Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak oldukça olumlu bir gün geçireceksiniz. Hoşunuza gidecek bazı ortamlara girebilir ve birlikte olmaktan zevk alacağınız kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Duygularınız her zamankinden daha canlı olacaktır ve bugün yaptığınız her şeyden zevk almayı bileceksiniz. Küçük bir kararsızlık yada çelişki yaşama ihtimaliniz olacaktır ve zihninizi belli konulara yoğunlaştırmakta zorlanabilirsiniz. Güzel bir teklif yada davet alma şansınız var, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın.

Gün içinde çevrenizle sürekli bir iletişim içinde olacaksınız. Sürekli isteklerinizi anlatmak ve karşınızdaki insanları ikna etmek zorunda kalabilirsiniz. Kısa süreli bazı planlar yapacaksınız ve bunları uygulamak isteyeceksiniz. Zihniniz çok iyi çalışyor ve alacağınız kararların sonuçları sizin için olumlu olacaktır. İş yaşamınızda verimli çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı işlerinizi tamamlamak için fırsatlarınız olacaktır. Beklentilerinize ulaşabileceğiniz etkiler altında olacaksınız.

Maddi konularda akılcı davranacağınız bir gündesiniz ve elinizdeki olankları en iyi şekilde kullanırken imkanlarınızı arttırmaya çalışacaksınız. Yeni girişimlerde bulunabileceğiniz bir gündesiniz.

Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı günleriniz. Bunun getirdiği fırsatlarda fark edilir artışlar söz konusu. Bu fırsatların getireceği olanaklar, yenilerinin zeminini hazırlayacak. Kişiliğinizi belirleyen temel özellikler birçok alanda belirginleşebilir. Bugünlerde eş, dost beraberliklerinde tamamlanamamış birtakım şeyleri yerine oturtma çabaları içine girebilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 18 Şubat-20 Mart arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş süresince hayallerimizi yazıya, resme, söze dönüştürerek ifade edebiliriz. Mistik çalışmalarda bulunmak, bizi derinden etkileyen durumları şöyle bir gözden geçirmek, müzik dinlemek, meditasyon, dua ve zikir gibi çeşitli ritüellere yer vermek iyi olacaktır. Eğer sizi gerçekten rahatsız eden ve kendi başınıza çare bulamadığınız durumlar varsa terapi seanslarına katılmak da faydalı olabilir. Bu geçişte derinliklerimizle temasımız yüksektir ancak zorlandığımız birçok meselenin özüne inmek, onlarla yüzleşmek pek işimize gelmeyebilir. Saat 21:52 itibariyle çevrenizdeki insanları, yaşadığınız ortamı, dünyada olup bitenleri görmek, bilmek, duymak isteyeceğiz. Bunu sağlayan Ay-Yay burcu geçişinde, okumak, bilgi sahibi olmak, araştırmak birçoğumuz için ön planda olacaktır. Her görüşten insanla bağlantı kurabileceğiz. İnancımız ve kendimize olan güvenimiz gayet yüksek olacak. Saat 22:33 itibariyle Yay-Balık burçları arasında gerçekleşecek sondördün, uzak ve yakın çevre, bilgilenme, yolculuk, değişim anlamındaki kararlarımızı gözden geçirmemizi sağlıyor. Yanlış değerlendirmelerde bulunmamak için, çok hızlı kararlar vermeyiniz. Eğer bir şeyler net değilse, beklemekte yarar var. Huzur ve mutluluk her dem bizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel konularda çok şey başarabileceğin bir gün. Vaktini doğru kullanman için biraz daha planlı olmaya gayret etmen gerekebilir.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdeallerinizi gerçekleştirmek adına girişimlerde bulunabilirsiniz. Aile büyüklerinden destek görebilirsiniz. Eğitiminiz ile ilgili konularda karar vermeniz gerekli.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilham alacağınız daha hevesli olabileceğiniz konular var. Kendinizi geliştirebileceğiniz imkanları es geçmeyin.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara karşı sert bir tutum içine girebiliyorsunuz. Bu arada menfaatlerinizi düşünmeden hareket ediyorsunuz. Cömertliğiniz tartışılmaz ama iyiliğinizi gölgelemeyin.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel girişimleriniz adına hareket etmemeye özen gösterin. Enerjiniz düşük çalışacağından sağlığınıza dikkat etmeli, arkanızdan dönecek olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gelişmeler yüzünden sıkıntı duyabilirsiniz. Son derece duygusal ve alıngan bir tutum içine girmeniz mümkün. Olayları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Fakat, bu haliniz kısa sürecek ve çalışmalarınızı sürdüreceksiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşüncesizce para harcayıp bütçenizi sarsma tehlikesini doğurabilirsiniz. Çoşkunuzu alışveriş yerine spora veya hobilerinize yöneltin. Sanat gibi yaratıcı faaliyetler de hareketliliğinizi kontrol altında tutmanıza yardım edebilir.

18 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 47' 48" R
Ay
Kova
00° 28' 55"
Merkür
Koç
17° 02' 34"
Venüs
Boğa
01° 28' 15"
Mars
Koç
00° 01' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 02' 47"
Satürn
Balık
16° 36' 33"
Uranüs
Boğa
22° 22' 08"
Neptün
Balık
28° 55' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 40' 49"
Lilith
Başak
23° 22' 49"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 30/04/2024 19:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>