Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi heyecanlandıran ve romantik bir teklif alabileceğiniz bir gün. Bu fırsat hiç ummadığınız bir anda ve koşulda karşınıza çıkabilir. Duygusal açıdan olağan dışı bir gün yaşayabilirsiniz. Gözlerinizi, kulaklarınızı, dikkatinizi açık tutmanızda yarar var.

Başarılı olabileceğiniz bir gün. Üstlerinizle ilişkinizde daha az ısrarcı olmanız gerekebilir. Dik başlı ve inatçı olduğunuza dair bir önyargı var. Uyumlu bir çalışan olduğunuzu kanıtlamak için bir fırsat doğabilir. Bu fırsatı iyi kullanmanız sizin elinizde.

Bir yakınınızın borç talebini geri çevirmek zorunda kaldığınız için üzülebilir, pişmanlık duyabilirsiniz. Böyle bir talep geldiğinde geri çevirmeden önce enine boyuna düşünmeniz gerekebilir.

Önünüze koyduğunuz hedefleri test etmekle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ani karar vermenin size yaramayacağı bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok tanıdık bazı insanları daha iyi tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Bu, kendinize güveninizi zedelemese de, sizi fazlasıyla sarsabilir. Değer yargılarınıza göre bazı insanlar seçiyor ve onlarla ilişkinize abartı anlamlar yüklüyorsunuz. Değerlendirmelerinize ve seçimlerinize olan tartışılmaz inancınız, sonradan başınıza sorunlar açabiliyor.

20 Ocak 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 20 Ocak saat 00:23-18 Şubat saat 14:31 tarihleri arasında Güneş-Kova burcunda seyredecek. Bu süreç, özgür hareket etmenin, yenilikçi düşünmenin, aktif hareket etmenin, değişimi her alanda arzulamanın işaretçisidir. Sınırlanmak, baskı altına alınmak, kurallara uymak işinize gelmez. Toplumsal aktivitelerde başı çeken kişi olmayı, tanınmayı, bir şekilde sesinizi duyurmayı önemsersiniz. Saat 01:13 Akrep-Kova burçları arasında oluşan sondördün etkisinde, çıkarlarımız, isteklerimiz, ihtiyaçlarımız doğrultusunda hareket edeceğiz. Bizim için cinsel, finansal ve ortaklık anlamında kazanmak, doymak, tatmin olmak son derece önemli hale gelecek. Eğer işler umduğumuz gibi gitmezse öfke duyabiliriz, tepki gösterebiliriz. Saat 11:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, gelir geçer işlere zaman ayırmak yerine size fayda sağlayan tatmin edici olana yönelmenizde yardımcıdır. Saat 14:14 Ay-Merkür görünümü,ve finansal konular üzerinde dikkatlice düşünmemizi sağlıyor. Saat 16:57 Venüs-Pluto görünümü, uygulamalarda bulunmamızın önüne geçse de, huzur ve emniyetin ne kadar kıymetli olgular olduğunu hatırlatıcıdır. Ne durumda olursanız olun, güven duygunuzu ayakta tutmamız, hayattan umudumuzu kesmememiz gerektiğini hatırlatır. Amacınız toplumdaki yerinizi belirginleştirmek ve güç kazanmak ise, şu aralar gerekhayatınız, gerek maddi ve manevi anlamdaki meseleler üzerinde aklı başında düşünmemizde yarar var. Saat 21:49 Ay-Neptün görünüm etkisinde, gizli ve bilinmeyenleri merak ederiz. Sezgilerimiz bizi yanıltmaz. Sorunları gözümüzde büyütmeden üstüne gitmeliyiz. Kişi egosunun esiri olmamalıdır. Hayatını sağlam bir temel üzerinde inşa edebileceği durumlarla ilgilenmelidir. Başarısız ve yanlış seçimlerinden edindiği dersleri unutmamalıdır. Mutlu, huzurlu, bereketli ve aydınlık dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

20 Ocak 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal yaşamın hareketleniyor. Ertelediğin bazı seyahat programlarını önümüzdeki günlerde hayata geçirebilirsin.

20 Ocak 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal ilişkilerin yoğun olacağı ve borç alacak dengesindeki değerleri oluştururken önemli ve güzel destekler alabileceğiniz bir süreç. Dönüşmesi gereken ve eskinin artık yıkılıp yeni bir yaşam alanı oluşturmak istediğiniz birkaç günü sağlam planlar yaparak geçirmek isteyebilirsiniz. Şüphelerden kaçınmalısınız.

20 Ocak 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. Bazı olaylar size kriz yaratabilir. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Duygusal yönden bağlanmış hissedebilirsiniz. Finansal konularda yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Gün içinde mücadele verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi bozmamaya özen gösterin. Duygusal olarak öne göremediğiniz konular olabilir.

20 Ocak 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aldığınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Çalışkan olmanız üstleriniz tarafından taktirle karşılanıyor. Özlem duyduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in bugün Kova burcuna ilerlemesiyle birlikte sosyal yönden hareketli bir aylık bir döneme ilerliyorsunuz. Arkadaşlarınızla daha sık görüşmek ve birlikte olmak isterken, daha rahat nefes alabileceğiniz özgür ortamlar sizi bekliyor.

20 Ocak 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizin veya ortağınızın maddi durumuyla ilgili konulara yoğunlaşabilirsiniz. Yükselen enerjinizle sevdiklerinizle hayata karşı güzel adımlar atmanız mümkün.

20 Ocak 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın krizli alanlarında yeni bakış açıları geliştirmek, hayatınızın size getirdiği olumsuz konularda ayrıntılı aksiyon planı oluşturmak ve ortaklaşa bir maddi kazanç elde edebilmek için başlangıç yapmak için doğru bir zamandasınız.Eşinizin veya ortağınızın maddi durumuyla ilgili aşama sağlayabilirsiniz. Devlete ait maddi yükümlülüklerde, kredi ve borçlarda yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz. Sizi harekete geçirebilecek içsel enerjinizin altı gün boyunca kısıtlanabileceği bir sürece giriyorsunuz. Ruhsal ve zihinsel olarak yetersiz hissedebilirsiniz.

20 Ocak 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kuruntuları bir kenara bırakarak birlikte olduğunuz kişiye güvenmeyi öğrenmelisiniz. Hayatı kendinize zorlaştırmayın. Yaşadığınız üzüntüler yakında sona erecek.

20 Ocak 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 52' 09" R
Ay
Balık
15° 08' 21"
Merkür
Koç
18° 40' 34"
Venüs
Boğa
05° 22' 19"
Mars
Koç
02° 27' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 13"
Satürn
Balık
16° 52' 53"
Uranüs
Boğa
22° 33' 02"
Neptün
Balık
29° 00' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 27"
Lilith
Başak
23° 43' 53"
True Node
Koç
15° 22' 49"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>