Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürpriz gelişmelere hazırlıklı olduğunuz söylenemez, dikkatli olmalısınız. Mutlu beraberliğinizde yeni gelişmeler görünüyor. Bunlar, beklediğinizden daha ileri boyutlu olabilir.

Önümüzdeki günler, yeni bilgiler için yatırım yapacağınız günler olabilir. Mesleki eğitiminiz için bir fırsat çıkabilir. Becerilerinize biraz daha bilgi eklemek gerektiğinin farkındasınız.

Bu yakınlarda yine ailenizin desteğine ihtiyacınız olabilir. Daha rahat yaşamanız için daha planlı olmanız gerektiğini biliyorsunuz ama uygulamakta zorlanıyorsunuz.

Aşk yaşamınızda bugünlerde seçeceğiniz yolda hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ayın ilk gününde oldukça sosyal bir gündem sizi bekliyor. Arkadaş gruplarınızda ve sosyal çevrenizde aktif olabilir, takım çalışmalarında üretkenliğinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:56-20:31 arasındaki Ay-Boşluk etkisiyle güne adım atıyoruz. İletişim ve haberleşmede gecikme, çevrenizle anlaşmada zorluk, yapılan işlerde gereksiz zaman kayıpları meydana gelebilir. Bazı kişiler veya bir takım sebeplerle işlerinizi yoluna koymakta sorunlarla karşılaşabilirsiniz. İş yapmakta isteksizlik veya tam tersine çabucak bitirme arzunuz nedeniyle hatalar oluşması mümkündür. Sakin olmakta fayda var. Genel olarak bu saat dilimini zihinsel anlamda sizi sakinleştiren aktivitelerde bulunarak geçirebilirseniz tabii ki faydalıdır. Saat 20:31 Ay-Balık burcu ilerleyişi, hayatın güzelliğini, anlam ve önemini ruhsal anlamda vurgulayıcıdır. Engin duygularımız, koruyucu ve olumlu bir duygusal hassasiyet içinde birbiriyle harmanlanır. Böylesi bir görünüm güçlü bir sinerjinin ruhumuzda oluşması anlamına gelir ki, hakikaten son derece rahatlatıcıdır. İç derinliklerimizle temasa geçmemizi sağlar. Bu enerji sayesinde ayrılıklar ortadan kalkar, küslükler son bulur. Kırgınlıklarımız bir müddetliğine bile olsa kaybolur gider. Hafta boyunca sevgi, şans, huzur yanınızdan eksik olmasın. Gönülden sevgilerimle,

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatlerinde duygusallığın seni zorlayabilir. İş yerinde seni zorlayan birarkadaşınla ilgili dikkatli olmalısın.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün belli bir mücadele sonrasında kendi gücünüzü göstermek ve zihinsel faaliyetlerinizi ispat etmeniz gereken bazı çalışmalar içinde olabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde gayet olumlu haberler alarak bununla birlikte finansal konularda da güçlendiğinizi hissedeceksiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişim konusunda hareketli bir gün geçirmeniz muhtemel. Zihinsel olarak da yoğun işler içerisinde olabilirsiniz. Artan iletişim trafiği sizi biraz gerginleştirebilir. Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde destekleyici bir tutum içinde olabilirsiniz. Bire bir ilişkilerinizde sert bir tavır sergilemeniz mümkün. Tavırlarınızı ve konuşmalarınızı esnetmenizde yarar vardır.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün; hemen her konuda hassasiyetiniz oldukça yüksek olabilir kendinizle baş başa kalmalı ve duygularınızı sorgulayarak kararlar almalısınız. Aksi halde ciddi anlamda başınız ağrıyabilir ve sizi tanıyan güvenen insanları hayal kırıklığına uğratabilirsiniz. İş hayatınızda ise son derece aktif olmalı çekimser ve dağınık düşüncelerin sizi engellemesine izin vermeden hareket etmelisiniz.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde duygusallığın seni biraz zorlayabilir. İş yerinde bir süredir psikolojik olarak seni zorlayanarkadaşınla aranızdaki gerginlik tartışmaya dönüşebilir. Planlı ve programlı hareket etmek konusunda da oldukça istikrarlı davranmaya çalışacaksın. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, ödemelerdeki aksaklıklar seni biraz zorlayabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin kariyeriyle ilgili yaşanacak gelişmeyle, hayatınızı yeniden düzenlemeniz gerekecek. Aldığın kararların arkasındasın ancak bu anlamda ailenden eleştiri alabilirsin. Yapman gerekenler üzerine derinlemesine düşünmen, bazı açmazları daha da rahat görmeni sağlayacak.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizin fazlasıyla aktif olacağı bir gün içindesiniz. Üzerinizdeki baskıyı ve enerjiyi boşaltmanın bir yolunu bulmalı ve yaşanan olayları kişisel olarak algılamamalısınız.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel faaliyetleriniz güçleniyor. İsteklerinizi açıklarken tedbirli davranacak, çevrenizin desteğini alacaksınız. Fakat, moral açıdan zayıf olduğunuz bir dönemdesiniz. Duygularınızla değil aklınızla davranmalısınız.

2 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

2 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 04' 57" R
Ay
Terazi
01° 22' 36"
Merkür
Boğa
03° 41' 33"
Venüs
Boğa
23° 28' 35"
Mars
Koç
13° 42' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 15' 06"
Satürn
Balık
17° 59' 19"
Uranüs
Boğa
23° 24' 12"
Neptün
Balık
29° 23' 51"
Plüton
Kova
02° 02' 46"
Chiron
Koç
21° 38' 07"
Lilith
Başak
25° 21' 45"
True Node
Koç
14° 55' 59"
Son Güncelleme : 18/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>