Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı bütün yoğunluğuyla yaşamak istiyorsunuz, ama çeşitli etkilenmelerin tek sorumlusu partneriniz değil. Yakın dostların düşünceleri yarar getirebilir, ciddiye almaya değer.

İş hacminizi genişletmek istiyorsunuz. Kurmaya çalıştığınız ilişkilerde, aceleciliğinize yönelik güvensizlikler var. Önümüzdeki günlerde uzun yolculuklar ve umut verici görüşmeler olabilir.

Abartılı fikirler sizi hatalı düşüncelere sürükleyebilir. Çevrenizde birtakım elemeler yapmanız gerekiyor. Alım satım konularında çok çeşitli seçeneklerle karşılaşabilirsiniz.

Kimi konularda çok gözü peksiniz. Bu, son zamanlarda elde ettiğiniz huzuru kaçırmanıza neden olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında alacağınız bir haber bazı dengeleri alt üst edebilir. Birtakım köklü değişiklik istekleri içine girebilirsiniz. Sabrınızı sınadığınızı düşünüp ilgisiz kalmaya çalıştığınız konu, yanlış donelerle sizi yanıltabilir. Mutlu olmanız gereken bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içindeki ortak sorunlar, ortak sevinçler yabana atılır zenginlikler gibi görünmüyor.

26 Temmuz 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 12:14  olana dek  Ay-Akrep burcunda ilerliyor.  Bizler de geceyi biraz düşünceli, bazı meseleleri yerli yerine oturtmakta zorluk çekmiş bir halde geçirebiliriz. Ben derim ki, sabah uyandığınızda mutlaka iyi bir kahvaltı ile güne başlayınız. Saat 08:54 Ay-Jüpiter görünümü, aşkta cinselliğin önemini vurguluyor. Hatta ilk kez deneyimlemekten zevk alacağınız heyecanlara açıksınız. Arzularınıza sınır koymaktan yana değilsiniz. Saat 12:14-15:24 arasında geçerli olacak Ay-boşluk süresince sizi derinden derine rahatsız eden konular üzerinde hayatı doğal akışına bırakınız. Sizi bir şeylerin baskı altına aldığını düşünerek kendinizi çaresiz hissetmeyiniz. Olan bitenden sürekli olarak kendinizi sorumlu tutmayınız. Bu saatler içinde hayatta her şeyin boş olduğunu, hiç kimseye güven duyulmaması gerektiğini düşünürsünüz. İşte bütün bu baskılar aslında sizi iyileştiricidir. Nasıl mı? Çünkü kendinizle yüzleşmenizi sağlar. Bu yüzleşme sonucunda korkunuzun üstesinden gelirsiniz ve kendinize çeki düzen verirsiniz. Saat 15:24 itibariyle Yay burcunda ilerleyecek Ay özgürlük anlamına geliyor.  Çevrenizdeki insanlara, yaşadığınız ortama, dünyada olup bitenleri anlamak istiyoruz. Ayrıca okumak, bilgi sahibi olmak, araştırmak bazılarımız için gayet zevk verici olabilir. Saat 16:48 Ay-Venüs görünümü kişinin gerekgerekse kendini geliştirme anlamında verdiği mücadelenin işaretçisidir.  Doğal olarak bir yandan duygusal gelgitlerinize çare bulmaya çalışırsınız,  diğer yandan işlerini düzenlemeye gayret gösterirsiniz. Böyle bir etki altında bilgilenmeye önem veriniz. Çünkü bu bilgilenme sizi gereksiz konuların üzerinde durmaktan koruyacaktır. Saat 21:55 Ay-Güneş görünümü, rahatlatıyor ve özgüven duygunuzu yükseltici bir etki yaratıyor. En azından kendimizi bu saatlerde daha iyi hissedebiliriz. Bize huzur sunan, sevgiyle gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,  

26 Temmuz 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle bütünleşmek için hiçbir fırsatı kaçırmadığınız bir gerçek. Bu dönem, size rahatsızlık veren konulardan uzak kalmalısınız. Karşınıza çıkan her konu, daha sonra başınızı ağrıtacaktır. Aklınıza güvenmenize rağmen, hatalar açık bir süreç içindesiniz. Özellikle mesleki konularda, sır saklamanız gerektiğini artık öğrenmelisiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların sonunda istediğiniz hıza kavuştuğunu ya da istediğiniz şekli aldığını düşünerek, aslında çok önemli olan bazı şeyleri atlayabilirsiniz. Farkına vardığınız zaman çok geç olmaması için, şu an gereken araştırmaları yapmanızda veya olaylara detaycı yaklaşmanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında beklemeler ve sıkışmalar olabilir. Öğleden sonra dışadönük aktivitelere zaman ayırmak çok iyi olacak.

26 Temmuz 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızda yenilikler istiyorsunuz ama son zamanlarda bir çekingenliğiniz var. Bunun çelişkisini yaşayıp bir çok fırsatı kaçırabilirsiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde özellikle ikili ilişkileriniz ve çocuklarınızla anlaşma konularında daha sabırlı ve sakin davranmanız gereken bir süreç sözkonusu. Bugün enerjinizi sportif faaliyetlere yönlendirmek veya tatil planlarına bakmak için uygun bir zamandasınız.

26 Temmuz 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Bu konulardaki ilişkilerinizde bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. 31 Temmuz'a kadarilişkilerinize, bağlantılarınıza ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

25 Temmuz 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün duygusal anlamda yaşayacağınız patlamalara işaret etmekte. Artık hiçbir şeyin farkında değilmişsiniz gibi davranamıyorsunuz, Duygu ve düşüncelerinizi sürekli baskı altında tutmaktan idare eden taraf olmaktan yoruldunuz. Buna bağlı gerginlikler yaşanabilir içinizde ki her şeyi tüm gerçeğinizi dışa vurabilirsiniz. Bunu yaparken mümkün olduğu kadar sakinliğinizi korumaya çalışın. Pimi çekilmiş bomba gibisiniz. Bu patlamanın şiddeti sizinle birlikte bir çok insanı etkileyebilir. İş hayatınız ve özel yaşamınızda kendi devriminizi deneyimleyeceğiniz özel günlerdesiniz sabırlı davranmayı elden bırakmamak şartı ile sonuçlar sizin için keyifli olacaktır. Kendinizi doğru sözlerle ifade edip kararlı tavırlarınızı yaşamınızın tümüne adapte ettikçe isteklerinize daha kolay erişebileceksiniz.

26 Temmuz 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

26 Temmuz 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 31" R
Ay
Terazi
14° 39' 23"
Merkür
Boğa
05° 14' 19"
Venüs
Boğa
24° 51' 05"
Mars
Koç
14° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 55"
Satürn
Balık
18° 03' 41"
Uranüs
Boğa
23° 28' 05"
Neptün
Balık
29° 25' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 27"
Lilith
Başak
25° 29' 11"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>