Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ateşi almış başını gidiyor. Bugün sevgilinizle olabilmek için çeşitli hazırlıklar yaptınız ama o sizin birlikte bir gün geçirmeniz teklifine kayıtsız kaldı. Öfkenizi kendinize yöneltmeyi bırakmayın ve daha sakin düşünmeye çalışın. O kadar yaşanmış şey varken her şeyi bir anda silmek elbette kolay değil. En iyisi bir süre onu aramamalısınız .Böylece daha sakin düşünebilir ve daha doğru kararlar alabilirsiniz.

Özel yaşamınızdaki olumsuzluklar siziyaşamınızda daha da güçlendiriyor. Öfkenizin enerjisini işinize verebiliyorsunuz. Konuolunca kendinize olan güveniniz yükseliyor. Bugün yine kafanızı işinizle ilgili düşüncelere yoğunlaştıracaksınız. Bu çabalarınızın karşılığını da çeşitli yönlerden taltif alarak göreceksiniz.

Kendi isteklerinize fazla önem verdiğiniz için parasal konularda tutumlu olmayı bilemiyorsunuz. Bu yüzden maddi sıkıntılarınız da bitmiyor.

Duygusal ilişkilerinizde yakıcı duyguların etkisinde kalmamalı daha sakin olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal yönden çeşitli etkiler altındasınız. Kendinizce bazı kararlar almak ihtiyacı hissediyorsunuz ama alacağınız kararları uygulayabilmek hususunda kendinize güvenemiyorsunuz. Sevgilinize karşı duyduğunuz duygularda oldukça zayıfsınız. Onu görünce her şeyi unutabiliyorsunuz. Ancak isteklerinizi ve hayallerinizi hemen gerçekleştirmeyi de istemek gibi sabırsız bir yanınız var.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Çarşamba günümüz saat 09:14 itibariyle Terazi burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Bu Yeniay, ortaklık konuları başta olmak üzere, karşı cins ile olan her türlü bağımız, bağlantımız, ilişkimiz, rakiplerimizle olan durumumuz yönünde kıymetli olup, gayet olumludur. Ben ve sen demek yerine, biz olmak için çaba sarfeden kişilerle sizi karşılaştıran bu Yeniay, önümüzdeki bir aylık süreçte, pürüzlü ilişkilerin onarılması, analiz edilerek düzeltilmesi, ayrılmış çiftlerin bir araya gelişi gibi olumlu gelişmelere de işarettir.  Bu Yeniay, bekar Koçların yeni biriyle tanışmaları  ve bu kişiyi yakından tanımaları yönünde önem taşıyor. Tanıyalım diyorum çünkü Yeniayın etkili olduğu bu bir aylık süreçte, Merkür geri hareketleri etkili olacak. Hemen karar vermeyelim. Bu yeniayın yöneticisi Venüs, 29 Eylül tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, ilişkilerde dengeler nezaketle, paylaşımcı bir ruh ile ve de sevgiyle sağlanabilecek. Saat 21:30 Ay-Mars görünümü, bu Yeniayın, hem hedeflerinizi gerçekleştirmede hem de ilişkilerde aktif bir hareketlenmeyi sağlayacağını gösteriyor. Dengelerin yerli yerine oturtulmasında yardımcı oluyor. Birebir görüşmelerin, eğitim, iş, ticari, hukuk, inanç, farklı bir yere yerleşim, akademik  kariyer konularında incelemede bulunmak açısından da bu Yeniayı olumlu buluyorum. Hem iç hem dış dünya ile temasımız bu Yeniay sayesinde yüksek olacaktır. Bozmak değil, yapmak ve onarmak adına gayet kıymetlidir. Yeniayın sizlere her alanda gönül huzuru duyacağınız  güzellikler yaşatması dileğimle,

24 Eylül 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli anlaşmalar yapmak için uygun bir gün içindesiniz. Sezgisel yeteneğinizi iyi bilenler için, bu durum korkutucu olabilir. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji, istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Görüşeceğiniz kişilerin farklı yönlerini değerlendirme konusunda oldukça beceri sahibisiniz. Çevresel koşullarınızı doğru algılamalısınız.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler bazı konularda sizi takip etmek istemeyebilirler veya fikirlerinize katılmayabilirler. Bu durumda bu konuları başka bir güne bırakmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Aslen ne istediğinize karar verebilirseniz(arabayı değiştirmek, yeni bakış açıları, yeni tasarım veya yeni bir arkadaş v.b), kaynaklarınızı ve enerjinizi daha doğru kullanarak doğru sonuçlar elde edebilirsiniz. Aksi takdirde, detaylara boğulmaktan veya tamamen asıl istediğiniz şeylerden kopmaktan kaçmanız zor olabilir.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Fırsatlarla dolu bir süreç içine giriyorsunuz. Yeni anlaşmalar yapılabilir ve yeni ortaklıklar kurulabilir. Hukukla ilgili işlerinizde ilerlemenizi sağlayacak yeni koşullar var. Öte yandan rakipleriniz bu hızlı süreçten rahatsız gözüküyor. Bazı konularda canınızı sıkmayı başarabilirler. O yüzden başından önlem almaya bakın.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KARAR vermekte zorlanabileceğiniz bir gün. Rengi kırmızı olan gıdaları tüketmeye daha fazla gayret sarfedin. Gözlerinizi dinlendirin.

24 Eylül 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

24 Eylül 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>