlığınızla ilgili karşı çıkışlar yerinde görünüyor. Olumlu bakmanız yararlı olacak.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 10:58-12:57 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Haksızlıklar karşısında sabır göstermeniz, işlerinizi çabucak bitirmeniz kolay olmayabilir. Zorunluluklarınız nedeniyle, dilediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar kimi zaman problemleriyle sizi rahatsız edebilirler. Benim tavsiyem, ne zamandır üstünde çalıştığınız fakat bir türlü bitiremediğiniz işlere öncelik vermenizdir. Saat 12:57 Ay-Balık burcu seyir etkinliği altında sevgi birliğini ruhumuzun derinliklerinde hissetmemiz bizim için çok önemli hale geliyor. Aşkı tenimizde, ruhumuzda ve dört bir yanımızda görme arzumuz büyüyor. Bir insana güvenmenin, sevgiyle büyümenin ne kadar özel bir duygu olduğunu düşünüyoruz. Saat 15:58 Ay-Merkür görünümünde, duygularımız gayet yumuşak ve ılımlı, sezgilerimiz oldukça güçlü. Şöyle bir iç dünyamızın derinliklerine yolculuk yaptığımızda, huzurun, sevginin, fedakarlıkların hayatımızdaki yeri ve önemi üzerinde tekrar düşünüyoruz. Sağlamlık ve güven duygusu bizim için kıymetli. Bir yanımız her şeyi duyarlı bir şekilde mercek altına alıyor, diğer yanımız ayakta kalmalısın diyerek bizi güçlü olmaya çağırıyor. Haftanın hepimiz için huzur dolu geçmesi dileğimle,

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki olaylar sabrını sınayabilir. Ama böyle hisseden tek sen değilsin. Çevrendekilerin de gergin olduğunu fark edebilirsin.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren önümüzdeki ay içerisinde, uzaklardaki yakınlarla ilgili olaylar veya haberler gündeme gelebilir. Seyahatler, eğitim, bilişim, hukuk, ticaret başlıklı konularda ani olaylar söz konusu olabilir.Günün Atmosferi:Bugün yıllık burç yorumlarınızı yayına aldık. 2017'de sizi nelerin beklediğini detaylı şekilde okuyabilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde geleceğinizi ilgilendiren konularda olumlu başlangıçlar yapabilirsiniz. Güzelleşmek için para harcayabilirsiniz. Sanatsal konular gündeminizi parlatabilir. Öğleden sonra kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bilemediğiniz konuların sizi engellediğini düşünebilirsiniz. Ticari konularda riskli işlere girişmeyin.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, eğitimsel konularda veya yabancı sermayeli işlerinizde oldukça esnek ilişkiler içine girebilirsiniz. Kafa karışıklığınızı çok iyi koordine etmelisiniz.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öğle saatlerinden itibaren ağır enerjilere dahil olacağınız bir gün deneyimleyeceksiniz. Tembellik güdüsü yüksek olabilir.Ay’ın sabah saatlerinde arkadaşlık ve toplumsal alanda ilerlemesi nedeniyle arkadaşlıklarınızın değer kazanacağı bir haftaya başlayacaksınız. Uzlaşma enerjisine sahip olacaksınız. Ancak hayatınızın hukuki alanındaki pürüzlerinde doğru iletişimi sağlama konusunda sıkıntılar yaşanabilir. Merkür gerilemesinin halen devam etmesi ve üstelik zararlı bir burca doğru gerilemesi bu alandaki konularda sıkıntı yaratabilir.

2 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Duygularınız karmaşık olsa bile dikkatinizi farklı konulara yöneltebilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler istediğiniz gibi gelişmeyebilir. Bunun için canınızı sıkmak yerine olayların akışını izlemelisiniz. Böylece daha rahat olacaksınız.

2 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>