Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bol bol telefonunuz var. Ama bu ilişkiyi başlatıp başlatmamakta biraz çekingen görünüyorsunuz. Arkadaşlarınız bu sefer turnayı gözünden vurduğunuzu düşünüyor. Çekingenliğinizin anlaşılır sebepleriz varsa da, cesaret gösterip başlamayla değer birine benziyor.

Aldığınız bir işi sonuna kadar götürüyorsunuz. Bu özelliğiniz çok takdir ediliyor. Bugün bir konuda ortak görüşte olmadığınız bir mesai arkadaşınızla küçük bir sürtüşme yaşayacaksınız. Akşama yakın saatlerde aldığınız haberler, bazı kökten kararlar almanıza neden olacak.

Bir alacağınız sizi uzun zamandır süründürüyor. Bugün bununla ilgili ilk girişiminizi yapacak ve alacaklı olduğunuz kişinin kötü bir niyeti olmadığını göreceksiniz.

Bugünlerde göze çarpan bir gerginlik içindesiniz. İlişkilerinizi biraz daha özenli yaşamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güne hareketli başladınız. Yapmanız gereken sürüyle işiniz var. Meraklı kişiliğiniz yine bir şeyleri karıştıracak, ama duymak istediklerinizi değil, duymaktan çekindiklerinizi işiteceksiniz. yeni tanıştığınız birinin ciddi bir sağlık sorunu olduğunu öğrenecek, buna çok üzüleceksiniz. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:53 Ay-Neptün olumlu görünümüyle cumartesi günümüz başlıyor. Bu enerji, farklı  boyutlarda düşünmenin, bedensel-ruhsal kaygılardan uzak durmanın işaretidir. Kişi böyle bir etki altında hayatın gizli ve bilinmeyen yönlerini araştırır. Kendisinin ve başkalarının iç dünyalarını sezgileriyle algılamaya çalışır. Sorunlarını gözünde büyütmeden gerçek olanın peşine düşmelidir.  Egosunun esiri olmamalıdır. Hayatını sağlam bir temel üzerinde inşa edebileceği durumlarla ilgilenmelidir. Başarısız ve yanlış seçimlerinden edindiği dersleri unutmamalıdır. Saat 14:25 Ay-Pluto olumlu görünümünde, arzularınız ön plandadır. İstediklerinizi elde ettiğinizde,  kendinizi daha güçlü ve daha fazla güvende hissedebilirsiniz. Hatta sorunlarınızı, bu paylaşımı ön planda tutarak çözmeniz bile mümkündür. Aktif ve enerjik yapınız, gücünüzü belli amaçlar için yönlendirmenizde de bugün size yardımcıdır. Saat 22:39 Ay-Jüpiter görünümü, aşkta cinselliğin önemini vurguluyor. Hatta ilk kez deneyimlemekten zevk alacağınız heyecanlara açıksınız. Arzularınıza sınır koymaktan yana değilsiniz. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

27 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde gelişen duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmalar için uygun bir gün ve kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz. Koşulların sizden yana oluşu; bazı engellerin ortadan kalkmasıyla daha bir açıklık kazanıyor. Birçok fırsat kendiliğinden oluşacak.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Diğerlerinin desteğini almayı bekliyorsanız ve sizi mutlaka dinlemeleri gerekiyorsa, o zaman sunumunuzu herkesin hoşuna gidecek şekilde yapmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, bazı konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler veya iniş çıkışlı durumlar sezgilerimizin bizi yanıltmadığını anlamamızı sağlayabilir. Yaşananlara bağlı olarak bazı planlarımızda ya da uzun veya kısa vadeli hedeflerimizde değişiklikler yapabiliriz. Değişim motivasyonumuz güçlü olabilir.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakınlarınıza senin başına taşmı düştü? dedirtecek kadar değişim içine girebilirsiniz. Onları iyi yönde şaşırtmalara başlamanızın tam zamanı.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim yeteneğiniz güçlenebilir ve çevrenizle daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi, içinizdekileri, fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeye yönelebilirsiniz. Sessiz veya tepkisiz kalmak, bugün size çok zor gelebilir.

27 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 45' 38" R
Ay
Koç
13° 38' 52"
Merkür
Koç
20° 00' 41"
Venüs
Boğa
07° 46' 31"
Mars
Koç
03° 57' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 14' 41"
Satürn
Balık
17° 02' 37"
Uranüs
Boğa
22° 39' 47"
Neptün
Balık
29° 04' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 54"
Lilith
Başak
23° 56' 52"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>