Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Haziran 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularını belli etmekten kaçınıyor ama size olan yakınlığını gören herkes anlıyor. Bugün sizi olan ilgisini gösterebilir. Sizden mesaj bekliyor gibi. Siz ise biraz daha emin olmak istiyor gibisiniz.

İşyerinde yaşanacağı söylenen değişiklik sizi ürkütüyor bu nedenle de hiç heyecan duymuyorsunuz. Oysa bu değişiklik gerçekleşirse, bundan en çok yarar görecek olan siz olacaksınız.

Bütün umudunuzu gelecek bir paraya başlamıştınız ama o para gelecek gibi görünmüyor. Çünkü beklediğiniz kişinin size söylediğinden daha büyük bir sıkıntısı var. Bir süre bu alacağınızdan umudunuzu kesin.

Bir arkadaşınızın beğenmediğiniz bir özelliğiyle çok uğraşıyorsunuz. Onun değişmesi için uyarıyorsunuz. Bugün bu konuyu açmamaya çalışın. Patlamaya hazır gibi gözüküyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevreniz, bugün size üstlenmek istemediğiniz bir rolü verebilir, siz de bu rolü oynamak zorunda kalabilirsiniz. Pek çok kişiyi ilgilendiren bir tartışmanın merkezine sizi koyabilir, sorunu sizin çözmenizi isteyebilirler. Objektif ve kararlı özelliğinizle bu zor durumun üstesinden gelebilirsiniz. Bir yakınınızın sağlık sorunuyla ilgili iyi haberler alabilirsiniz.

28 Haziran 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:06 Ay-Pluto olumlu görünümüyle Pazar gününe adım atıyoruz. Bu enerji, derinliklerimizle temasımızı sağlarken,  ortama göre hareket etmenin önemini vurguluyor. Fakat biz, hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermekten yana değiliz.  Çıkarlarınızı ister istemez ön planda tutabiliriz. Saat 10:43 Ay-Venüs görünümü, ister cinsel hayatınızla ilgili olsun ister maddi konularda olsun, arzu ve tutkularınızın yükselmesini sağlar. Kişi ilişkisinde baskındır ve  arzularını doyurmaya yönelik hareket eder. Hiç kimsenin değil, sizin ne istediğinizdir önemli olan. Böyle düşünmeyenlere tahammülünüz yoktur. Saat 13:41 Ay-Jüpiter görünümü, aşkta cinselliğin önemini vurguluyor. Hatta ilk kez deneyimlemekten zevk alacağınız heyecanlara açıksınız. Arzularınıza sınır koymaktan yana değilsiniz. Pazar günümüz, her birimiz için güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

28 Haziran 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizde sürekli bir genişleme söz konusu. Bugün, bir çok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. İdeallerinizi bir an önce gerçekleştirmek için gerekli tüm donelere sahipsiniz. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek bir çok başarılı çalışmanın altına imza atacaksınız. Bir arkadaşlarınızla birlikte yolculuk planlarınız olacaktır.

28 Haziran 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda sürpriz ve çok farklı fikirleriniz olabilir. Yeni ve alışılmadık yollar denemenin faydasını görebileceğiniz günler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Akrep burcundaki Ay'ın olumlu açıları gün boyu ilişkilerimizi kuvvetlendirmemiz, sevgi bağları kurmamız, yüzeysel olmayan ilişkiler geliştirmemiz, enerjimizi sevdiğimiz aktivitelere harcamamız için uygun koşullar oluşturuyor. İşlerin istediğimiz gibi akabileceğimiz bugünü doğru değerlendirmeli ve önümüzdeki üç dört gün boyunca, olası hoş sürprizlere, önerilere veya tekliflere açık olmalıyız. Yaratıcılığımızın yüksek olması olayları farklı açılardan ele almamıza olanak tanıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Haziran 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Paylaşım ve hassasiyet içeren konularda yapılabilecek çok şey var. Gizli kalan konuların öne çıkması da mümkün.

28 Haziran 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Jüpiter oldukça harekete geçiyor ve şans yönünüz bir hayli açılıyor. Bunu değerlendirmekte gecikmeyeceksiniz. Sizin için bugün neşe ve sağlık demek. Ancak fazla abartılı eğlence hayatı yaşamaktan kaçınmalısınız.

28 Haziran 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve evinizle ilgili düzenlemelere vakit ayırabilir, akşam saatlerinde sevdiklerinizle ev ortamında huzurlu ve mutlu etkinlikler düzenleyerek, pozitif bir gün geçirebilirsiniz.

28 Haziran 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile kökeninize yönelik duygusal ve maddi çözülmemiş problemlerinizi gözden geçirmek için uygun bir gün. Ailenizi ilgilendiren olaylara sorumlulukla yaklaşırsanız başarı kaçınılmaz olabilir.

28 Haziran 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Krizler ve stresler karşısında daha sağduyulu davranmaya çalışabilirsiniz. Özellikle ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili parasal sıkıntıları aşabilmek mümkün olacaktır. Bugün sağlıkla ilgili konular için harcamalar yapabilirsiniz veya minik kazalara yatkın olabilirsiniz. Banka hesaplarınızda hatalar olabilir.

28 Haziran 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

28 Haziran 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 11' 29" R
Ay
Oğlak
08° 11' 09"
Merkür
Koç
16° 28' 33"
Venüs
Koç
29° 26' 03"
Mars
Balık
28° 44' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 40"
Satürn
Balık
16° 27' 45"
Uranüs
Boğa
22° 16' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 13"
Lilith
Başak
23° 11' 48"
True Node
Koç
15° 23' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>