Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün, kişisel çekiciliğiniz yüksek olabilir. Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir, aşk konusunda istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. Ay, ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor.

Dışsal şartlar bir miktar kısıtlayıcı olsa da bugün kendinizden çok başkaları için çalışmaktan zevk duyabilirsiniz.Ortaklaşa çalışmalar ön plandayken kendinizi daha üretken görebilirsiniz.

Hisseli paralar ve işinizle ilgili hukuksal konularda sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Yanılgılara açık olduğunuz için kararlarınızı tek başınıza almaya gayret edin, yoksa maddi kayıplara uğrayabilirsiniz.

Yoğun, hareketli ve bir miktar gergin bir gün olabilir. Bugün düzenli olmaya bakın ve özellikle başlattığınız girişimleri somut hale getirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyalliğinizi arttırma çabaları içine gireceksiniz. Bazı şeyleri yerine oturtma ya da değiştirme niyetleriniz var. Bunun getireceği sorunları da hesaba katmanız gerekiyor. Bugünlerdeki ruh durumunuz çevrenizde ilginç karşılanabilir. Alışılmadık tepkiler sizi fazla şaşırtmamalı. Kendinizdeki değişikliklerin bir an evvel farkına varmanız gerekiyor.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:03 Ay-Venüs görünümü, çevrenizle olan bağlantınızda, gördüğünüz aksaklıkları gayet açık ve net bir şekilde ifade etmekten çekinmezsiniz. Zaten bunu yapmadığınızda kendinizi pek rahat hissetmezsiniz. Ancak bazı kişiler, bu dürüstlüğünüzü yanlış anlayabilirler. Sizi bunu kafanıza pek takmasanız da, ben yine de dikkatli olmanız gerektiğini düşünüyorum. İlişkinizi, durumları, iletişimsel manada yaşanabilecek yanlış anlamaları ılımlı bir şekilde düzenlemekte yarar var. Saat 03:41 Venüs-Chiron görünümü, kardeşlerimiz başta olmak üzere çevremizle olan ilişkimizi güçlendiriyor. Konuşarak, birbirimizi dinleyerek acılarımızı sarabilir, derdimize derman olabiliriz. Saat 08:17 Ay-Güneş görünümü, kazancınız konusunda sağlamcı düşündüğünüzü ve titiz bir şekilde işlerinizi gözden geçirdiğinizi gösteriyor. Risk faktörünü fazlasıyla önemseyeceksiniz. Herhangi bir durumu ele alırken, hem güvenilir hem de istikrarlı olup olmadığına bakacaksınız. Saat 15:30 Ay-Satürn görünümü, sorumluluk almanın ve ciddi çalışmanın hem de başarılı olmanın göstergesidir. Gün, tüm güzellikleriyle sizi kucaklasın. Gönülden sevgilerimle,

25 Nisan 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel hareketliliğin artıyor. Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan, maddi kaygıların sana has olmadığını anlayacaksın.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel hareketliliğin artıyor. Çok konuşayım derken, istemeden patavatsızlık edebilirsin. Özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan, maddi kaygıların sadece has olmadığını anlayacağın paylaşımlar yapabilirsin. Çalışmaya ara vermiş bir Koç burcuysan, boş durmak canını sıkabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, karşı tarafın daha fazla güven vermesini bekleyebilirsin. Ancak bu güven arayışının sadece kendinden kaynaklı olabileceğini de unutma. Aile içerinde yaşanan maddi zorlukların aşıldığını görmek, oldukça sevindirecek.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaptığınız işlerinizde sonuç alacağınız bir gündesiniz. Sorumluluklarınızda artışlar yaşanabilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı enerjinizi korumanız gereken zamanlar olabilir. Gün içinde zevk aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşama doğru kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal davranmadan hedeflerinizi gerçekleştirmek için profesyonel düşünmeli tereddütte kalmadan hareket etmelisiniz. İş hayatınızda artan temponuz aile ve özel hayatınızı etkileyebilir. İkisi arasında ki dengeyi sağlamalı ve sevdiğiniz insanların sizden ilgi görmek istemelerinden daha doğal bir şey olamayacağını aklınızdan çıkarmamalısınız.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

25 Nisan 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerinizde ve yakın çevrenizle olan iletişiminizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Bazı fikirlerinizde karamsar olabilir, hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sınır tanımayan parlak fikirleriniz bürokrasi veya otorite figürlerinin koyduğu engele takılır. Moralinizi bozmadan şeytan tüyünüzle sorunları çözüp karşınızdakileri ikna edebilirsiniz.

25 Nisan 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evinizle alakalı olan bazı beklenmedik masraflar, günün konularından biri olabilir. Günün diğer bir konusu ise, bu masrafları hemen karşılamanızı sağlayacak bir gelir fırsatının doğması olabilir. Çevrenizi iyi gözlemelisiniz.

25 Nisan 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 58"
Ay
Kova
26° 08' 16"
Merkür
Koç
17° 54' 30"
Venüs
Boğa
03° 44' 17"
Mars
Koç
01° 26' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 35"
Satürn
Balık
16° 46' 08"
Uranüs
Boğa
22° 28' 28"
Neptün
Balık
28° 58' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 01"
Lilith
Başak
23° 35' 03"
True Node
Koç
15° 21' 05"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>