Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz ve aşk yaşamınızda her zamankinden farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz. İçinizden geldiği gibi davranmak isteğinizde artış olacaktır ve çevresel koşulların sizi sınırlamasına izin vermeyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte ilginç bazı olaylar yaşama şansınız olacaktır ve birbirinize yaklaşımlarınızda farklı olabilir. Özgürlüğünüz sizin için önem kazanıyor ve bu doğrultuda davranışlar göstereceksiniz.

İş yaşamınızda başarılı olma isteğinizin artacağı bir gündesiniz ve çalışmalarınıza kararlı bir şekilde devam edeceksiniz. Son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ve bu enerjinizi sizin için öncelikli alanlara kanalize etmeyi başaracaksınız. Hedeflerinizi ve beklentilerinizi yeniden gözden geçireceksiniz ve bu anlamda bazı yenilikler yapabileceksiniz. Bir süreden beri beklediğiniz desteği bugün görme şansınız olacaktır. Yeni girişimlerde bulunmak için son derece uygun bir günde olacaksınız.

Maddi konularda rahat ve şanslı olacağınız bir gündesiniz. Bazı isteklerinize ulaşmak için harcamalar yapabilirsiniz ve bu sizi mutlu edecektir. Ancak harcamalarınızda aşırıya kaçmaktan kaçınmalısınız.

Bugün sahip olduğunuz potansiyel gücü doğru olarak kullanmak sizin için çok önemli olacaktır. Soğukkanlı tutumlar göstermeniz sizin için daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugüne biraz hassas başlayabilirsiniz. Birkaç saat ruhunuzu dinlendirmeniz iyi gelebilir. İlerleyen saatlerde, kendinize olan güveninizi pekiştireceğiniz özel konulu bazı görüşmeleriniz var. Belli bir öneme sahip kararlarınızı yine bir mantık çerçevesinde vereceksiniz. Arkadaşlıklarda bazı söylentiler biraz canınızı sıkabilir.

17 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 08:01 Ay-Neptün görünümü, maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak, hayallerinize uygun bir şekilde yaşamak arzunuzun işaretçisidir. Size moral ve inanç, azim ve kararlılık yönünde kuvvet sunuyor. Saat 17:18 Ay-Merkür görünümü, yakın bulduğumuz ve güvendiğimiz kişilerle fikirlerimizi paylaşacağımızı işaret ediyor. Bu enerji, toplumsal konularda derinlikli düşünmemizi sağlıyor. Saat 22:38-18 Şubat saat 21:52 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu uzun zaman dilimi içinde, olayları derinlemesine analiz ederiz. Birilerine güven duymak kolay değildir. Söylenen sözler, karşılaşılan insanlarla aranızda belli bir mesafe bırakmayı tercih edebilirsiniz. Günümüz güzel gelişmelerle şenlensin. Canı gönülden sevgilerimle,

17 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatleri hareketli geçebilir. Gelecek planlarında, hayal gücün test edilebilir. Olaylara karşı muhafazakar tepkiler verebilirsin.

17 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik anlamda ısrarcı bir kazanç için şartları zorlamayın. Finansal anlamda var olan düzeni koruyun, açılmayın. Ortaklaşa işler,yatırımlar ve partnerinizin ya da ailenizin belirlediği parasal sınırlar ile ilgili konularda daha temkinli olun.

17 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde kendi görüşlerinizi daha çok vurgulamak isteyebilirsiniz. Otorite figürleri ile görüşmeler yapmanız gerekebilir. Endişe duyduğunuz konularda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu durum sizi strese sokabilir. Eğitimle ilgili konularda kararlar almanız gerekebilir. İş hayatınızdaki teknik konularla uğraşabilirsiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ara verdiğiniz işlerinizi tamamlayacaksınız. Artık kafanız karışmasın. Her düşündüğünüz ve uygulayacağınız işler için başkalarının aklına ihtiyaç duymanız ne kadar doğru?

17 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bütçe ayarlamaları, hesap işleri ve banka ödemeleriniz gündeme gelebilir. Sosyal hayatınızdaki planlarınız için harekete geçmeye hazırsınız ve kalıcı işler gündeme gelebilir.

17 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çok rasyonel olmayabilirsiniz. Özellikle bilinçaltınız, sezgileriniz ve derin içsel duygularınız yükselebilir. Metafizik konularına yatkın olabileceğiniz gibi trans çalışmalarına da en uygun günlerden birinde bulunuyorsunuz.Ay'ın boşluk etkisi gün sonunda başlasa da yine de herhangi bir başlangıç yapmamalısınız. Mesleki konumunuz değer kazanacak. Hayatınızın toplumsal yanı için güvenlik ve ruhsal sağlığınızla ilgili konularda ruhani tavırlar içine girebilirsiniz. Hayati krizlerinizi gidermek adına önemli ilerlemeler sağlayabilirsiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi dağıtacak gelişmelere takılmamalı, planlarınızın başarısıyla ilgili hayaller içinde kendinizi kaybetmemelisiniz. İşiniz hakkında bazı toplantılara katılmak ve bu toplantılarda çeşitli bilgiler sunmak durumunda kalabilirsiniz.

17 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 43' 21" R
Ay
Oğlak
29° 26' 10"
Merkür
Koç
17° 00' 44"
Venüs
Boğa
01° 22' 36"
Mars
Balık
29° 57' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 01' 43"
Satürn
Balık
16° 36' 09"
Uranüs
Boğa
22° 21' 53"
Neptün
Balık
28° 55' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 34"
Lilith
Başak
23° 22' 18"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 30/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>