Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Doyumlu ilişkiniz uzun ömürlü görünüyor. İlişkiyi ayakta tutma çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz.

Yükünüzü azaltmak için daha yetkili mercilerle görüşmeniz gerekebilir. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok haklı taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor.

Aile bireylerinden birinin savurgan isteklerini denetleme çabanız, yakında netice verebilir. Giderlerinizi kontrol altında tutabiliyorsunuz. İyi bir birikimci olduğunuz çok belli oluyor.

Önümüzdeki günlerde para konularında dikkatli davranmanız gerekebilir. İyi niyetli olmayan birisiyle bir alışveriş içinde olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi biraz daha zinde buluyorsunuz. Yakında mutlu bir habere hazır olun. Sizi çok özleyen yaşlılara ziyaret yapmak için iyi bir gün. Bu ziyaret sonrasında kendinizi onlardan daha da mutlu hissedebilir, bundan sonra bu tür ilişkilerde daha duyarlı davranmaya karar verebilirsiniz. Sağlık şikayetleriniz yorgunluktan olabilir.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cumartesi günümüz, saat 07:12 Ay-Güneş görünümüyle başlıyor. Bu eneri, derinlemesine bir analiz yapmamızı sağlıyor. İlişkimiz, ailemiz, finansal meselelerle alakalı her türlü konuyu ele almamızı sağlıyor. Arzularımız bir hayli güçleniyor, isteklerimizi elde etmek amacıyla hareket ediyoruz. Kendimizi güven altına almaktan yanayız. Bunun için ne gerekiyorsa, bunu yapmaya gönüllüyüz. Saat 14:59 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, ailemiz, bastığımız toprak, yuvamız, ilişkimizle alakalı konular üzerinde el birliğinde bulunarak sorunlarımızı aşabileceğimizi, bu şansı birbirimize vermemiz gerektiğini hatırlatıyor. Güven içinde olmak istiyorsak, birbirimizi anlamak, dinlemek ve geleceğimiz adına elbirliğinde bulunmak lazım. Bu görünüm, bir şeyleri yeniden düzenlenme, yoluna koyma, teminat altına alma,  anlaşma yönünde bize şans tanıyor. Bunu denemekte yarar var. Saat 16:00 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak, hayallerinize uygun bir şekilde yaşamak arzunuzun işaretçisidir. Size moral ve inanç, azim ve kararlılık yönünde kuvvet sunuyor. Mutlu, keyifli bir Cumartesi günü geçirmemiz ve  yüzümüzü  güldürecek gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Bugün, Ay'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıflara sahipsiniz. Bugün duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Güç ağırlıklı bir sosyal platform hazırlığı içindesiniz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinize kulak vermelisiniz. Önümüzdeki üç gün,hayatınızı, aşk yaşamaınızı ya da yaratıcılık isteyen işleri ilgilendiren konularda, bir türlü çözülemeyen sorunların çözülmesi için olanaklar oluşuyor olacak. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Cuma Cumartesi gece geçişinde ufak tefek gerimler veya huzursuzluklar yaşanmış olsa da, akabinde oluşan olumlu olaylar ve pozitif duygu akışı tüm güne yayılabilir. Tam olarak işlerin halledilmesi veya kararlılıkla ilerlenmesi çok kolay olmasa da, kararsızlıklara veya belirsizlikler, iniş çıkışlı bir seyir izleyen ilişkilere rağmen olumlu bir akışta olabiliriz. Akşam saatlerinde ise, enejimiz yükseliyor ve kendimizi daha net ifade etme şansı bulmaya başlıyoruz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi duygusal açıdan etkileyen konularla karşılaşabilirsiniz. Beraberliklerinizde derinlik arayabileceğiniz bir gündesiniz.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi eyleme geçirirken zorlanıyorsunuz. Her şey düşündükçe daha da karmaşık hale geliyor. Oysa sağduyunuz kuvvetli. Kalbinizle karar verin.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 11.07'de Yengeç burcunda gerçekleşecek olan ve etkisini üç gün önce ve sonra hissettirecek olan Yeni ay ile birlikte, ev ve yerleşime ait düzenlemelerinizi yapabilir, ev taşıyabilir, aile ilişkilerinizi geliştirebilir, ruhsal gelişiminizi ilgilendiren aile dizimi veya terapisi gibi alanlara başvurabilirsiniz. Bu süreçte geçmişten gelen konuşmalar ve geçmişte kalmış bir kişinin sizinle irtibata geçmesi sözkonusu olabilir. Bu görüşme hemhayatınızda eskiye ait birhem de özel yaşamınızda eskide kalmış bir kişiyi ilgilendirebilir. Yeniay anında etkin olan Uranüs Mars karşıtı, eğer ilişkileriniz sorunlu olarak devam ediyorsa, ikili ilişkilerde aldatma, ayrılık ve kopmalara sebebiyet verebilir.

27 Haziran 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Para ve hesap işleriniz devrede olacak. Ketum olacaksınız ve duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aile hayatınızda aradığınız huzuru bulabilir, bu cumartesi sevdiklerinizle paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Harcamalarınız konusunda dikkatli olun.

27 Haziran 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleceğe yönelik planlar yapıp, harekete geçmek için çok güçlü bir şekilde içsel istek duyabilirsiniz ama bir süre daha beklemenizde fayda var. En azından Ağustos  ayına kadar. En çok çatıştığımız alan ailemiz, annemiz ile ilgili konular olabilir, en çok taşınma, yer değiştirme gibi etkilerin olduğu dönemdir, komşularla anlaşmazlıklar yoğun bir şekilde yaşanabilir.

26 Haziran 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

27 Haziran 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 19' 10" R
Ay
Oğlak
09° 56' 25"
Merkür
Koç
16° 30' 49"
Venüs
Koç
29° 35' 49"
Mars
Balık
28° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 28"
Uranüs
Boğa
22° 16' 56"
Neptün
Balık
28° 52' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 40"
Lilith
Başak
23° 12' 41"
True Node
Koç
15° 23' 37"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>