Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

En iyi seçimi yaptığınıza arkadaşlarınızı inandırmaya çalışmanıza hiç gerek yok. Onun size verdiği heyecan bunu zaten doğruluyor. Gönlünüzün uzun zamandır aradığını sonunda buldunuz.

Elde edeceğinizden çok emin olduğunuz sonuç, son birkaç gündür biraz hayal gibi görünmeye başlamıştı. Bugünkü çok kritik görüşmenin sonucu her şeyi ortaya çıkartacak.

Sizden bir konuda parasal destek isteyen bir yakınınıza yardımınız olacak. Maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Buna bazı yakınlarınız adına da memnun oluyorsunuz.

Laf olsun diye söylenmiş, aslı olmayan bir duyum alacaksınız. Bu bilgiye göre bazı değişikliklere, bazı sorgulamalara girmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ele almayı düşündüğünüz konu, pek aceleye gelecek gibi görünmüyor. Konunun içindeki diğer kişilerin, buna hazır olduklarından kuşku duymamanız gerekiyor. Son günlerde içine düştüğünüz karamsarlık sizi bu hafta terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, hangi nedenle bu kadar karamsarlık yaşadığınızı düşünecek, kendinize kızacaksınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 08:44 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, özellikle düşüncelerinize, değer verdiğiniz olgulara laf atıldığında, baskı uygulandığında kayıtsız kalmazsınız. Saat 15:30 Ay-Merkür görünümü, ailemizi ilgilendiren mevzularda hassas düşünmenin işaretçisidir. Evimiz sınırları içindeki her durumu önemseriz. Düşüncelerimize karşı çıkan veya desteklemeyen, uzlaşıya açık olmayan  kişilerle anlaşmak zor olabilir. 22:14-22:34 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, özellikle ailenizle olan ilişkiniz, evinizle alakalı konularda ve çevrenizle olan ilişkinizde  kontrolü ele geçirme ve isteklerinizi elde etme tavrınızı biraz yumuşatmanızda yarar var. Çünkü isteklerinizi elde etmeniz zor olabilir. Durumları daha fazla güçleştirmenin yararı olmaz. Saat 22:34 itibariyle etkili olacak Ay-Aslan burcu geçişi, cesaretlendirici ve duygularınızı hevesli bir şekilde ifade edebilmenizi sağlayıcıdır. Direkt olarak tepki verirsiniz ve eylemlerinizde kararlısınızdır. İhtiyaçlarınızı elde etme yönünde bir adım geri atmazsınız. Cumartesi gününüz güzelliklerle dolu geçsin. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatınızın duygusal motivasyonunuzla eş değerde olduğu bir gün. Etrafınızdan çabuk etkileniyor ve problemlerinizi yaptığınız işe aksettirebiliyorsunuz. . Başlattığınız özverili çalışmaların yarım kalmasını istemiyorsanız, çevrenizi olduğu gibi kabul etmelisiniz. Ayaklarınızla ilgili problemlere dikkat edin.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde gerginlikler ve eleştiriler artabilir. Fakat romantizmin ve heyecanın da etkili olacağı bir hafta sonu sizi bekliyor. Jestleriniz boşa çıkmayacaktır. Hayatınızı kökten değiştirecek gelişmeler de kendini gösterebilir. Günün Atmosferi:Gündüz stres, gece eğlence! Ev ve aile yaşantısı ile birlikte bugün de toplumsal olaylar gündemimizde olacak. Sabah saatlerinde son dakika değişiklikleri nedeniyle gerilebilir yahut agresif kişilerle baş etmek durumunda kalabiliriz. Acele hareket etmemeli, iki düşünüp bir söylemeliyiz. Rutin akış bir nebze bozulabilir ya da planlarımız birden aksayabilir. Beşeri ilişkilerde uyum biraz güçleşiyor. Yapıcı olalım ve diyalogları sakince yürütelim. Gece saatlerinde ise; gündüzün aksine daha pozitif, keyifli ve sevgi doluyuz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait konular ve sizi duygusal açıdan meşgul eden konularla daha çok ilgilenebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklara kapılmamalısınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ifade etmek için çevrenizdekileri şaşırtacak yollara başvurabiliyorsunuz. Yenilikçi tarzınıza insanlar hayran oluyor. Sorumluluklarınız artmaya başladı.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızın içinde size çok iyi hissettirecek harika bir teklif alabilir, zamanınızı sevdiklerinizle geçirebilir ve ilişkilerle ilgili yeni tekifleri değerlendirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda yapacağınız olası görüşmeleri destekleyen şanslı bir zamandasınız.

22 Ekim 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

KOÇ Bugün, aşk hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde bazı zorlanmalar olabilir. Hislerinizi devreye sokun çünkü önemli anlarınızda size ne yapmanız gerektiğini onlar söyleyecek.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kısa bir süre Ay'ın boşluk etkisi nedeniyle yapmak istediğiniz faaliyetler askıda kalmış hissi verebilir.Geceye doğru sıcak bir ruh haline kavuşabilirsiniz. Ay'ın boşluk etkisinin tersine, bilhassa maddi konularda planlamış olduğunuz işlerin üzerine gitmek ve öğrenme odaklı bir takım konularınızı planlamakla ilgili olumlu enerjilere sahip olacaksınız. Bilinçaltınızın sezgisel zenginliği sayesinde kendinizi daha rahat tanımlama, içinize dönüp kendinizle barışma ve hatta ebeveyninizle çocukluğunuza ait çözümlemelerde bulunabilirsiniz.

22 Ekim 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

22 Ekim 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 41' 50" R
Ay
Balık
27° 33' 33"
Merkür
Koç
19° 13' 53"
Venüs
Boğa
06° 25' 27"
Mars
Koç
03° 06' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 14"
Satürn
Balık
16° 57' 11"
Uranüs
Boğa
22° 35' 60"
Neptün
Balık
29° 02' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 17"
Lilith
Başak
23° 49' 34"
True Node
Koç
15° 23' 59"
Son Güncelleme : 04/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>