Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün ne istediğinizi kendinizde bilmiyorsunuz. Bir duygu seline kapılıp gidiyorsunuz. Duygularınızı frenlemeli ve bir yola koymalısınız. Atak davranışlarınız karşınızdaki insanı şaşırtıyor. İsteklerinizin hemen gerçekleşmesini istiyorsunuz. Kendinizi sevgilinizin sahibi gibi görmek istiyorsunuz veya öyle bir izlenim veriyorsunuz.

İş yaşamınızda çok istekli ve enerji dolusunuz. Yaptığınızsizin kişiliğinize uygun olduktan sonra ,elinizden dünya olsa kurtulmaz. İşinize yöneldiğinizde gösterdiğiniz sabrı arkadaş ilişkilerinde gösteremiyorsunuz.

Bu günlerde elinize geçen aylara göre biraz daha fazla para geçecek ve bir kısım borçlarınızı kapatabileceksiniz.

İnsanlarla ilişkilerinizde daha sosyal olmalısınız. Çok fazla içinize kapanık ve soğuksunuz. Elinize geçen paranın bir kısmını kenara ayırmaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enerjinizi olumu olarak disipline edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinize zaman zaman çok güveniyorsunuz. Yaptığınız işe bütünüyle kendinizi verdiğiniz için üstün bir performasyon gösteriyorsunuz. Ancak özel hayatınızda olayları görmek istediğiniz gibi gördüğünüz için peşin yargılı oluyorsunuz. Biraz da karşınızdaki insanları dinlemeli ve olaylara onların açısından bakmalısınız.

25 Eylül 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 04:39  Ay-Pluto zorlu görünümüyle Perşembe gününe adım atacağız. Bu enerji, derinlemesine düşünmenin simgesidir. Yaşadığınız dünyadaki düzeni,  kişiler arası  paylaşımların tutarlılığını, güçlü olmanın ne demek olduğunu kendinizce gözden geçirebilirsiniz. Saat 12:20 Ay-Jüpiter olumlu görünümü, karşılıklı her ilişkide uyum, paylaşım, ılımlılık, nezaket arayışımızı güçlendiriyor. Aşkı tenimizde, yüreğimizde ve çevremizde görmekten, hissetmekten yanayız. Popülerliğimiz yüksek. Karşı cins üzerinde etkili olmaktan yanayız. Saat 12:30 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, partnerimiz, ilişki meselelerinde ortayı bulmaya çalışacak.  Ancak bizim içimizde garip bir huzursuzluk var. Kararsızız ve anlaşmaya gönlümüz yok gibi. Bir anda yanlış hükümlerde bulunabilir, kesip atabiliriz her şeyi. Ne yapacağımız pek belli olmadığından istemeden de olsa, ufak bir mesele yüzünden tartışabiliriz. Saat 21:19 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, bir yanıyla aşkta aktif ve oldukça coşkulu olmanızı sağlıyor diğer taraftan cesaretle kendinizi ifade etmeniz ve kararlarınızı özgür bir şekilde verebilmeniz için sizi destekliyor. Bu gayet hızlandırıcı, aşkı sizlere getirici, pozitif düşünmeyi sağlayıcı ve kendinizden emin olmanızı teşvik edici bir enerjidir. Seyahatler, eğitimdenhayatına kadar başkalarından göreceğiniz destekler anlamında da gayet heveslendirici bir kuvvettir. Fırsatlar aşkta, çocuklarınızla ilgili konularda veya bu meselelerde, kişisel atılımlarda bulunmanız yönünde karşınıza çıkabilir. Mevcut aşk hayatınızda güzel gelişmelerin startıdır. Yenilikçi görüşlerinizle, yeteneklerinizle, güven duygunuzla ilerleyebilirsiniz. Sanatsal alanda veya ilgi duyduğunuz konularda öne çıkabilirsiniz. Birilerinin baskısı altında kalmadan, kendi bildiğiniz yolda ilerleyebilirsiniz. Önünüzdeki zorlukları ister aşk ister özel isterseniz hayati anlamda kolaylıkla aşabilecek ve hedefinize ulaşabilecek şekilde aşabilirsiniz. Karşınıza çıkan sürpriz biri,  sürpriz gelişmeler ve fırsatlar sayesinde yeniden hayata güçlü bir şekilde merhaba diyebilirsiniz.  Hangi konuda kendinizi özgür hissetmek istiyorsanız, bu görünüm o konuda sizi ödüllendirecektir. Değişimlerin arzu ettiğimiz şekilde hayatımıza dahil olması dileğimle,  

25 Eylül 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Ay kombinasyon burcunuz Aslan'da ilerlerken, duygusal konularınıza yoğun bir derinlik getiriyor. İlişkilerinizde istediğiniz güç arayışı bir türlü bitmiyor. Süregelen bir ilişkiniz varsa, o kişinin istekleri doğrultusunda hareket edeceksiniz. Geçmişle ilgili takıntılarınız gündeme gelebilir. Eski hatalarınız yüzünden kendinizi suçlayabilirsiniz.

25 Eylül 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizle ilgili yeni kararlar alabileceğiniz, ilişkilerinizi yenileyebileceğiniz, yenibirlikleri veya ilişkiler içerisine girebileceğiniz bir haftalık süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İçinde bulunulan durumbirliğine ve ekip çalışmasına yatkın olmayı, öneri ve yorumları (her ne kadar asıl istek veya fikirlerinizle uyuşmasa da)dikkate almayı gerektiriyor. Başkalarının rehberliğinden faydalanmak vebirliği içinde hareket etmek ya da en azından o şekilde görünmek size iyi gelebilir.

25 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İsteklerinizde çok kararlısınız ancak çevrenizdekilerin beklentilerini de ihmal etmemeye dikkat etmelisiniz. Özellikle evliliğinizle ilgili konularda tartışmak yerine ikna etmeye, onay almaya özen gösterin. Bu sayede ilişkinizde ummadığınız kadar iyi gelişmeler meydana gelebilir. Aynı tavrı ortalarınız için de sergilemeyi unutmayın.

25 Eylül 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARTNERİNİZLE karşılıklı duygular içinde olmanız önemli. Bugün yaşadıklarınızı ileri zaman dilimlerinde anımsayabilirsiniz.

25 Eylül 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

25 Eylül 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 28' 16" R
Ay
Koç
09° 15' 35"
Merkür
Koç
19° 47' 30"
Venüs
Boğa
07° 24' 28"
Mars
Koç
03° 43' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 29"
Satürn
Balık
17° 01' 08"
Uranüs
Boğa
22° 38' 45"
Neptün
Balık
29° 03' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 55"
Lilith
Başak
23° 54' 53"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>